Gönderen Konu: İlk Toyota'mı aldım  (Okunma sayısı 3667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 24
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
İlk Toyota'mı aldım
« : Ağustos 26, 2016, 21:42:27 »
Merhabalar, dün yani 26.08.2016 tarihinde 1.4 D4D manuel Corolla Touch donanım seviyesinde sıfır olarak Toyota Efe Plaza Ankara'dan aldım.Daha öncesinden.2013 Renault Clıo kullanıcısıydım.Gerçekten şu anda ömrüm boyunca bildiğiniz eşşeğe binmişim diyorum.Gerçekten muhteşem ötesi bir araç.Renault Clıo'yu rüzgar sesi geldiği daha doğrusu gelebilecek her türlü ses geldiği için ve dar geldiği için sattım.Şu anda yayla gibi araca bindiğimin farkındayım.Toyota'da en sevdiğim özelliklerden biride şaft tünelinin çok çok az olması hatta hiç olmaması oldu.Bu gerçekten binen 3. yolcuyu muzdarip eden bir tüneldi.Araçla ufak bi gezinti yaptım ve 130 km/h'ı gördüm araçta ne rüzgar sesi,ne motor,ne de yol sesi vardı.Gerçekten şu an bin pişmanım neden bu zamana kadar Toyota almadım diye.

Toyota Club Türkiye

İlk Toyota'mı aldım
« : Ağustos 26, 2016, 21:42:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 121000
  • Model Yılı: '11
  • 9 kere teşekkür etti
Ynt: İlk Toyota'mı aldım
« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2016, 22:06:28 »
Hayırlı olsun der keyifli sürüşler dileriz :)
Toyota Candır :)
Direksiyonu yumuşacık gelicektir şahsen bana öyle olmuştu:)
Toyota Corolla '11' 1.33 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2016, 02:31:16 »
Aynen zaten araca 80 90 bin tl verince direksiyonu tutmaya kıyamıyorsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2016, 06:07:32 »
hayirli olsun yeni araciniz.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2016, 16:15:04 »
Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 27, 2016, 17:07:21 »
Bundan önce 2016 fluence icon vardı yazmışsın Otopark.com corolla testi konusunda. Burda da 2013 clio vardı. Facebook profiline göre de 13-14 yaşında falansın heralde... Ilginc bir vakayla karşı karşıyayız gibi...

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 27, 2016, 17:44:26 »
Bundan önce 2016 fluence icon vardı yazmışsın Otopark.com corolla testi konusunda. Burda da 2013 clio vardı. Facebook profiline göre de 13-14 yaşında falansın heralde... Ilginc bir vakayla karşı karşıyayız gibi...

Ne oluyoruz ya, fake mi... Zaten bu fiyatlara alan kişide bi sorun vardır derken... Al işte son nokta...
Faruk bey elinize sağlık ...
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2016, 21:29:50 »

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D   :D   :D
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 27, 2016, 23:50:22 »
35 yaşındayım o konuda da bundan önceki aracım fluence, fluence'den önce ise 3 aylık bindiğim 2.el aldığım Clıo SportTourer Joy paket 120.000 km de sattım.Fluence'i ise yaklaşık 2 ay kullandım yani ikisine de bindim.Kendimi yanlış anlatmış olabilirim.İlk aracım clıo 2. aracım Fluence di.Eğer kendimi yanlış ifade ettiysem çok özür dilerim.Bu arada araca 82.400 tl verdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ağustos 28, 2016, 03:50:06 »
yanlis anlasilmalar olabilir. ozur dileyecek bi durum yok 
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Alırsan Toyota Olursun Paşa :)
  • Kilometre: 199000
  • Model Yılı: '05
  • 10 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 25, 2016, 00:05:08 »
bende alalı 15 gün oldu 2005 corolla ama başıma gelmeyen kalmadı önce bayramda köye gittim sıfır lastiğim patladı yaptırdım sonra istanbula geldim bağaj fitilleri eskiymiş deli yağmurda içi full su aldı iki gündür döşemiyi sök tak kurut alt izocamlar yalıtım filan hepsini çöpe attım herşey düzelmiştiki izinim bitti bi işe yeni arabamla gideyim dedim birde ne göreyim direksiyondan homurtular geliyor p/ s ışığı yanıyor şimdi kara kara düşünüyorum nerde ve nasıl yaptıracağım diye servise gidemem çünki bir cam ve bagaj fitilin 500 tl  dediler çok pahalı yani dostlar ne bileyim ya herşey üzt üste geldi öneri fikri yada en azından şu direksiyon konusunda bilgisi olan varsa yardıma açığım saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 220000
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
Ynt: İlk Toyota\'mı aldım
« Yanıtla #11 : Ekim 04, 2016, 05:10:59 »
bende alalı 15 gün oldu 2005 corolla ama başıma gelmeyen kalmadı önce bayramda köye gittim sıfır lastiğim patladı yaptırdım sonra istanbula geldim bağaj fitilleri eskiymiş deli yağmurda içi full su aldı iki gündür döşemiyi sök tak kurut alt izocamlar yalıtım filan hepsini çöpe attım herşey düzelmiştiki izinim bitti bi işe yeni arabamla gideyim dedim birde ne göreyim direksiyondan homurtular geliyor p/ s ışığı yanıyor şimdi kara kara düşünüyorum nerde ve nasıl yaptıracağım diye servise gidemem çünki bir cam ve bagaj fitilin 500 tl  dediler çok pahalı yani dostlar ne bileyim ya herşey üzt üste geldi öneri fikri yada en azından şu direksiyon konusunda bilgisi olan varsa yardıma açığım saygılar
İsmail siz aracınızı alırken nereye baktırdınız merak ettim doğrusu. Birde kaça aldınız onuda söyleyin bir zahmet.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 04, 2016, 05:11:29
İsmail bey siz aracınızı alırken nereye baktırdınız merak ettim doğrusu. Birde kaça aldınız onuda söyleyin bir zahmet.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 18, 2016, 05:00:00 »
İsmail siz aracınızı alırken nereye baktırdınız merak ettim doğrusu. Birde kaça aldınız onuda söyleyin bir zahmet.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 04, 2016, 05:11:29
İsmail bey siz aracınızı alırken nereye baktırdınız merak ettim doğrusu. Birde kaça aldınız onuda söyleyin bir zahmet.

Aracı alalı 4.5 ay oldu herşeyi düzelttim sahibinden comdan aldım benzi lpg 2005 model 26.500 aldım birşeyi  yoktu herşey normaldi ilk arabam olduğu için fazla kimseye göstermedim ama aldığımda o fiyata en temiz bu araç vardı bir yağmurda kaldı sorunlar başladı yazıyı yazdığımda zor durumdaydım ama şimdi ufak tefek bakımları yaptım bir tek p/ s ışıgı kaldı onuda ümraniyede bayram ustaya götürdüm sağolsun ilgilendi ay başı 2000 tl ye rektefiye olacak ve ufak tefek sorunlarıda halledecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 220000
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 18, 2016, 05:32:44 »
Aracı uygun almışsınız.Daha iyi sorunsuz olanlarıda var imkan dahilinde ancak o aracı almıssınız.Aracın donanımı ve km. nedir bilmem ama böyle araçlarda var   https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005-corolla-1.6-110hp-69.000km-de-emsalsiz-kacirmayin-361807413/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 18, 2016, 11:27:47 »
Bir araç değerinin çok altında satılırsa,alan kişi ustalarla sık sık muhatap olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • merhaba 1.4 d-4d sedan mm/t
  • Kilometre: 239500
  • Model Yılı: '06
  • 254 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 19, 2016, 21:57:53 »

Aracı alalı 4.5 ay oldu herşeyi düzelttim sahibinden comdan aldım benzi lpg 2005 model 26.500 aldım birşeyi  yoktu herşey normaldi ilk arabam olduğu için fazla kimseye göstermedim ama aldığımda o fiyata en temiz bu araç vardı bir yağmurda kaldı sorunlar başladı yazıyı yazdığımda zor durumdaydım ama şimdi ufak tefek bakımları yaptım bir tek p/ s ışıgı kaldı onuda ümraniyede bayram ustaya götürdüm sağolsun ilgilendi ay başı 2000 tl ye rektefiye olacak ve ufak tefek sorunlarıda halledecek
İbrahim bey merhaba:Aracınız hayırlı olsun.Ufak tefek sıkıntılara gelince,aracınız yaklaşık 200.000 binde(forumdaki bilgilerinize göre)bu yaşta bu km.de böyle ufak tefek sıkıntılar çok doğal bence.Öncelik sırasına ve masraf sırasına göre yavaş yavaş yaptırıp aracınızın keyfini çıkarın.
1993te 87 Renault tx, 1994te 0 Renault Toros binek,1996da 91 skoda formen,1997de 90 renault manacer,(2001-2013 arası maalesef arabasız)nihayet 2013 nisan  Toyota Corolla 2006 1.4 d-4d mmt  182.000 km.
İstemek yetmez
Öyle bakarsın işte 28

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 19, 2016, 22:19:47 »
Aracı uygun almışsınız.Daha iyi sorunsuz olanlarıda var imkan dahilinde ancak o aracı almıssınız.Aracın donanımı ve km. nedir bilmem ama böyle araçlarda var   https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005-corolla-1.6-110hp-69.000km-de-emsalsiz-kacirmayin-361807413/detay
Linkteki araç terra değil linea dediğimiz en boş paket terra orta paket ve terra yazmışlar bunun makyajlı terradan farkı optitron gösterge yok sis farı kısmı tamamen kapalı makyajlı terralarda 4 cam auto bunda 2 başka farklarda var galiba ama tam hatırlamıyorum fiyat uygun değil açıkcası paket en boş km de kazanmış araç ayrıca terra diyede yalan atmış tipik galerici işte :(
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 21, 2016, 09:02:48 »
hiçbir c segmenti arabada 120 km geçipte rüzgar sesi almıyorum desin. corollanında 120 civarı çok rahat ses aldığını hatta diğer rakiplerine göre daha çok ses aldığını tüm test eden kuruluşlar söylüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 21, 2016, 10:22:29 »
Merhabalar, dün yani 26.08.2016 tarihinde 1.4 D4D manuel Corolla Touch donanım seviyesinde sıfır olarak Toyota Efe Plaza Ankara'dan aldım.Daha öncesinden.2013 Renault Clıo kullanıcısıydım.Gerçekten şu anda ömrüm boyunca bildiğiniz eşşeğe binmişim diyorum.Gerçekten muhteşem ötesi bir araç.Renault Clıo'yu rüzgar sesi geldiği daha doğrusu gelebilecek her türlü ses geldiği için ve dar geldiği için sattım.Şu anda yayla gibi araca bindiğimin farkındayım.Toyota'da en sevdiğim özelliklerden biride şaft tünelinin çok çok az olması hatta hiç olmaması oldu.Bu gerçekten binen 3. yolcuyu muzdarip eden bir tüneldi.Araçla ufak bi gezinti yaptım ve 130 km/h'ı gördüm araçta ne rüzgar sesi,ne motor,ne de yol sesi vardı.Gerçekten şu an bin pişmanım neden bu zamana kadar Toyota almadım diye.

Aracınız hayırlı olsun . Ancak corollayıda göklere çıkarmanın bi anlamı yok. Corolla kullananların %90 ı ses yalıtımından şikayetci iken sizin muhteşem ötesi demeniz muhtemelen bir önceki aracınızın clio olmasından kaynaklanıyor. Amcam torosu satıp brodwey aldığında mercedes gibi araba demişti.. (hiç mercedes arabaya binmedi)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 21, 2016, 20:36:32 »
Linkteki araç terra değil linea dediğimiz en boş paket terra orta paket ve terra yazmışlar bunun makyajlı terradan farkı optitron gösterge yok sis farı kısmı tamamen kapalı makyajlı terralarda 4 cam auto bunda 2 başka farklarda var galiba ama tam hatırlamıyorum fiyat uygun değil açıkcası paket en boş km de kazanmış araç ayrıca terra diyede yalan atmış tipik galerici işte :(

resimdeki aracım 1.6 terra 4 cam otomatik ama göstergeden anlamam 1.6 sol gibi onun aynısı ekranı ayrıca sis farlarım da var resimde çıkmamış biraz kesmek zorunda kaldım aracımdaki sorun hava akışmetresi ve p / s arızası akışmetre ve boğaz contasını temizledim vürt marka enjektor temizleyici aldım sonrada su girdiği için kapı lastiklerimi sanayide taktırdım orjianla almadım serviste tek kapı lastiğe 500 istediler neyseki rolantim bariz değişti artık stop da etmiyor aldım alalı lastikler hava benzin gaz filtreleri ha birde motor silk attım bariz fark etti bu masraflar dikkat edin lastik dahil 195 / 65 debica 1450 tl hallettim geçen sinopa gittim 130 a kadar gazla çıktım hızı sevmediğim ve çocuklarımla olduğu için açıkcası biraz korktum ha birde evet camlarda vızır vızır daha çok sol taraftan rüzgar sesi geliyor o da kronikmiş saygılar

Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2016, 20:37:47
hiçbir c segmenti arabada 120 km geçipte rüzgar sesi almıyorum desin. corollanında 120 civarı çok rahat ses aldığını hatta diğer rakiplerine göre daha çok ses aldığını tüm test eden kuruluşlar söylüyor.

ha unutmadan galeriden değil 2. sahibinden aldım birde klima var saygılar