0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Yusuf Harmancı (37953) kardeşim teşekkür ederim. Benimkinde hiç motor ışığı yanmıyordu. Ayrıca benzinde de aynı sorunlar devam ediyordu... Sanırım sizinkinde benzinde bir sorun yoktu ki enjektör sorunu halledince ortadan problem kalkmış. @YÜCEL AYDOGAN (13179) teşekkür ederim. Bugün arkadaşların güvenilir olarak önerdiği bir ustaya gittim, usta testi yaptı sübaplarda kaçak var dedi ve bugün öğleden sonra motoru açmaya başladılar. Az önce aradı sübaplar yanmış çelik olanlarla değiştireceğiz dedi. Sonra 2-3 bin kmde benzinde kullanmalısın ama dedi. Sorunun sübaplardan kaynaklı olduğu oldukça belirgindi zaten. Neyse artık inşallah iyi bir değişim ve motor toplama işleminden sonra sorun hallolur. Zaten ondan sonra da brc lpg ye gidip güzel bir yazılım, filtre değişimi ve kontrolünü yaptıracağım. Hiç arıza çıkarmayan araç son 1 aydır baya masraf çıkardı bana inşallah artık bu son olur.
@Demirhan ÜNLÜ (29821) hiç sormadım markasını. Onun orijinalini bulabilirler mi bilmiyorum ama piyasadaki en kaliteli çelik sübap olsun dedim. Umarım kazık yemeyiz. Bir daha gidince sorarım hangi marka takıldığını... Bildiğiniz en iyi marka hangisi acaba?