0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam millet.2012 otomatik auris kullanmaktayım.Bir sonraki dönemde 2014 ve sonrası aurislere geçiş mantıklı mıdır?Aman aman çağ atlatacak bir fark sunuyor mu bu modeller?Her ikisini de deneyimleyen oldu mu?İyi forumlar.
yenilik iyidir,insana motivasyon sağlar
6. yılda cruise control taktırdım , 8. yılda da multimedya taktırırım al sana yenilik.Şaka bir yana haklısın , ama 'tüketim' tuzağına da düşmemek lazım. 'Yenilik' derken , elektrikli kendi kendine giden arabalar seri üretime geçmişken,aynı motor ve teknolojiyi de 'yeni' diye yutmamalıyız.
Daha bugün servise gittiğimde beklerken yeni modellere baktım . Auris de corolla da çok basık . İç mekanları boğucu geldi bana cam tavanlı olana binmeme rağmen . Hele arka koltukta kafam direk tavana deydi :S . Benimki 2012 ve yenilerine göre kıyaslanmayacak şekilde ferah bi iç ortamı var . Kişinin isteklerine göre değişir tabi ama benim aklımın ucundan bile geçmedi üst kasaya geçmek .
2012 model ve 2015-16 model arasında kayda değer fark yok diyenler herhalde araçları kullanmadılar, tavsiyem test aracını denesinler bir kayda değer farkları kendileri yazarlar zaten alt alta