0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen corolla ile test sürüşüne çıkıp auris alıp gelmek de benim basiretsizliğim, hoş araba çok iyi Allah var memnunum gençken hatchback binelim dedik..varsa yoksa corolla ki ilgiyi değeri hakediyor
Bu sıralar sosyal medyada auris den canı yanmış ve toyota ile davalık olan bir bayanın videosu dolaşıp duruyor. Muhtemelen onun etkisi de oluyordur.D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz sedancıyız millet olarak. Hele gözlemlediğim kadarıyla bir araba hem sedan hem hb olarak üretildiyse hbler hiç tutulmuyor. Ama anlamadığım şey swlerin durumu daha berbat. Aurisin tutulmadığını ise geçen kış farkettim. Kaza yapmıştım aracım pert olmuştu ve corollaya bakıyordum satış temsilcisi hocam illa auris verelim diye tutturdu.ben önce avensis diyor zannettim çünkü 3 tane çocuk var bagaj çok önemli demiştim arkadaşa. Ama adam illa auris diyor. Yav arkadaş benim ikiz arabası buna zor sığar diyorum. Adam hocam pişman olmazsın diyor.en son bir La havle çektim. İşte o zaman aurisin pek tutulmadığını veya zor satıldığını anlamadım.
Arkadaşlar bu Aurislerin kıymetini sadece kullananlar biliyor herhalde..ihtiyaçtan satıyorum yoksa seviyorum arabamı ama arayan bile olmuyor pazarlık dahi teklif eden yok..acaba çok mu istiyorum diye düşünüyorum..ama piyasaya bakıyorum normal gibi..kız gibi araba tabiri caizse ama ilgilenen yok
Hocam bu segmentte varsa yoksa Vw Golf. Auris yerine Golf almış olsaydınız telefonunuz hiç susmayaçaktı. Bir arkadaşım alım satım işi yapıyor, özellikle Golf ve Passat satarken alıcılar yarışıyor diyor. Hatta aynı anda 2 alıcının gelip tartıştığını bile söyler illa ben alacağım diye Toyota 'da varsa yoksa Corolla. Bende de Avensis var. Herhalde satmak istesem çok uğraştırır beni. O yüzden hiç uğraşmadan bayiyle takasa girip sıfır araç almak mantıklı geliyor. Birazda kısmet bu işler tabi.