0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kadar şikayet gösteriyor ki kullanım kılavuzu okunmamış Daha yeni kasaya navigasyonu nerden çıkartmışlar? Ekran yapıları farklı Aracın içerisinde sürücünün solunda ayna tuşlarının orada L-R yazanın hemen yanıbaşında küçük bi tuş yok mu? Follow me home için motoru kapattınız. Araçtan inerken 1 kere selektör yapın ve kapıları kilitleyin Arkası 1.33 te öyle. Kılavuzda diyor ki Life donanımda arka stoplar halojen, üst donanıma çıkınca led stop geliyor
kaancım sevgili bilir kişim 1.33 te far sensörü yok mu ?
Far sensoru 1.33 te ne gezer?
2016 makyajlı kasa aldım 1.33 life modeli,fakat katalogdan farklı,elektrikli katlanır ayna yazıyor sadece elle katlanır,fallow me home yazıyordu o da yok,arka kasa katalogdan farklı,mesaj attım müşteri hizmetlerine dönmedi yakında adli yollara başvurucam,bu arada bu model araca navigasyon önerisi olan var mı?
Follow me home için sinyal kolunu çekmeniz lazım, tüm modellerde var bu özellik.
Life donanım diyelim (1.4 D-4D Life var çünkü) yok malesef
O katoloğu alın ve direk tüketiciyi aldatmaya yönelik diyerek mahkemeye verin sürüm sürüm sürünsünler. Mesaj Birleştirildi: Temmuz 03, 2016, 21:08:55Toyota nın tüm modellerinde mi?
Toyota nın tüm modellerinde mi?
Hemen hemen bütün markalarda böyledir. Anahtar kontakta takılı değilken selektör yaparsanız follow me devreye girer.Fiat grubunda her selektör 20 saniye demektir.Şu an arabada oturuyorum Tucson'da var mı bir bakalım!Tucson'da ne selektör yapıyor ne de follow me var
Yalnız değilsin Özcan hocam benim arabada da yok. Zaten çok matah bir özellikte değil şehir içinde züğürt tesellisi modu açıldı
Taka'yı (Partner) satıp kurtulayım diye çok çaba sarf ettim lakin onun 1 dakikalık follow me'si vardı bu konfor abidesi Tucson'da yok. Kore'liler araba yapmayı öğrenememişler.Zaten Hyundai ve Kia'da Peter Schreye'den (Audi'nin eski baş tasarımcısı ve gündüz led'in mucidi) öncesi ve sonrası diye iki dönem var. Yenilerde FH var
Benim i30 da karsilama ve ugurlama modu var abi.2016 Astra K da bile sadece karsilama var.[emoji6]