heyt behh.. corollanın masum pozisyonlarını cekmişiniz resmen abicim:D
Bekarlık sultanlıkmış dedikleri bu olsa gerek..
Bekarlık sultanlıkmış dedikleri bu olsa gerek..
kemal abi 1.5 yıldır beraberiz artık bekar değilim ben yaa, sayılmam bekar

sultanlık falan kaçtı benden
Ben de eski sultanlığımı hatırladım..
Ah ah, evlenince anlarsın bu günlerin sultanlık mıymış değil miymiş...
çok haklısın ali rıza abi..bekarlığın tadını çıkarmak lazım.. anlıyorum sizi
Hepsinin yeri ayrı. Hepsinin güzelliklerini yaşayacaksın tabikide. Resim fikrinde güzel olmuş.
Nacizane fikrim (çok eskiden fotoğraf yarışmalara katılırdım bende) (gerçi neşeli olamk güzeldir) o bulutların ve rengin altında sizinde daha duygusal ve tam kameraya poz vermeden bir enstantane yakalamanız değişik duygusal bir ortam oluşturabilir ama söylediğin gibi resim çekende kimse yok.
Allah bir yastıkta kocatsın.
At ve avrata birşey diyemeyeceğim ama silah kısmını arabada tutuyorsan çevirme/aramada gözünün yaşına bakmaz polis abiler.
At ve avrata birşey diyemeyeceğim ama silah kısmını arabada tutuyorsan çevirme/aramada gözünün yaşına bakmaz polis abiler.
umut abi bunu çok duyuyorum ben,ne yapıyorlar? ben beyzbol oynuyorum demeyi planlıyorum bunu diyebilmek için eldiven ve top bile aldım
umut abi bunu çok duyuyorum ben,ne yapıyorlar? ben beyzbol oynuyorum demeyi planlıyorum bunu diyebilmek için eldiven ve top bile aldım 
Beyzbol sopası iyi seçim ama ben kriket sopasından şaşmam

Üst kısmı daha enli oluyor, tokmak gibi. Şaka bir yana, resmi ilk gördüğümde kalem tabanca sanıp bayağı bir yadırgamıştım. Dikkatli bakınca anladım sopa olduğunu.
kıvırma şansım oluyor

ben bilkent beyzbol takımındayım diyebilmek için beyzbol sopası aldım

cop, veya meşe odunu gibi birşeyi polis bulduğunda bişey diyemem
1-Maşallah Fotodaki herşey güzel
2-Corolla kendisine AT denildiğini biliyormu
3-Daha romantik bir yer bulamadınmı da otoparkın son katında ve tel örgülerin içinde foto çekiyorsunuz
4-Arabanın,gökyüzünün ve kıyafetlerinizin rengi çok uyumlu
Kısacası tebrikler.Güzel bir çalışma olmuş.Silah derken aklıma tabanca gelmişti ama beyzbol sopasını görünce çok güldüm..
Türkay bende bir zamanlara aracımda taşıyordum bir sopa bir gün polis durdurdu sordu bune diye araçta eşimde vardı:
bunun adı haydar abi dedim
niye taşıyorsun dedi
Anlarsınya abi arasıra hanımın gözünü korkutuyorum işe yarıyor bak kuzu gibi oturuyor dedim

ve adam kahkahayı patlatdı ve bana tamam gidebilirsin dedi
Bu konuda çok mu paranoyağım ne bitane demir anten tarzı jopa benzer bişey var ama bulana kadar sanırım geç olmuş olabilir yalnız(!) konsolun iç kısmında yani diz hizamın sağında küçük bi cepte hep biber gazı bulunduruyorum. sanırım hepsinden daha etkili olur ...
Meğer ne tehlikeli insanlarmışız
abi sopa felan oluyor mu hiç cık cık cık
direksiyon kilidi alın güvenliğiniz için

hem poliste sormaz bu ne diye
Valla Türkiye'de arabasında bu tarz şeyler taşımayan pek yok , malum konusarak pek anlaşamayan bir toplum olduğumuz için heralde. Üzücü ama gerçek malesef. Ama en mantıklısı Mustafa beyin seçimi biber gazı bence

1 kere yedim o gazı Allah kimselere göstermesin