0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Klima ah klima klimalı arabaya binersem sadece ön cama üfleyecek şekilde ayarlıyorum. Klima fiyatları belirtildiği gibi 1500 2000 arası.101 piyasası canlı arkadaş doktordan 138000'nde lpg takılmamış 96 gli aldı 23300'e 26500 istiyor 25 veriyorlar yok diyor.
Mehmet kardeşim efsanenin piyasası çok iyi. Aracı 19.500a acelem vardı sattım. Hala Gli ilanlarına bakıyorum. Senin aracın eline su dökemeyecek araçlara ne fiyatlar yazmışlar. Nabızı yoklamak için ilan at derim. Hatta aracı sat e12ye geç derim... e12ye binince efsaneye çok bile binmişim dedim.Hele bu sıcaklarda kliman yoksa bu efsanede olsa çekilmez. Ayrıca efsanenin klima taktıracan polende taktırman lazım. Alerjin varsa polensiz filtre öldürür. Satın kullanıcı tavsiyesi...
@Mehmet Öztürk (7160) duy mehmet duy... biz ucuza vermişiz aracı:-))))
@Mehmet Öztürk (7160) Kardeşim yarın sabah notere hadi Bak canlı 26 ver hesabına havale/eft hemen Maksat ortalık kızışsın
Benim araca da talipler oluyor. Üç parçada lokal olarak boya var. Klima yok. Mehmet in dediği gibi ae101 ler genelde yıpratılmış; etrafımda arkadaşlarda falan var, pazarda bakıyorum, ilanlara bakıyorum genlde; iç döşeme sıkıntılı veya göğüste çatlak var, arabnın duruşu ne olur bana bakın yardım edin feryadıyla sesi kısılmış gibi, rölanti 2000 lerde, falan filan... GLi bakıyorum çoğu gene bakımsız veya km düşürülmüş. Düzgün olanı "bayağı çok para", 98 arabayı satıp da aynı arabnın 98'ini sırf içindeki bir iki fazla özellik için almak da çok iç açıcı gelmiyor. Zaten üstüne 5 lira para koyup yenilesen alacağın arabanın iç mekan genişliği, bakım maliyetleri, sağlamlığı, yakıt/performansı bundan iyi olamayacak. Sonra binmeye devam et diyorum kendime kaç bin lira olsa araba aynı hizmeti ediyor, sus otur modunda bekliyorum.
Mehmet kimsede çıkıp 20bin vermedi 10 gün bekledim. Nasip arkadaşaymış. Mermi gibi saat gibi. 5 yıl sorun yaşatmayacak araç sattım. Mehmet araca 35-40 arası yazz Bir tane hasta çıkar
Çok titiz aldı hemen yetkili serviste tüm bakımlarını yaptırdı lastikleri yeniledi sıralı lpg taktırdı. Gösterge panelinden tıkırtı geliyor diye gıcıklandı
Arkadaşlar kolay gelsin,gli - xei sonradan klima taktıran varmı ne kadara mal oldu ?performansı nasıl ?
merhaba Arkadaşlar bende bugün itibari ile form sayfamıza kayıt oldum.Bugün itibari ile pek çok ilden çıkma klima araştırdım.Benim aracım şu anda Diyarbakır datürkiye nin neresinde olur ise olsun bu aracıma klima taktıracağım.Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Gaziantep'te klimacı Ali Sucu var işinde iyi deniyor diğer illeri bilmiyorum.
Sizin bulunduğunuz il itibariyle gidip araştıracağınız yerleri yakınlığına göre sıralayıp yazıyorum; GaziAntep (Yaşar Bey gerekeni yazdı), Kilis, Hatay, Ankara ve son olarak da İstanbul. İstanbul'da montaj dahil 2.000 TL. (Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası)