0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bundan önce 2016 fluence icon vardı yazmışsın Otopark.com corolla testi konusunda. Burda da 2013 clio vardı. Facebook profiline göre de 13-14 yaşında falansın heralde... Ilginc bir vakayla karşı karşıyayız gibi...
Bundan önce 2016 fluence icon vardı yazmışsın Otopark.com corolla testi konusunda. Burda da 2013 clio vardı. Facebook profiline göre de 13-14 yaşında falansın heralde... Ilginc bir vakayla karşı karşıyayız gibi...SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende alalı 15 gün oldu 2005 corolla ama başıma gelmeyen kalmadı önce bayramda köye gittim sıfır lastiğim patladı yaptırdım sonra istanbula geldim bağaj fitilleri eskiymiş deli yağmurda içi full su aldı iki gündür döşemiyi sök tak kurut alt izocamlar yalıtım filan hepsini çöpe attım herşey düzelmiştiki izinim bitti bi işe yeni arabamla gideyim dedim birde ne göreyim direksiyondan homurtular geliyor p/ s ışığı yanıyor şimdi kara kara düşünüyorum nerde ve nasıl yaptıracağım diye servise gidemem çünki bir cam ve bagaj fitilin 500 tl dediler çok pahalı yani dostlar ne bileyim ya herşey üzt üste geldi öneri fikri yada en azından şu direksiyon konusunda bilgisi olan varsa yardıma açığım saygılar
İsmail siz aracınızı alırken nereye baktırdınız merak ettim doğrusu. Birde kaça aldınız onuda söyleyin bir zahmet.Mesaj Birleştirildi: Ekim 04, 2016, 05:11:29İsmail bey siz aracınızı alırken nereye baktırdınız merak ettim doğrusu. Birde kaça aldınız onuda söyleyin bir zahmet.
Aracı alalı 4.5 ay oldu herşeyi düzelttim sahibinden comdan aldım benzi lpg 2005 model 26.500 aldım birşeyi yoktu herşey normaldi ilk arabam olduğu için fazla kimseye göstermedim ama aldığımda o fiyata en temiz bu araç vardı bir yağmurda kaldı sorunlar başladı yazıyı yazdığımda zor durumdaydım ama şimdi ufak tefek bakımları yaptım bir tek p/ s ışıgı kaldı onuda ümraniyede bayram ustaya götürdüm sağolsun ilgilendi ay başı 2000 tl ye rektefiye olacak ve ufak tefek sorunlarıda halledecek
Aracı uygun almışsınız.Daha iyi sorunsuz olanlarıda var imkan dahilinde ancak o aracı almıssınız.Aracın donanımı ve km. nedir bilmem ama böyle araçlarda var https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005-corolla-1.6-110hp-69.000km-de-emsalsiz-kacirmayin-361807413/detay
Merhabalar, dün yani 26.08.2016 tarihinde 1.4 D4D manuel Corolla Touch donanım seviyesinde sıfır olarak Toyota Efe Plaza Ankara'dan aldım.Daha öncesinden.2013 Renault Clıo kullanıcısıydım.Gerçekten şu anda ömrüm boyunca bildiğiniz eşşeğe binmişim diyorum.Gerçekten muhteşem ötesi bir araç.Renault Clıo'yu rüzgar sesi geldiği daha doğrusu gelebilecek her türlü ses geldiği için ve dar geldiği için sattım.Şu anda yayla gibi araca bindiğimin farkındayım.Toyota'da en sevdiğim özelliklerden biride şaft tünelinin çok çok az olması hatta hiç olmaması oldu.Bu gerçekten binen 3. yolcuyu muzdarip eden bir tüneldi.Araçla ufak bi gezinti yaptım ve 130 km/h'ı gördüm araçta ne rüzgar sesi,ne motor,ne de yol sesi vardı.Gerçekten şu an bin pişmanım neden bu zamana kadar Toyota almadım diye.
Linkteki araç terra değil linea dediğimiz en boş paket terra orta paket ve terra yazmışlar bunun makyajlı terradan farkı optitron gösterge yok sis farı kısmı tamamen kapalı makyajlı terralarda 4 cam auto bunda 2 başka farklarda var galiba ama tam hatırlamıyorum fiyat uygun değil açıkcası paket en boş km de kazanmış araç ayrıca terra diyede yalan atmış tipik galerici işte
hiçbir c segmenti arabada 120 km geçipte rüzgar sesi almıyorum desin. corollanında 120 civarı çok rahat ses aldığını hatta diğer rakiplerine göre daha çok ses aldığını tüm test eden kuruluşlar söylüyor.