Gönderen Konu: Klima  (Okunma sayısı 11696 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Klima
« : Temmuz 17, 2016, 13:25:14 »
Arkadaşlar kolay gelsin,

gli - xei sonradan klima taktıran varmı ne kadara mal oldu ?

performansı nasıl ?

Toyota Club Türkiye

Klima
« : Temmuz 17, 2016, 13:25:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 216 kere teşekkür etti
  • 272 kere teşekkür edildi
Ynt: Klima
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2016, 09:53:23 »
 Nerede yazdığımı hatırlamıyorum ama güncel fiyatı tekrar vereyim; Malzemeler 1400 hepsi sıfır ve orijinal, fakat sadece klima kompresörü revizyon edilmiş çıkma şeklinde veriyorlar. Montajı da yaparlarsa toplam 2000 TL istiyorlar.

İstanbul'da farklı yerlerdeki iki klimacıdan 1,5-2 ay kadar önce aldığım fiyat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2016, 10:01:40 »
Bu sıcaklardan sonra artık klimaya verilen paraya acınılmaz :). Bu senede satmaya kıyamaz isem bende taktıracağım
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2016, 16:57:49 »
Satmaya kıyamıyorum Mehmet ben de. Ama her nedense hangi marka olursa olsun araçtaki klima beni çok rahatsız ediyor, hasta oluyorum resmen. O yüzden klima benim için çok çok öncelikli değil. Olsa güzel ama en fazla 3-5 dk çalıştırabiliyorum, fazlası hasta ediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2016, 17:46:45 »
Rahatsız ediyorsa gerek yok abi :). Ama arabaya binenler inince bi gömleğini sıkıp tekrar giyiyor çok sıcak buralar :). Düzce nemli :).
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2016, 22:43:53 »
Mehmet kardeşim efsanenin piyasası çok iyi. Aracı 19.500a acelem vardı   sattım. Hala Gli ilanlarına bakıyorum. Senin aracın eline su dökemeyecek araçlara ne fiyatlar yazmışlar. Nabızı yoklamak için ilan at derim. Hatta aracı sat e12ye geç derim... e12ye binince efsaneye çok bile binmişim dedim.Hele bu sıcaklarda kliman yoksa bu efsanede olsa çekilmez. Ayrıca efsanenin klima taktıracan polende taktırman lazım. Alerjin varsa polensiz filtre öldürür. Satın kullanıcı tavsiyesi...

1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 19, 2016, 23:18:59 »
Klima ah klima klimalı arabaya binersem sadece ön cama üfleyecek şekilde ayarlıyorum. Klima fiyatları belirtildiği gibi 1500 2000 arası.101 piyasası canlı arkadaş doktordan 138000'nde lpg takılmamış 96 gli aldı 23300'e 26500 istiyor 25 veriyorlar yok diyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 205 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2016, 00:10:54 »
Klima ah klima klimalı arabaya binersem sadece ön cama üfleyecek şekilde ayarlıyorum. Klima fiyatları belirtildiği gibi 1500 2000 arası.101 piyasası canlı arkadaş doktordan 138000'nde lpg takılmamış 96 gli aldı 23300'e 26500 istiyor 25 veriyorlar yok diyor.
@Mehmet Öztürk (7160)  duy mehmet duy... biz ucuza vermişiz aracı:-))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2016, 09:10:46 »
Mehmet kardeşim efsanenin piyasası çok iyi. Aracı 19.500a acelem vardı   sattım. Hala Gli ilanlarına bakıyorum. Senin aracın eline su dökemeyecek araçlara ne fiyatlar yazmışlar. Nabızı yoklamak için ilan at derim. Hatta aracı sat e12ye geç derim... e12ye binince efsaneye çok bile binmişim dedim.Hele bu sıcaklarda kliman yoksa bu efsanede olsa çekilmez. Ayrıca efsanenin klima taktıracan polende taktırman lazım. Alerjin varsa polensiz filtre öldürür. Satın kullanıcı tavsiyesi...

Abi bi abimize de ae101 bakıyoruz da gerçekten aracımı yüceltmek için söylemiyorum ae101lerin perti çıkmış artık düzgün çok nadir arabalar kalmış. Onları gördükçe değeri büyüyor aracımın :D. Klima takılınca zaten polen filtresi kesin olması lazım ki takılması kolay diğer konuda gösterilmişti yerleri abi. Toyota e12 kasasına yaklaşık 5 sene kadar bindim, en son 2006 d4d aracımı abime verdim abimden ae101i aldım :). E12 de gayet efsaneyi aratmayacak bir araba, ama gel gelelim arabamın bakışlarına hayranım bırakamıyorum :(.

Hay maşallah :) o araç yalnız çok iyidir alıp binmek isterdim.

@Mehmet Öztürk (7160)  duy mehmet duy... biz ucuza vermişiz aracı:-))))
Abi gerçekten ucuza gitmiş senin arabanda :(. en az piyasaya göre 22 si varmış.

Gelde sat :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 20, 2016, 09:52:42 »
@Mehmet Öztürk (7160)
Kardeşim yarın sabah notere hadi  :rofl:
Bak canlı 26 ver hesabına havale/eft hemen :lol:
Maksat ortalık kızışsın :D
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 20, 2016, 11:24:21 »
  Benim araca da talipler oluyor. Üç parçada lokal olarak boya var. Klima yok. Mehmet in dediği gibi ae101 ler genelde yıpratılmış; etrafımda arkadaşlarda falan var, pazarda bakıyorum, ilanlara bakıyorum genlde; iç döşeme sıkıntılı veya göğüste çatlak var, arabnın duruşu ne olur bana bakın yardım edin feryadıyla sesi kısılmış gibi, rölanti 2000 lerde, falan filan... GLi bakıyorum çoğu gene bakımsız veya km düşürülmüş. Düzgün olanı "bayağı çok para", 98 arabayı satıp da aynı arabnın 98'ini sırf içindeki bir iki fazla özellik için almak da çok iç açıcı gelmiyor. Zaten üstüne 5 lira para koyup yenilesen alacağın arabanın iç mekan genişliği, bakım maliyetleri, sağlamlığı, yakıt/performansı bundan iyi olamayacak. Sonra binmeye devam et diyorum kendime kaç bin lira olsa araba aynı hizmeti ediyor, sus otur modunda bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 205 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Temmuz 20, 2016, 13:22:04 »
Mehmet kimsede çıkıp 20bin vermedi 10 gün bekledim. Nasip arkadaşaymış. Mermi gibi saat gibi. 5 yıl sorun yaşatmayacak araç sattım. Mehmet araca 35-40 arası yazz Bir tane hasta çıkar :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 22, 2016, 10:40:46 »
@Mehmet Öztürk (7160)
Kardeşim yarın sabah notere hadi  :rofl:
Bak canlı 26 ver hesabına havale/eft hemen :lol:
Maksat ortalık kızışsın :D

Açık artırmaya çıkarıyorum arabayı :D En büyük teklifi veren alır :D :D :D :D.

Benim araca da talipler oluyor. Üç parçada lokal olarak boya var. Klima yok. Mehmet in dediği gibi ae101 ler genelde yıpratılmış; etrafımda arkadaşlarda falan var, pazarda bakıyorum, ilanlara bakıyorum genlde; iç döşeme sıkıntılı veya göğüste çatlak var, arabnın duruşu ne olur bana bakın yardım edin feryadıyla sesi kısılmış gibi, rölanti 2000 lerde, falan filan... GLi bakıyorum çoğu gene bakımsız veya km düşürülmüş. Düzgün olanı "bayağı çok para", 98 arabayı satıp da aynı arabnın 98'ini sırf içindeki bir iki fazla özellik için almak da çok iç açıcı gelmiyor. Zaten üstüne 5 lira para koyup yenilesen alacağın arabanın iç mekan genişliği, bakım maliyetleri, sağlamlığı, yakıt/performansı bundan iyi olamayacak. Sonra binmeye devam et diyorum kendime kaç bin lira olsa araba aynı hizmeti ediyor, sus otur modunda bekliyorum.
:D Abi tam tamına böyle düşünüyorum. He gidip 5000km de bi toyota alırız o zaman ayrı ama diğer türlü 180.000km geçmiş arabayı alacaksın sonra bi ton kafana göre masraf yapacaksın. Gereği yok :). Güzel güzel ae101lere binmeye devam.

Mehmet kimsede çıkıp 20bin vermedi 10 gün bekledim. Nasip arkadaşaymış. Mermi gibi saat gibi. 5 yıl sorun yaşatmayacak araç sattım. Mehmet araca 35-40 arası yazz Bir tane hasta çıkar :rofl:

Acil olunca dediğin gibi oluyor abi hayırlısı. Açık artırmaya koyayım diyorum gittigidiyora :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 25, 2016, 14:35:04 »
Aynen Mehmet Kardeşim. Haklısın. Kendi çapında hoş araçlarımız var ;) .  En azından sorun çıksa zaten eski diyip yaptırmaktan veya kendimiz yapmaktan çekinmiyoruz. Genelde yeni araçlarda da vırt zırt arıza veya ses oluyor, bu da adama koyuyor. Şimdilik efsaneye devam...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Temmuz 25, 2016, 22:21:22 »
2/3 arkadaş müşterisi satarsan alalım diye söyledi biride takas teklif etti. Satsam yada takas etsem ekonomi açık verdi üzerine ekleyecek param yok borçlanmak istemiyorum. Kısmet olurda hangi aracı alsamda klimalı tercih edecem.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 25, 2016, 22:26:38
Alıntı yapılan: (Gizli Üye)
Çok titiz aldı hemen yetkili serviste tüm bakımlarını yaptırdı lastikleri yeniledi sıralı lpg  taktırdı. Gösterge panelinden tıkırtı geliyor diye gıcıklandı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 30, 2016, 13:15:01 »
Arkadaşlar kolay gelsin,

gli - xei sonradan klima taktıran varmı ne kadara mal oldu ?

performansı nasıl ?

merhaba Arkadaşlar

bende bugün itibari ile form sayfamıza kayıt oldum.

Bugün itibari ile pek çok ilden çıkma klima araştırdım.

Benim aracım şu anda Diyarbakır da

türkiye nin neresinde olur ise olsun bu aracıma klima taktıracağım.

Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2016, 14:23:12 »

merhaba Arkadaşlar

Gaziantep'te klimacı Ali Sucu var işinde iyi deniyor diğer illeri bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2016, 10:57:28 »

merhaba Arkadaşlar

Sizin bulunduğunuz il itibariyle gidip araştıracağınız yerleri yakınlığına göre sıralayıp yazıyorum; GaziAntep (Yaşar Bey gerekeni yazdı), Kilis, Hatay, Ankara ve son olarak da İstanbul.

İstanbul'da montaj dahil 2.000 TL. (Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ağustos 02, 2016, 15:04:07 »
Gaziantep'te klimacı Ali Sucu var işinde iyi deniyor diğer illeri bilmiyorum.

Teşekkürler arkadaşlar;

ALİ SUCU hakkında bilgileri aldık irtibat sağladık muhtemelen en kısa sürede klimamızı takacak kendisi.
Parça bekliyoruz.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 02, 2016, 15:05:04
  Sizin bulunduğunuz il itibariyle gidip araştıracağınız yerleri yakınlığına göre sıralayıp yazıyorum; GaziAntep (Yaşar Bey gerekeni yazdı), Kilis, Hatay, Ankara ve son olarak da İstanbul.

İstanbul'da montaj dahil 2.000 TL. (Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası)

Ali sucu bey ile görüştük sağol varol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ağustos 02, 2016, 16:21:19 »
@Ali Selçuk (12535) 
Ali sucu usta ne kadar fiyat biçti ?