0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar...2001 corollam var ..ve yere yakın olmasından cok şikayetciyim..4-5 kisi binince kasislerden geçemiyorum..altı hemen sürtüyor..acaba bu durumda yapacak bir şeyler var mı??
Evet benide Corolla almaktan soğutan bir sebep bu, ben SW bir araç düşünüyorum ve bu corolla da olabilir, araçta 5 kişi varken ve bagajdada biraz yük varken acaba tekerler çamurluk davlumbazına yada kasislerde araç yere sürtermi? yoksa SW olduğu için sedan lardan daha değişik süspansiyon sistemi var ve sürtmezmi kafama takılıyor.Selam ve dua ileSaygılar...
sorun olabilir ama hiç mi avantajı yok bu yere yakın olmasının?
sedanlar ile aynıdır sw ler. zaten lastikler orj ebatlarında ise sürtme olayı olmaz.
Yani orijinal lastik ebatlarında kullanılırsa araca 5 kişi binip bagajdada hafif yük olduğunda sürtmezmi diyorsunuz?Selam ve dua ileSaygılar...
abi bende 98 model 1,3 xl var ister inan ister inanma ama arabaya tam 8 kişi bindik yani 6 kişi oturttum arkaya ve arabanın lastiğinin yarısına kadar oturdu araba ve sürtme falan olmadı.onu geçtim 195*50*15 ebatında lastiğim var yazın kullanıyorum. onda da sürtmedi abi. sürtmez.
Benim araba hiç altını sürtmüyor...Bozuk herhalde
Allah nazardan saklasın, bendeniz zaten haddim olmayarak sizin arabanın bir hayranıyım ve de çalıştığı zaman o tekerlekleri döndermeyecek de kaldırıp kaldırıp yere vuracakmış gibi duruyor.Maaşallah.....Dağlara taşlara kem gözlere....