Gönderen Konu: İlk Toyota'mı aldım  (Okunma sayısı 3668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '10
  • 261 kere teşekkür etti
  • 168 kere teşekkür edildi
Ynt: İlk Toyota\'mı aldım
« Yanıtla #20 : Kasım 21, 2016, 21:39:29 »

Aracı alalı 4.5 ay oldu herşeyi düzelttim sahibinden comdan aldım benzi lpg 2005 model 26.500 aldım birşeyi  yoktu herşey normaldi ilk arabam olduğu için fazla kimseye göstermedim ama aldığımda o fiyata en temiz bu araç vardı bir yağmurda kaldı sorunlar başladı yazıyı yazdığımda zor durumdaydım ama şimdi ufak tefek bakımları yaptım bir tek p/ s ışıgı kaldı onuda ümraniyede bayram ustaya götürdüm sağolsun ilgilendi ay başı 2000 tl ye rektefiye olacak ve ufak tefek sorunlarıda halledecek

199 bindeki yağ eksiltmesi vb olmayan aracı neden rektefiye ettiriyorsun anlamadım ve 2 bin liraya bu araç nasıl rektefiye oluyor onu hiç mi hiç

anlamadım.İbrahim Bey bu aracın 199 binde olduğu kesin mi?
2010 1,6 corolla
2002 1,6-vvt-i Corolla
2001 1,4 astra-f

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 21, 2016, 21:39:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 21, 2016, 21:43:40 »
199 bindeki yağ eksiltmesi vb olmayan aracı neden rektefiye ettiriyorsun anlamadım ve 2 bin liraya bu araç nasıl rektefiye oluyor onu hiç mi hiç

Yarım motor rektefiyesi yapılacaktır abi.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Alırsan Toyota Olursun Paşa :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 199000
  • Model Yılı: '05
  • 10 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: İlk Toyota\\\'mı aldım
« Yanıtla #22 : Kasım 22, 2016, 01:45:05 »

işin aslı şöyle ben shelden gaz aldım ondan öncede rolanti sorunları vrdı arabayı alalı 4 ay oldu sahibinden aldım neyse sehel gazda muhtemelen pislik vardı ve arabam teklemeye gazda iken istop etmeye hatta 2. viteste giderken gazda aniden kendi kendine durup istop etme gaz yememe gibi problemlerle karşılaştım evvliyatta arabam su almıştı için neredeyse bir kovada su boşalltık neyse gazı bitirene kadar uğraştım ve sonunda gaz bitti sonrada en yüksek ve kaliteli diye opetten bir depo gaz aldım vürt enj. temizleyici aldım motor arıza ışığı ve p / s ışığımda yanıyordu formdan araştırdım iyi bir usta ümraniyede bayram ustayı tavsiye ettiler oda rolede sorun var araç motor inmesi lasım subab tajılacak ve aracın yarım motor olacağını söyledi neyse fit sordum dedim değişmişken balata depraij balatasıda değişssin 3.500 gibi fiyat çıktı bende sonra ay başı gelirim dedim kafaya koydum yaptırcam artık opettenki gaz hırlaya gürleye tekleye bitti ve ben yine aynı yerden fulledim sonra formdan baktım boğaz ve maf senserü varmış onları tinerle temizledim güzelce söküp sabunlu suyla yıkadım sonrada bir gün kurumaya bırktım ve taktım akü kutup başlarınıda söktüm arabam bayagı düzeldi sonrada motor katkı olarak motor silk koydum ve sesi hırlaması biraz kesildi gazda istop etmiyor ama hafif bir titreşim kaldı açtım yağ kapağını koydum peçeteyi araç sıcakken dediniz gibi ne üfeleme var ne bişey dedim böyle biraz kullanıyım yine böyle yaparsa yaptırırım ama şimdi yavaş yavaş arabama ısınmaya başladım 3 aydır innalaah ettim ama kapı fitillerinde yenilettim geçenki deli yağmurda su almadı allahtan servis tek kapıya 500 lira çekti ama p / s ışığım hala yanıyor onun için bayram ustaya tekrar gitcem ama rektifiye işinden şimdilik vazgeçtim özetle durum böyle herkese saygılar

Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2016, 01:47:58
he bu arada aracım şu an km 210 bin