Gönderen Konu: Corolla 10.2" Multimedia Ekran, Android  (Okunma sayısı 23489 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 76 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 10.2" Multimedia Ekran, Android
« Yanıtla #20 : Ağustos 26, 2016, 16:06:52 »
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-2008-2012-android-4.4.4-kitkat-navigasyon-dvd-324511738/detay/

Ben cihazı burdan aldım. Direk mağazaya gittim. pazarlıkla falan montajı bedavaya getirmiş oldum.
Benim araç 2009 model. Ekran 10".
İsteryen olursa kullanım ile ilgili video da çekebilirim.

Cihaz üzerinde screen mirror var ancak android cihazlarla çalışıyor sanırım. Bende Iphone olduğundan onu test etme şansım olmadı. İsterseniz bir yerden bulup test eder burda sonucu yazarım bi kaç güne.

Carvocal için pek olumlu yorumlar yok sitede, ben de gittim, ilgi alakadan hiç memnun kalmadım.

Sizin için 10" olması çok güzel olmuş, yeni kasa için çok yaygın değil zor bulunuyor ve tavsiye edilmiyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 26, 2016, 16:06:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 64000
  • Model Yılı: '09
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 26, 2016, 16:36:49 »
Carvokal için pek olumlu yorumlar yok sitede, ben de gittim, ilgi alakadan hiç memnun kalmadım.

Sizin için 10" olması çok güzel olmuş, yeni kasa için çok yaygın değil zor bulunuyor ve tavsiye edilmiyor.

Carvocal mağazasına direk gitim .Ters bir durumla karşılaşmadım. Ancak arıza vs durumda nasıl olur nasıl davranırlar, kavga eder miyiz bilmiyorum. Ancak Türkiye'de adam gibi bi firma olsa şaşarım zaten.
Cihazı başka yerler de satıyorlar. Oralardan da temin edebilirsiniz.

Cihazlar birbirine benziyor. Kullanımları muhtemelen aynıdır. Bu nedenle alacak olanlar için yazdığım bilgiler referans olur. Tavsiye etmeyenlerin beklentilerini de bilmiyorum. Haklı da olabilirler. Dediğim gibi benim için en büyük avantajı  android olması ,google ve yandex navigasyonları kullanabiliyor olmam. Bunun haricinde büyük beklentiyle almadım. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 76 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ağustos 26, 2016, 16:40:44 »

Carvocal mağazasına direk gitim .Ters bir durumla karşılaşmadım. Ancak arıza vs durumda nasıl olur nasıl davranırlar, kavga eder miyiz bilmiyorum. Ancak Türkiye'de adam gibi bi firma olsa şaşarım zaten.
Cihazı başka yerler de satıyorlar. Oralardan da temin edebilirsiniz.

Cihazlar birbirine benziyor. Kullanımları muhtemelen aynıdır. Bu nedenle alacak olanlar için yazdığım bilgiler referans olur. Tavsiye etmeyenlerin beklentilerini de bilmiyorum. Haklı da olabilirler. Dediğim gibi benim için en büyük avantajı  android olması ,google ve yandex navigasyonları kullanabiliyor olmam. Bunun haricinde büyük beklentiyle almadım.

Tavsiye edilmeyen yeni kasa için olan 10" ekran, içerik olarak değil de, kasa olarak uyumlu değil, elinde olupta satmayanı bile gördüm. Kimisinde de var ama hala test aşamasında şu an satamam diyor. 1-2 sene içinde piyasaya düşer diyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 64000
  • Model Yılı: '09
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 26, 2016, 22:58:05 »
Cihaz ile ilgili özel mesajlar aldım ancak cevap yazma yetkim yok. Bu nedenle burdan yanıtlayacağım

Toyota orijinal teybi ara ara bende silikleşmeye başlamıştı. Arada kafasına göre düzeliyordu. Muhtemelen kronik problem.

- Cihazı uzun süredir kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Görüntü kalitesi çok iyi.
- Aracı geçen hafta yetkili servise götürdüm 70 bin bakım için. Ordaki servis danışmanı arkadaş çok beğendi cihazı. Kendisi de almayı düşündüğünü söyledi.
- Cihaz takılıyken gece uzun yola da gittim (İstanbul - Alanya). Eğer müzik ya da radyo açık ise arka fon siyaholduğudan çok göz yormuyor. Arka planı beyaz uygulamalarda ekran çok geniş olduğundan göz yorabiliyor. Ekran paraklığını kısabiliyorsunuz. Ayrıca ekranı tek tuşla karartabiliyorsunuz. Ekran tamamen siyah oluyor sesler aynı kalıyor. herhangi bir tuşuna dokunduğunuzda görüntü geri geliyor. Gece yolculuklarında işe yarıyor.
- Fiyat soranlar için ben 1.100 TL ye montaj dahil almıştım. Daha ucuz ya da pahalı alabilirsiniz o kısma bişi diyemem.
- Tekrar yazıyorum Android olması büyük avantaj.
- Dahili hafızası 1 GB. biraz daha fazla olsaydı iyi olurdu. Üst kısımda SD kart girişi var, ordan arttırabilirsiniz. Dahili hafıza gibi olmaz tabi ki.

Başka soru soracak olan varsa seve seve yanıtlarım.
Direk mail atabilirsiniz. orhansezgin@gmail.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 27200
  • Model Yılı: '12
  • 13 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 27, 2016, 10:07:42 »
Bunların tamamı sanırım oem cihazlar. Cihaz aynı ama yazılım ile üretici markaya göre kişiselleştiriyorlar. Bende de Navimex Android double din cihaz takılı ve Carvocal'in sitesini kontrol ettim ürünler Navimex ile bire bir aynı :) Şimdilik ben de memnunum. En azından malzeme, renk ve tasarım olarak orjinal gibi duruyor sırıtmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 76 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ekim 27, 2016, 10:16:01 »
Forumdaşlar, bahsetiğiniz cihazlar life uyumlu 10" cihazlar mı? Başlıkta ayrıştırma yapmayı unutmuşum.
Eski kasa için 10" ekranlar mevcut ve kullanılıyor gayette memnun olan var. Yeni kasa corolla için tam oturan 10" modeli bulabilen çok az. Yurt için satan da yok gibi(ydi)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla HB E12
    • BZC
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 111000
  • Model Yılı: '04
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Aralık 21, 2016, 12:42:12 »
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-2008-2012-android-4.4.4-kitkat-navigasyon-dvd-324511738/detay/

Ben cihazı burdan aldım. Direk mağazaya gittim. pazarlıkla falan montajı bedavaya getirmiş oldum.
Benim araç 2009 model. Ekran 10".
İsteryen olursa kullanım ile ilgili video da çekebilirim.

Cihaz üzerinde screen mirror var ancak android cihazlarla çalışıyor sanırım. Bende Iphone olduğundan onu test etme şansım olmadı. İsterseniz bir yerden bulup test eder burda sonucu yazarım bi kaç güne.

Mağaza nerde? Nerden aldınız?
2004 Corolla HB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Şubat 02, 2017, 22:36:53 »
Bende bu soruna daha basit bir çözüm buldum 7 inç lik gps özellikli bir tableti cırt bantla torpidoya tuturdum cihaza araçta kullanımı kolay olması için büyük simgeler oluşturan launcher ve igo nexgen navigasyon yazılımı yükledim gayet başarılı oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Temmuz 14, 2017, 16:25:05 »
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 1500
  • Model Yılı: '20
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Temmuz 14, 2017, 18:45:23 »
İlanda corolla 2017 yazıyor ama 2014 lere uyumlu mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '19
  • 7 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 07, 2017, 19:25:26 »
ilan corolla 2017 diyor ama video da başka araba var ekranda küçük link biraz tereddütlü olmuş
I'm Adige..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 07, 2017, 21:07:51 »
Eğer maddi olarak sizi yormuyorsa aşağıdaki sorularada tatmin edici yanıtlar alabilirseniz cihazı alın derim.

Cihazın rom ve ram kapasiteleri iyi.
Sadece usb bellek ve sd kart desteği maksimum kaç gb olduğu yazılmamış.(32gb kendi dahili hafıza mevcut)
kart ve usb desteği en az 64 gb olması lazım ona dikkat edin.
İşlemci gücü gayet yeterli.
4k video filan yazmışlar orası hikaye öyle bir dünya yok.
Mümkünse cihazın teşhiri varsa dükkana gidip dokunmatik özeliğini test etmenizi öneririm.
Bu tip cihazların en büyük sorunu Oem ürünler olduğu için hepsi ÇİN malıdır.kullanılan malzeme kalitesidir.
Ayrıca Türkiye'de servis garantisi ve servis ağı varmı bunu sorgulayın.
Kullanmış olduğu navigasyon haritasını bakın.İGO yada BAŞAR SOFT yüklenebiliyormu mesela?
MKV formatındaki filmleri oynatabiliyormu?
ekran çözünürlüğü yeterli ayrıca.
Bu tip cihazlard FULL HD kavramı biraz kandırmacıdır onu belirteyim.
Eğer bu double din cihazlara iphone veya samsung ekranı gibi oled ekran koyarlarsa zaten fiyatlar olur 4000-5000 tl civarı.
Bu nedenle maliyeti düşürmek için belli standartlarda ekran kullanılır bunu unutmayın.
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ağustos 08, 2017, 00:24:25 »
Cihaz sanırım ilk resimdeki cihaz satıcı birden çok cihaz sattığı için tüm cihazların resimlerini paylaşmış sanırsam. Zaten böyle bir ürünü denemeden araştırmadan almak olmaz ama yinede dediğiniz gibi kaliteli bir ürüne benziyor, durumum müsait olduğunda ben düşünüyorum.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 08, 2017, 20:54:18 »

İzlemeyen varsa bi bakın abone olun gerçekten çok iyi kanal. Arkadaş burda da üye...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 850
  • 4 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 09, 2017, 00:51:02 »
Bu urunun honda icin olanini Tr den cok sayida siparis veren olmuş, youtube da videolari da var. Almayi dusunuyorum ama cokta gerek var mi diye kararsizim.

ChoGath (TM) 10.2 '' 1.6 GHz Quad Core RAM 1 GB Android 6.1 Araba Radyo GPS Navigasyon Oynatıcı Toyota Corolla 2014 2015 Canbus ile
 http://s.aliexpress.com/Zj2aqaQj
(from AliExpress Android)
“Edeb bir tâc imiş Nur-i Hudâ’dan / Giy ol tâcı emin ol her belâdan.”

''Kula Bela Gelmez, Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz, Kul Azmadıkça''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 76 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ağustos 09, 2017, 08:37:22 »
Bu urunun honda icin olanini Tr den cok sayida siparis veren olmuş, youtube da videolari da var. Almayi dusunuyorum ama cokta gerek var mi diye kararsizim.

ChoGath (TM) 10.2 '' 1.6 GHz Quad Core RAM 1 GB Android 6.1 Araba Radyo GPS Navigasyon Oynatıcı Toyota Corolla 2014 2015 Canbus ile
 http://s.aliexpress.com/Zj2aqaQj
(from AliExpress Android)

Bu fiyata ve tam uyumlu ise kaçırılmaması gerekir bence. He gereklilik konusu göreceli biraz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Eylül 18, 2017, 16:26:29 »
Toyotanın artık corolla için touch2 ekranı güncelleyip androidi yüksek telefonla bağlanmayı sağlaması gerekmiyormu arkadaşlar. Toyota Türkiyeye ulaşacak biri yokmu, hepimiz adına yazsa bişeyler, ne kadar rezil bişey ya 2017 araç al 2013 telefon ara, oda eski android sürüm olsun, sonrada takıla takıla kullan ram yetmiyor diye. YAZIKLAR OLSUN TOYOTA.   :(

Bu mesajdan sonra ben yazdım bakalım döneceklermi.