0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1- Anahtarı 2. kademeye çevirince ses gidiyor ama aküyü bitirir mi bilmem çünkü araç çalışmıyor durumda.2-Uyarı sesi var benim bildiğim açma kapama olmadığı belki koltuklarda yer alan sensörler bozuksa ondan ötmüyor olabilir.3-Bende bilmiyorum.
2004 lerde emniyet kemeri uyarı si yok.Sizin profil resminizdeki araç ise o aracin panjuru makyajli 2005 sonrasinin.aracin orjinal panjuru değişmiş.ama kazadan ama baska birseyden.hareket edince otomatik kapi kilitlemez.herhangi bir modulde yokLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mehmet bey 2004 temmuzda mi ne makyajlanmış ti ama onlarda 2005 olarak çıkmıştı.eskiden ağustos eylulde cikan araclar bjr sonrako yil olarak cikabiliyordu. o yuzden 2004 o aylarda cikmis bile olsa makyajli 2006 olarak cikar.fotolardan da baktigimizda sis lee dikdortgen makyajsız kasa panjur makyajli kasanin.Kaza dan dolayi degismis olabilir.Emrah bey sizin arac makyasiz kasa ve emniyet kemeri uyari ikazi yok.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Arkadaşlar. Aracım 2004 model 1.6 110 terra. Aracı bir hafta önce aldım. Bu model araçlar için makyajlı ve makyajsız olan var diyorlar. Benim araba makyajlı kasa olan mı? Ayrıca, kemer ikaz uyarısı, otomatik kapı kilitlenme yok. Sanırım tüm emsallerinde bu özellikler yok. Birde klima düğmeleri üzerinde yer alan ince uzun ekranda bazı modellerde saat varmış. Ama bende ekran boş duruyor. Bir elektrikçiye gösterdim ekran camının altında bir şey olmadığını söyledi. Acaba benim arabada mı sökülmüş yoksa hiç birinde yok mu? Piyasadan temin edilebilir mi?