0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Memnunum hiç bir sorunu yok. Gayet iyi ve hızlı çalışıyor. Gövdeye tam oturmama sorunu devam ediyor .teyibin yanındaki parçanın değişmesi lazım henüz onunla ilgilenemedim ama çok rahatsız edici bir görüntüsü yok. Gümrük vergisi dahil bana 900 civarına geldi, burada ki fiyatı oldukça yüksek. Gövdeye tam oturmuş olsa kesinlikle öneririm ama bu görüntü dediğim gibi beni rahatsız etmiyor size rahatsızlık vermezse alın derim. şu sıralar fazla vaktim yok üzerine düşmedim. Benim aldığım ürürn linki : http://www.aliexpress.com/item/Capacitive-10-2-Quadcore-Android-4-4-Car-dvd-for-Toyota-corolla-2014-low-trim-car/32626749280.html?spm=2114.13010608.0.111.6usu4A
Adam dogu bamkta satiyor toptan almış getirmiş. Elektronik esya tamamen supriz yumurta ne zaman ne olacagi belli degil. Isterse en kral marka olsun bu kural hic degismez.Ben montajini yaptim 9 inc benimkisi o kadar ozellik yaziyor tek kullandigim geri gorus kamerasi ve usb okuyucu. Birde wifiden internete girdim bazi uygulamalar indirdim harita guncelledim. Yani arkadaşlar o kadar ozellik yazıyor ama fazla kullanamiyorsun en azindan ben kullanamadim
Benim aldigim cihazimi kullaniyorsun abi?LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seyhan hocam gecen sene almistik. Ben aliekspresten alisverisi yapmayı beceremediğim icin saolsun ılke kardesim beni kirmayip yardimci olmustu.
http://tr.aliexpress.com/item/10-2-full-touch-screen-1024-600-HD-Quad-core-RK3188-2-DIN-Car-DVD-gps/32600821230.html?spm=2114.13010208.99999999.261.WOr3Utbu ürünü almayı duşunuyorum. ama hala tereddüt içindeyim
MerhabalarNavimex marka bu cihazdan 1 ay önce aldım. uzun zamandır böyle bir cihaz bekliyordum. Androidli olması benim için büyük avantajlıydı aldım.Cihazdan memnunum. Birkaç bilgi vereyim- Normal android 4.4 olması nedeniyle herkesin bildiği uygulamaları yükleyebiliyorsun- İstanbulda olmam nedeniyle saçma sapan navigasyonlar yerine üzerine yandex navigasyon yükledim. Trafiksiz yoldan götürmesiyle en güzel navigasyon benim için. Daha önce Iphone üzerinden açıyordum araçta olması güzel- Kendi üzerindeki navigasyonu da güzel çalışıyor. Ben kullanmak istemiyorum.- Müzik çalarken yandex navigasyonu da açıp hem müzik dinleyip hem de yol talimatlarını uygulayabiliyorsun- Wireless düzgün çalışıyor. Bir tablette nasıl çalışıyorsa burda da öyle çalışıyor. Cep telefonundan wireless verip çalıştırabilirsiniz.- Youtube uygulamasını yükleyip yolda youtube dan video ve müzik açabilirsiniz.- Arka kamerayı da bağladılar. Geri vitese taktığında otomatik kamerayı ekranda gösteriyor ve müziğin sesini azaltıyor. Bu azaltmanın derecesini ayarlayabiliyorsunuz. - Direksiyon tuşları ile çalışıyor. Bu tuşların fonksiyonlarını siz kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Burda bir problem var. orjinal teybinde radyo kanal değitirme tuşuna uzun bastığınızda kanal arama yapıyordu. Bunda ayarlayamadım. - Torpidoya USB girişi için bağlantı koydular. Ordan USB flash ile müzik ve video izleyebiliyorsunuz.- Üzerinde SD kart girişi var. Oraya da yükleme yapabiliyorsunuz.- Aracın içinde hoparlör dağılımını görsel bir ekrandan yapabiliyorsunuz.- Cep telefonuna bluetoth olarak bağlanıyor ve araç içinden konuşabiliyorsunuz. Kendi üzerinde mikrofonu var. Araç camının sol üst tarafına mikrofon da taktıklar. Direk telefondaki gibi kaliteli ses gitmiyor ancak iş de görüyor. Bu tarz konuşmaların hepsi böyle sanırım. - Video oynatmalarda görüntü güzel- Dokunmatik ekranı düzgün çalışıyor. Eski multimedyalar gibi çok bastırma, dokunmayı algılamama gibi sorunlar yaşamadım- Üzerinde TV de var ama hiç kullanmadım.Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Sormak isteyen olursa yazabilirler.
Açıklamalar için çok teşekkürler, kafasında soru işareti olanlar için iyi bir rehber olur düşüncesindeyim.Uzun araştırmalar sonucu 10 inç ten vazgeçip ben de navimex taktıracağım yarın.Benim iki sorum olacak; Nereden ve ne kadara aldınız?Forumda screen mirroring nasıl yapılır diye soran bir forumdaş vardı, ona yardımcı olmak adına, tecrübe edindiyseniz burada paylaşabilir misiniz?