0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dediğinize göre bi hayli sıkıntı.aracınız manuel dimi,ort.hızınız kaç ve güzerganız neresi kaç km bunları paylaşırsanız sevirim.benim yaptığım ara 3km.motor hiç ısınmadan gidiyorum ve eyüp nişancadan p.loti bayırından gop tepebası,belki bilirsiniz o arayı.bi bayırdan inip diğer bayıra tırmanış 3km.mesafe ve eyüp içi full trafik dur kalk ama dedğiniz gibi yapıp farklı yollarda ve ş.içi uzun ve akıcı mesafelerde deniycem.
işte daha sıfır aracıda öyle müdahele edilmesini pek istemiyorum ama devam ederse yapıcak bişey yok.12-13lt.eyüp-gaziomanpasa arası full sıkısık trafikte onları yaktı biraz e-5 yada akıcı trafikte düşe diye düşünyorum.mesala bayramda tekirdağdanda geldim denemek için full 90-95 yaptım 5,3 yaktı.denemeler devam edicek ama =)
ilginize çok teşekkürler hocam,şöyle izah ediyim.evet yokuş ama hani boş trafik değil yani sabit hızla basıp çıkmıyorum yada inerken D'de iken gaza basmadan sabit hızla inemiyorum.hep bi dur kalk.ben hep aracımı anlık kullanıma bakarak kullanırım.mesala dur kalkta resmen sömüryo benzini.kalkışta direk 30'a dayanıyo hafif gidiyorum 10lara 15lere gelmeden duruyorum sonra bi daha kalkıyorum 30lara gene,inişte keza öyle tam anlık 0 olucak trafikten yavaşlıyorum inerken bile 5-15oluyo.demek istediğim bu.
arkadaşlar merhaba,h.snu toyota kar'daydım bahsettiğim tüm sorunlar için kayıt açtılar bu seslerin aracın doğasında olduğunu ve sıkıntılı bi süreç olmadığı söylediler.direksiyondan gelen ses devam eder,frene basınca ve yavas hızlarda gelen sesinde balatadan geldiğini ve 2-5bin km.aralığında düzeleceğini belirttiler olmazsa artık tekrar bakım zamanı dile getircem.yakıt konusundada kimi 5bin kimi 10bin km.sonra biraz daha azalacağını söyledi tam rodanaj süresi nedir ?
merhaba arkadaşlar..2012 1,33 comfort kullanıyorum. yaklaşık 1 aydır ön taraftan ses geliyor. daha çok bozuk yollarda kasis ve cukurlardan geçerken daha net duyuyorum sesi. bu gün bir arkadaşım kullandı arabamı. anahtarı geri verirken önden ses geliyor göz ardı etme dedi. her zaman ki ustama götürdüm direksiyon kutusundan ses geliyor dedi. toyota için kronik bir arıza dedi. daha önce böyle birseyle karsılasan oldu mu.? ( amortisör ve rot başları sağlam kontrol edildi)