0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecmis olsun. Forum da bir cok konusu var. Usta dogru soylemis. Manuel 1.6 olsaydi bu seferde kronik sanziman sesi duyacaktiniz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yorumunuz için teşekkür ederim. otoyol da süratli giderken (140-160) frene yavaşca dokunduğumda direksiyonda titreme meydana geliyor. bu gün onuda söyledim. fren disklerinin tornaya girmesi lazım dedi usta. benimde bildiğim kadarı ile fren disklerini tornaya vermek pek sağlıklı olmadığı. sizlerin tavsiyesi nedir?
Arkadaşlar merhaba,beşince ayda sizin yorum ve görüşlerinizi alarak 2016 1.6 active cvt auris almıştım araçtan çok memnum genel olarak,yakışı biraz can sıkıyo 12-13lt'nin altına düşümedim son derece nazik ve devirli kullanmama rağmen ama insallah düşeceğini düşünüyorum.lakin birde aracımda rahatsız olduğu 3 durum var,ağustos'ta ilk ücretsiz bakımında bunu kar oto toyoya'ya dile getircem ama daha evvel size sorup paylaşmak isterim.1-geri manevra yaparken direksiyondan gelen böyle sürtünme gibi ses2-frene basınca gelen ses3-yavaş giderken gelen çizik sesivarsa başına gelen ve çözümü bilen arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını rica ederim,kazasız belasız günler.
Hocam düşük hızda gelen çizik sesi veya kayış sesine benzer ses benim araçta da var. 20 km 30 km hız arası duyulan bir ses.bu ses frene basınca kesilmiyor. Aracı gösterdim frenlerden geliyor diye ama sesin şanzumandan geldiğini söyledi. Haf ya sonu servise götüreceğim aracı. 2013 1.6 otomatik 25000 km de böyle sesi duymak hoş değil valla. Sizin araçtaki ses benim dediğim gibi bir ses mi. Frene basınca kesiliyor mu ses. Birde gruptaki diğer arkadaşlarda belirttiğim durum var mı.iyi geceler