nedir fark ?
Baştan aşağıya fark hocam.
Bayiye gidip aracı kullanın, biz burda şu şöyle farklı bu böyle farklı desekte bazı insanlarda öyle bir seçicilik var ki; misal 2012 aurisle 2016 model auris arasında fark göremiyor, 2016 da çıkan aurisi mercedes bmw audi olsun istiyor ama fiyatıda uygun olsun istiyor.
Ne istediğini bilmek çok önemli.
Araca sadece + led far eklense 4 bin TL fark yapıyor.
+Navi 3 bin TL
+adaptif hız sabitleyici 3-5 bin TL
+ısıtmalı soğutmalı elektrikli koltuklar 1-2 bin TL
etti sana 15 bin TL fark.
Fark yok diyenler bu 15 bin TL yi ödemek istemiyor ama bu özellikler olsun istiyor

Elin oğluda bunları bedavaya yapmıyor maalesef.
ben iki aracıda kullanıyorum zaten. yokuş kalkış ve ekran dışında (görünüm dışında(biri c. extra biri active)) bi fark yok. aynı yakıyorlar. 90 beygirler(ikisi de dizel). hatta yeni olanın içi daha basık gibi. yani tabi yeni olsa iyi olur ama üstüne para verip de alınmaz demeye çalışıyorum. hunharca viraja girmediğim için yol tutuşları hakkında ekstrem yorum yapamayacağım. ama ikisinde de sorun yok.
yani ben gündüz farı , bilmem ne sensörü gibi takıntılarım olmadığı için anlam ifade etmiyor olup olmaması. bunlara önem veren tabi basar parayı ona birşey diyemem.
2013 yılında
Kullandığım E140 (2007'de başlayan) Corolla ile
sıfır E160 (2013'te başlayan) Corolla arasında
Buna benzer bir çelişki de ben de kalmıştım.
Sonuç: DEĞMEZ olmuştu. Eğer yeni alacak olursam , yeni kasa alırım ama neredeyse iki kat far verip alacağım araçlar arasında öyle aman aman bir fark göremedim. Fiyat farkına göre eski kasada kalmaya karar verdim. Şimdi verdiğim karardan memnunum.