0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abilerim, bir ara toyotayetkili servislerinde küçük bir levha veriyorlardı, vantuz ile cama yapıştırılıyordu, "TRAFİKTE SAYGI, İNSANA SAYGI" diye..çok hoşuma gidiyordu o, çok anlamlı bir laf ve toyotanın bunu her servise gelene vermesi de mükemmel bir hareketti..biz millet olarak saygısız bir milletiz, arabamdaki sopanın tek amacı, karşımda arabasından sopa ile inecek birinin olma ihtimalidir, yoksa ben durduk yerde kavga çıkaracak, sopayı kapıp dışarı fırlayacak biri değilim..ama karşımda böyle biri olunca onun konuştuğu dil ile konuşmayı da bilen biriyim.. hakan abi dediğin Temiz Trafik kampanyası çok hoş bir fikir sonuna kadar destekliyorum ama desteklemeyen kesim için sopa bulundurmaya da devam diyorum
Türkay sana katılıyorum herkez bir değil sadece önlem Gerçi biri arabanın camını açıp bağırdığı zaman aracı durdurup içinden çıkmam yetiyor (cüsse meselesi)
bende kavga yanlısı ,en ufak bişeyde arabadan inip tartışma çıkaran biri değilim ama başıma geldiği için artık direksiyon kilidi taşıyorum ,insanlar gerçekten saygısız,yanında ailen ,kız arkadaşın olabiliyor.
Bir diğer konu Türkay Bey size şiddetle katılıyorum (özellikle kız arkadaşımla dolaşırken) plakamda farklı bi ile kayıtlı ve önüme kırmalar artistlenmeler sıkıştırmalar okadar çok karşılaşıyorumki büyümesin diye alttan aldıkça kabarıyor adamlar tabi alttan almakta bi yere kadar...
Türkay bende bir zamanlara aracımda taşıyordum bir sopa bir gün polis durdurdu sordu bune diye araçta eşimde vardı:bunun adı haydar abi dedim niye taşıyorsun dediAnlarsınya abi arasıra hanımın gözünü korkutuyorum işe yarıyor bak kuzu gibi oturuyor dedim ve adam kahkahayı patlatdı ve bana tamam gidebilirsin dedisüper abi çok iyi idare etmişsiniz durumu. ben de çok güldüm:D
Aynen öyle Hakan abi.Bu tipleri dövmeye güç,öldürmek istesen mermi yetmez.En iyisi bunları evcilleştirip eğitmek lazım..
Benim tavsiyem askerlik yapıldıktan sonra her iki senede bir 3 hafta civarı yine askere alınmalı vatandaşlar 40-45 yaş civarına kadar.