0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Ufuk Sönmez (16363) hocam benim de arabam aynı model. Kol takacak yer yok, ancak devreyi ve butonları yapınca paneldeki cruise ışığı dahil sorunsuz çalıştı.Selamlar.
Kol yeterli,Defalarca taktım.Ama uygun kol yok, butonlu devre yapilmalı.
Ahmet abi, İlkenin aracında CC donanım olarak sunuluyor bildiğim kadarıyla. Farkı direksiyonda kol yuvası ve soketleri hazır mı yoksa farklı mı?
Yerini bulamadım ama şu konuyu incelerseniz orada yaptıgım bir örnek var.Hoşunuza giden farklı uygulamalarda bulacagınıza eminim.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=55432.0
Ben aşağıdaki devreye göre yaptım. Direksiyonun sağ tarafındaki yere yerleştirdik.
Kaan bey teşekkürler, dediğiniz gibi etiket yaptırmayı düşündüm, hatta damla etiket denilen tiplerden sticker gibi yaptırmayı düşündüm, ama bu haliyle sade bir görüntü oldu, o yüzden henüz denemedim, elim düğme yerlerine alıştı, düğmelere bakmadan kullanıyorum Düğme yuvalarını açarken normalden biraz daha geniş deldik, düğmelerin arkasını sıcak silikon ile doldurup sabitledik.Sıcak silikonun en güzel özelliği ışığı geçirmesi. Şimdi sırada sıcak silikon içine led gömüp, park ışıklarına bağlamak var, ilk denemesini yaptık, butonlar karanlıkta güzel görünüyorlar. Resimde de belli oluyordur.Selamlar.