0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama iste müşteri nasil anladim far sensoru 1.33 life de var idi sonradan mi kaldırdılar.ama kitapciklarin altinda küçük okurken zorlancaginiz bir detay yazar.Toyota donanim degisikleri yapabilir diyeLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHocam sensor onceden advance deydi simdi fulünde. Digerlerinde bile yokken life de oldugunu nereden cikardiniz? Hic bir zaman olmamisti.
keşke sorunlar sadece katalogdan farklı olarak kalsaydı..
katlanir ayna derken el ile katlanmayi kast etmis olabilirler GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kataloğa baktım,life da zaten otomatik katlanabilir ayna yokancak follow me home varonuda arkadaşlar nasıl kullanılacağını anlatmış zaten
Elektrikli katlanır ayna var. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonmez abi. Elektirikli katlanir demiyor. Elektirikli katlanabilir yaziyor. [emoji16] Sanirsam elektirikli kelimesinden sonra araya virgul koymayi unutmuslar yada anlatmak istedikleri iceriden elektirikle kontrol edilebilir ayna.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar bende bayiilere gönderdikleri katalog var pdf formjatında ve tarihi de haziran ayının başına ait o kataloga göre aldım ben, ve banim maillerime hala cevap gelmedi, salı günü dava açacağım, eğer bilgi edinme kanununa göre süreyi geçirirlerse de ayrıca dava açmayı düşünüyorum
valla tekrar baktım sitede ben göremedim otomatik katlanabilir diye.link olarak atabilir misin ?katalog ve özellik karşılaştırmada göremedim ama senin ekranda var ilginç valla