Gönderen Konu: Auris tutulmuyor mu  (Okunma sayısı 7328 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1600
  • Model Yılı: '14
  • 28 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Auris tutulmuyor mu
« : Temmuz 31, 2016, 20:23:14 »
Arkadaşlar bu Aurislerin kıymetini sadece kullananlar biliyor herhalde..ihtiyaçtan satıyorum yoksa seviyorum arabamı ama arayan bile olmuyor pazarlık dahi teklif eden yok..acaba çok mu istiyorum diye düşünüyorum..ama piyasaya bakıyorum normal gibi..kız gibi araba tabiri caizse ama ilgilenen yok
2014 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance Skypack

Toyota Club Türkiye

Auris tutulmuyor mu
« : Temmuz 31, 2016, 20:23:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris tutulmuyor mu
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2016, 21:58:34 »
Tuna hocam. Toyata deyince akla corolla geliyor. Araba sevdalisi olmayan lakin Corolla kullanan cogu eski nesil aurisi yarisi gorse toyata markasi oldugunu pek bilmez. Bende bi donem Yaris kullanip sattim inanin almadan once es kaza hic binmemistim bile. Satarken de 1 kisi ile ekspere gostermek icin randevulastik vazgectim. Sonrasi ise hic arayan soran olmadi. Lakin mahalleden bir dolayli tanidik ilani gormus ben de fiyatta hic diretmeden en dusuk ilan olmasina ragmen 1500 tl altina verdim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2016, 22:53:29 »
Aynen corolla ile test sürüşüne çıkıp auris alıp gelmek de benim basiretsizliğim, hoş araba çok iyi Allah var memnunum gençken hatchback binelim dedik..varsa yoksa corolla ki ilgiyi değeri hakediyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2016, 22:55:35 »
Aynen corolla ile test sürüşüne çıkıp auris alıp gelmek de benim basiretsizliğim, hoş araba çok iyi Allah var memnunum gençken hatchback binelim dedik..varsa yoksa corolla ki ilgiyi değeri hakediyor
Ben de de yaris varken showrooma gidip arabalara bakti hanimla gonlum Auristen yanaydi. Hanim dedi alacaksan corolla al yoksa alma diye sonuc hic bisi almadan ciktik [emoji23]
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2016, 23:05:14 »
Üçüncü gidişimde aldım..ilk gittim corolla test ikinci gidir corolla pazarlık 3.gidiş Auris alış..bekliyorum artık kıymetini bilen çıkar diye ölü fiyata da vermicem kısmet..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2016, 23:28:19 »
Arac hakkinda bilgi verirmisiniz.
Fiyat Model yil km boya degisen ?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2016, 23:56:30 »
Bu sıralar sosyal medyada auris den canı yanmış ve toyota ile davalık olan bir bayanın videosu dolaşıp duruyor. Muhtemelen onun etkisi de oluyordur.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 01, 2016, 00:22:45 »
Aracınız ile ilgili bir link koysaydınız. olum lu veya olumsuz bi yorum yapabilirdik. bana göre 2011-2012 kasa aurisler yenilerine göre görsel olarak daha güzel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2016, 00:43:49 »
Bu sıralar sosyal medyada auris den canı yanmış ve toyota ile davalık olan bir bayanın videosu dolaşıp duruyor. Muhtemelen onun etkisi de oluyordur.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
WrsinErsin bey bulamadım videoyu, link atabilirseniz incelemek isterim
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2016, 01:01:42 »
Forumun ilanlar bölümünde ilk başlık alamadm şimdi ordan foto bilgiler mevcut
Sıkıntı yok arabada değişen hasar kaydı boya yok 2-3 tane sürtme var öyle duruyo fotoda belli bile olmuyor

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 01, 2016, 01:03:12
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=74889.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 01, 2016, 01:58:35 »
Biz sedancıyız millet olarak. Hele gözlemlediğim kadarıyla bir araba hem sedan hem hb olarak üretildiyse hbler hiç tutulmuyor. Ama anlamadığım şey swlerin durumu daha berbat.
Aurisin tutulmadığını ise geçen kış farkettim. Kaza yapmıştım aracım pert olmuştu ve corollaya bakıyordum satış temsilcisi hocam illa auris verelim diye tutturdu.ben önce avensis diyor zannettim çünkü 3 tane çocuk var bagaj çok önemli demiştim arkadaşa. Ama adam illa auris diyor. Yav arkadaş benim ikiz arabası buna zor sığar diyorum. Adam hocam pişman olmazsın diyor.en son bir La havle çektim. İşte o zaman aurisin pek tutulmadığını veya zor satıldığını anlamadım.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ağustos 01, 2016, 02:12:22 »
İhtiyaç dışı arabayı da çok seviyoz..adamın arazi ile işi yok dev kamyonetler suv lar 4*4 ler, mesela bizde çocuk var 2.bile olsa Auris yeterli kendi memleketimizdeyiz zaten yük amaçlı kullanmiyoruz..koca koca sedana ihtiyacımız yok..işlevsellikten çok prestije anlık heveslere göre araba tercihleri yapılıyor genelde

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 01, 2016, 02:20:54
Biz sedancıyız millet olarak. Hele gözlemlediğim kadarıyla bir araba hem sedan hem hb olarak üretildiyse hbler hiç tutulmuyor. Ama anlamadığım şey swlerin durumu daha berbat.
Aurisin tutulmadığını ise geçen kış farkettim. Kaza yapmıştım aracım pert olmuştu ve corollaya bakıyordum satış temsilcisi hocam illa auris verelim diye tutturdu.ben önce avensis diyor zannettim çünkü 3 tane çocuk var bagaj çok önemli demiştim arkadaşa. Ama adam illa auris diyor. Yav arkadaş benim ikiz arabası buna zor sığar diyorum. Adam hocam pişman olmazsın diyor.en son bir La havle çektim. İşte o zaman aurisin pek tutulmadığını veya zor satıldığını anlamadım.
bayinin araç durumuna da bağlı o satiş politikasına da ben alırken de tam tersi corollaya bi yönlendirme vardı ondan killandım keşke laf dinleseymişim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 01, 2016, 08:26:49 »
Hocam bu segmentte varsa yoksa Vw Golf. Auris yerine Golf almış olsaydınız telefonunuz hiç susmayaçaktı. Bir arkadaşım alım satım işi yapıyor, özellikle Golf ve Passat satarken alıcılar yarışıyor diyor. Hatta aynı anda 2 alıcının gelip tartıştığını bile söyler illa ben alacağım diye :) Toyota 'da varsa yoksa Corolla. Bende de Avensis var. Herhalde satmak istesem çok uğraştırır beni. O yüzden hiç uğraşmadan bayiyle takasa girip sıfır araç almak mantıklı geliyor. Birazda kısmet bu işler tabi.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 799 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 01, 2016, 08:37:17 »
yeni kasa aurislerde neden bej döşeme yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 01, 2016, 09:53:00 »
Arkadaşlar bu Aurislerin kıymetini sadece kullananlar biliyor herhalde..ihtiyaçtan satıyorum yoksa seviyorum arabamı ama arayan bile olmuyor pazarlık dahi teklif eden yok..acaba çok mu istiyorum diye düşünüyorum..ama piyasaya bakıyorum normal gibi..kız gibi araba tabiri caizse ama ilgilenen yok

Tuna bey merhaba, 1-2 hafta önce 2012 auris aldım. Öncesinde de çok uzun süre takip ettim. Kriterime uyan tüm araçları favoriye ekledim ve satıldığında da arayıp kaçtan gittiğini sordum. İnanın ilana çıktığı günün ertesinde satılan araçlar bile oldu. Sizin kasa için bir şey diyemeyeceğim ancak eski kasa gayet hareketli.. Sizin kasanın fiyatlarını bilmediğim için fiyat konusunda yorum yapamayacağım ancak size tavsiyem sizinki ile benzer ilanları favorilerinize ekleyip süreçleri takip etmeniz, hatta satıldığında arayıp kaçtan gittiğini de sorunuz. Böylelikle piyasa fiyatını daha net öğrenmiş olursunuz.

Bir de sahibinden sitesindeki fiyatlara bakıp aldanmayınız. Herkes diğer ilanlara bakıp benimki çok temiz diyip pazarlık payı bırakarak fiyatı biraz daha yukarı çekiyor, ya da bir keriz bulurum umuduyla uçuk fiyatlar yazıyor. Dolayısı ile orada gördüğünüz fiyatlar genelde abartılı oluyor. Yukarıda dediğim gibi bir süre araç ilanlarını takip ederek el değiştirdiği fiyatı öğrenirseniz daha sağlıklı olur.

2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 01, 2016, 10:07:48 »
Hocam bu segmentte varsa yoksa Vw Golf. Auris yerine Golf almış olsaydınız telefonunuz hiç susmayaçaktı. Bir arkadaşım alım satım işi yapıyor, özellikle Golf ve Passat satarken alıcılar yarışıyor diyor. Hatta aynı anda 2 alıcının gelip tartıştığını bile söyler illa ben alacağım diye :) Toyota 'da varsa yoksa Corolla. Bende de Avensis var. Herhalde satmak istesem çok uğraştırır beni. O yüzden hiç uğraşmadan bayiyle takasa girip sıfır araç almak mantıklı geliyor. Birazda kısmet bu işler tabi.
Bayiyle takasa girip ölü fiyatına araç satıp bayiye 2 koldan para kazandırmak yerine ben o aracı bayinin verdiği paranın her türlü üstüne satarım hocam[emoji41]
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 01, 2016, 10:53:42 »
Bence Auris tutulmuyor değil tutuluyor fakat toplumumuzda birçok kullanıcı bagaj olayına önem veriyor .Mesela 2005  sol hb kasa aracım vardı ilan koydum 1 gün sonra sattım . Hem de 26 bine alıp 28 bine 11 ay sonra .Ama şunu söyleyim Corolla hb ile auris arasında ciddi malzeme kalite farkı bagaj hacmi farkı gibi farklılık lar var . Corolla hb iç oturu olarak daha geniş bir araç iç malzeme kalitesi de keza öyle . Bagaj hacmi de auris göre hayli tatminkar . Şahsen ben hiç bağaj sıkıntısı çekmedim .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2016, 10:59:33 »
Araba gayet temiz görünüyor  km de az cam tavan dizel bide otomatik olaymis tadindan yenmezmis.
Tuna bey nasip kismet bu isler. bu aralar memleketimizin icinde bulunduğu durum ortada o yüzden ragbet yoktur. Faiz oranlarinin yuksek olmasida etkiliyor hatta  Bazi bankalar kredi vermiyormus diye duydum.
 Aldiginiz bayiye sorsaydiniz ne kadara geri aliyorlar en azindan fiyat olarak aklinizda bi fikir olusurdu. Genelde Bayiler piyasaya gore 3bin ile 5bin arasinda ucuz aliyor arabanın durumuna göre.
Suan piyasa biraz yavas oldugu icin acele etmeyin. Tahminimce bayrama dogru aracinizi degerinde verirsiniz. Temiz diri duran bi arac mutlaka satilir.
Hakkınızda hayirlisi olsun.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ağustos 01, 2016, 11:23:23 »
Teşekkürler yorumlar için bu hafta içi bayiye gideceğim bir de onlar fiyat versin..bu arada arabanın kasko değeri 69800 ne kadar ölçü ama piyasaya bakıyorum çoğu diğer marka araç kasko değerlerinin üstünde..ben 67 diyorum 3 bin aşağısı bir daha ki araç nasip olursa piyasaya da bakcam insan bir arabaya bir ömür binmiyor o zaman da sıkıntı çekmeyelim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 01, 2016, 11:27:12 »
Eyüp bey araçta Cam Tavan var ancak Otomatik değil.  Advance spaceback ortalama 62.500 bandında Tuna bey. VErdiğiniz linkte 67 bin lira yazmışssınız. Ofiyatlara çok zor gibi hocam  Golf olsa leblebi gibi satılır ayak direte direte satarsınız ama bu Auris..ihtiyaçınızı varsa kademeli olarak düşürün, 62.500 kadar yolu var. Malesef satış listesinde 4. Sırada ama 2.eli zayıf.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)