0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyüp bey araçta Cam Tavan var ancak Otomatik değil. Advance spaceback ortalama 62.500 bandında Tuna bey. VErdiğiniz linkte 67 bin lira yazmışssınız. Ofiyatlara çok zor gibi hocam Golf olsa leblebi gibi satılır ayak direte direte satarsınız ama bu Auris..ihtiyaçınızı varsa kademeli olarak düşürün, 62.500 kadar yolu var. Malesef satış listesinde 4. Sırada ama 2.eli zayıf.
Yok hocam kazalı hasarlı araçlar öyle active skypack ya da 2013 ler bile 62.500 ancak ya da cam tavansız temiz advance skypack ben ilani verdgmde 66 - 69 bindi Mesaj Birleştirildi: Ağustos 01, 2016, 12:24:06Hatta öyle ki 2 hafta önce galerici 66.5 galerici verdi zaten tek arayandı, diğer araçlara durumlarına baktım ha bak galerici beni yiyor diye vermdm..siz de ölücü çıktınız ha :-)
@Tuna Dovan (31148) Tuna bey şimdi merak edip sahibinden.com daki ilanlara baktım. Sanırım siz ilk mesajımda belirttiğim gibi sahibinden.com kurbanı olmuşsunuz.. Sizin araçtan 8 adet satılık ilanı var.. Sahibinden satılık 5 araç var fiyatları 64-68 bin TL arası.. Galeriden 3 araç var fiyatları 59-60bin TL arası..Detaylı incelemedim, kaza bela durumu nedir bilmiyorum ancak fiyat belirlerken galericilerin bu 3 aracı üzerine kar koyup sattığını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Not: Bu arada aynı durumu geçtiğimiz 4-5 ay boyunca ben yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Mercedes aracımı 85.000 TL'den ilana çıkıp, 74.000 TL'ye sattım.
WrsinErsin bey bulamadım videoyu, link atabilirseniz incelemek isterim
Bu haber. //www.youtube.com/watch?v=f_E1DSQHN1QD6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fehmi abi satış listesi 4. Sıra derken makyajlı kasalar için bu rakam. Makyajlı makyajsız farkıda çok etkiliyor bu 2.eli diye düşünüyorum. Tuna Bey ölücü demişssiniz şakayla karışıkta:-) Burda Auris arabasını satamayan bir siz değilsiniz. Burda çok kişinin sitemini duyduk. Sahibinden yazılınca o fiyata da gidiyor diye bir kural yok. 62.500 örneğini verdiysem o aracın gideceği de 60 bin liracivarıdır.... 65.500e otomatik MMTler var hatasız isterseniz link atabilirim . 65.500un pazarlık payını da konuşmuyorum.. MMT satış farkıda var. Piyasa Aurise karşı çok acımasız hocam bizim ölücü olduğumuz filan yok. 67000düştünüz neden Galericiye 66.500a niye vermediniz. Mehmet beyin dediği bazen galericilerin kârı kesin olunca sıcak paralarda verebiliyor. İnşallah aracınızı istediğiniz tutara satarsınız bizim temennimiz o yönde.
Auris bence tutulmadı,eski bir kullananı olarak (2014 yeni kasa 1.33)söylüyorum.Aracımı kullanırken bakıyordum,E-5 te yollarda fazla yoktu,kendi kendime daha iyi fazla olmasın diyordum,kendi kendime teselli veriyordum Ama satma anı geldiğinde,anladımki bu araç tutulmamış.4ay civarı satışta kaldı,ilana yüzlerce kişi sadece bakmış :)Arayan olmadı,1 kişi aradı onada sattım zaten Şehir dışına gitti.Araç çok temizdi 2014 model 7000 km de boya,değişen,çizik bile yoktu,4000 tl zararına sattım.Zaten bu kadar temiz olduğu için satıldı,diye düşünüyorum.Toyotanın satış politikasını iyi bulmuyorum,bunun satışlara çok büyük zararı var.Aurisin haziran ayı satışında 39. olduğunu üzülerek belirtmek istiyorum.Bu satışa peynir ekmek gibi satan 1.33 de dahil.
Yücel abi o 4 sırada Csınıf HB klasmanında okumuştum.1 golf 24bin2astrahb 12bin 3 leon 7bin civarı4 auris 5bin civarı diye yazıyordu. 2015 satış toplamı.
Auris malesef toyatanın saçma sapan stratejileri yüzünden tutulmuyor.Ben olsam bende almam aynı paraya golf ve astra gibi araçlar varken.