Gönderen Konu: at-avrat-silah !!!  (Okunma sayısı 3436 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: at-avrat-silah !!!
« Yanıtla #20 : Ocak 30, 2009, 01:19:19 »
Diyelim ufak bir kaza oldu. Hata sen de ya da karşındakinde... Herif laf anlamıyor, üstelik de sizden bayağı cüsseli.. Yani vurdu mu iki seksen uzayacağın belli... Ee bu gibi durumlarda ya alttan alıcan ya da sopayı her neyse gösterecen...
Bir kere başıma geldi, marketin otoparkına park edecem ama yer yok. Dolanırken bir arabanın çıkmakta olduğunu gördüm ve hemençıkacak arabanın oraya gittim beklemeye başladım. Adam geri geri gelirken arabasının arkası benim arabanın önüne gelecek şekilde sağ yaparak çapraz bir şekilde çıktı... Yavaş yavaş üstüme geliyor, ben de görmedi beni diye üst üste korna çalınca adam durdu, arabadan bir indi... :-[ Elimde üç sopa olsa nafile...  "Ne çalıp duruyon o kornayı, görüyoz herhalde?" diye sinirli bir şekilde söylendi. Alttan aldım..   :-\ :-\ :-\
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 30, 2009, 01:19:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 30, 2009, 09:29:08 »
  Temiz Trafik kampanyası başlatalım o zaman. Sonuçta benimde trafikte kızdığım, sinirlendiğim oluyor ama her iki tarafta alttan alırsa sorun olmaz. Bunu yaymamız lazım bizim. Hata ayrı, bilerek başkasının hakkını çalmak ayrı bence. İşte ben bu ikincisine çok kızıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 30, 2009, 10:35:06 »
abilerim, bir ara toyotayetkili servislerinde küçük bir levha veriyorlardı, vantuz ile cama yapıştırılıyordu, "TRAFİKTE SAYGI, İNSANA SAYGI" diye..çok hoşuma gidiyordu o, çok anlamlı bir laf ve toyotanın bunu her servise gelene vermesi de mükemmel bir hareketti..biz millet olarak saygısız bir milletiz, arabamdaki sopanın tek amacı, karşımda arabasından sopa ile inecek birinin olma ihtimalidir, yoksa ben durduk yerde kavga çıkaracak, sopayı kapıp dışarı fırlayacak biri değilim..ama karşımda böyle biri olunca onun konuştuğu dil ile konuşmayı da bilen biriyim.. hakan abi dediğin Temiz Trafik kampanyası çok hoş bir fikir sonuna kadar destekliyorum ama desteklemeyen kesim için sopa bulundurmaya da devam diyorum  :-[
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 30, 2009, 10:50:42 »
Benim aracımda hiç yok taşımayıda pek düşünmüyorum .
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 30, 2009, 10:54:59 »
bende kavga yanlısı ,en ufak bişeyde arabadan inip tartışma çıkaran biri değilim ama başıma geldiği için artık direksiyon kilidi taşıyorum ,insanlar gerçekten saygısız,yanında ailen ,kız arkadaşın olabiliyor.
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 30, 2009, 11:08:18 »
abilerim, bir ara toyotayetkili servislerinde küçük bir levha veriyorlardı, vantuz ile cama yapıştırılıyordu, "TRAFİKTE SAYGI, İNSANA SAYGI" diye..çok hoşuma gidiyordu o, çok anlamlı bir laf ve toyotanın bunu her servise gelene vermesi de mükemmel bir hareketti..biz millet olarak saygısız bir milletiz, arabamdaki sopanın tek amacı, karşımda arabasından sopa ile inecek birinin olma ihtimalidir, yoksa ben durduk yerde kavga çıkaracak, sopayı kapıp dışarı fırlayacak biri değilim..ama karşımda böyle biri olunca onun konuştuğu dil ile konuşmayı da bilen biriyim.. hakan abi dediğin Temiz Trafik kampanyası çok hoş bir fikir sonuna kadar destekliyorum ama desteklemeyen kesim için sopa bulundurmaya da devam diyorum  :-[
Türkay sana katılıyorum herkez bir değil sadece önlem ;)
Gerçi biri arabanın camını açıp bağırdığı zaman aracı durdurup içinden çıkmam yetiyor (cüsse meselesi) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Ocak 30, 2009, 11:23:28 »
Türkay sana katılıyorum herkez bir değil sadece önlem ;)
Gerçi biri arabanın camını açıp bağırdığı zaman aracı durdurup içinden çıkmam yetiyor (cüsse meselesi) :D
abi bende de o sopayı çıkarmam hiç gerekmedi, bazen arabadan bile inmem gerekmiyor, sulak yerde büyümüşüz maşallah, dönüpbakmak yetiyor :)
bende kavga yanlısı ,en ufak bişeyde arabadan inip tartışma çıkaran biri değilim ama başıma geldiği için artık direksiyon kilidi taşıyorum ,insanlar gerçekten saygısız,yanında ailen ,kız arkadaşın olabiliyor.

abi zaten özellikle yanında kız arkadaşın varken oluyor böyle şeyler, yanımdaki kızın yanında beni rezil etmek mi istiyor, kıza hava mı atıyor anlamıyorum ama genelde arabada kız varken artistleniyorlar..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 30, 2009, 19:16:08 »
Valla ne olursa olsun, ne kadar saygı alttan alma da olsa önlem olarak gerekiyor bence. Cüsse de bir yere kadar manyak çok. Bende ufak biri değilim ama ünide okurken saolsun Adana'da üstüne bassam ezilecek adamlar elinde ismini bile duymadıgım acayip şekillerde delici kesici vs. aletlerle üstüme yürüdü zamanında. Temkinli olmakta fayda var bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Ocak 30, 2009, 22:16:45 »
"Trafikte saygı insana saygı" bencede çok güzel bir slogan ama muhattap olduğumuz insan, sürücü, yaya yada her neyse bu saygıyı haketmiyorsa işte ozaman roller değişebiliyor. Yaşadığım yerde okadar çok karşılaşıyorum ki bu durumla ters yönden gelipte haklı çıkmaya çalışan sürücüler vs...

Bir diğer konu Türkay Bey size şiddetle katılıyorum (özellikle kız arkadaşımla dolaşırken) plakamda farklı bi ile kayıtlı ve önüme kırmalar artistlenmeler sıkıştırmalar okadar çok karşılaşıyorumki büyümesin diye alttan aldıkça kabarıyor adamlar tabi alttan almakta bi yere kadar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Ocak 30, 2009, 22:27:30 »

Bir diğer konu Türkay Bey size şiddetle katılıyorum (özellikle kız arkadaşımla dolaşırken) plakamda farklı bi ile kayıtlı ve önüme kırmalar artistlenmeler sıkıştırmalar okadar çok karşılaşıyorumki büyümesin diye alttan aldıkça kabarıyor adamlar tabi alttan almakta bi yere kadar...
mustafa bey ben kız arkadaşımla takılırken hiç alttan almıyorum, alamam, kendisinde şifrem bar okur bu forumu, yazdıklarımı falan, bilir beni, öyle alttan alabilcek bir insan değilim, yapamam, agresifim çok, özellikle yanımda kız arkadaşım varken bana artistlik yapıldığında dayanamıyorum, nedir amacı, yanımdaki kıza mı artistlik yapıyor, beni mi rezil etmeye çalışıyor? ne sanıyor yanımdaki kızın etkilenceğini mi düşünüyor acaba? 2008 baharında kız arkadaşımla gezerken kırmızı bir hyundai fx coupe başladı artistlik yapmaya, ben de ultrasonik buji denen bujileri o gün takmıştım, denemek için yanıp tutuşuyordum, gaza geldim adamın peşine takıldım ama adam bayaa bir delirmişti, saçma sapan hareketler yapıyordu, bıraktım tabi ilerde beni beklemiş beyfendi, yarışmak için.. neyse düzdü yol, trafik yoktu biraz bastık sonra yol verdim geçti hatta geçerken de espriyle karışık, "lastiklerim kötü kardeşim basmıyorum tehlike olmasın diye" dedim, adam hala artistik yapcam diye önce bir avensise sonra da dolmuşa çaprtı..işte en eğlendiğim an da o andır :) niye anlattım bilmiyorum, kız arkadaş, artistlik yapan adam falan derken aklıma geldi işte :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Ocak 30, 2009, 23:02:02 »
İçtenliğiniz için teşekkür ederim Türkay Bey ben normalde çok sakin karakterli bi insanım ama dediğiniz gibi insanı çileden çıkartıyorlar.Gerçekten kaza vs. butür şeyler kötü ama hak eden bulduğunda farklı duygular hissediyorum. Benzer bi olay yaşadım yeni kasa opel astra cdtı bi araçla yol verdim yavaşladım adam uzadı ve çok geçmedi dörtlüleri yaktı durdu tabi o arada havalanan ve yere düşen bi köpek. opelin hali iğçler acısıydı.

Sanırım konuyu dağıttım biraz özür diliyorum ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #31 : Şubat 02, 2009, 15:02:00 »
  Kavga, kaçınılmaz ise girilecek bir durum bence. Onun dışında kavga olmaması için elden gelen yapılmalı. Benimde trafikte çok sinirlendiğim oluyor. Ama o saygısızca trafiği paylaşan (gerçi onlar paylaşmıyor, hepsini kendilerine istiyorlar) insanlarda bizim aramızdan insanlar ve onalrında doğruyu bulması gerekiyor. Aslında bu hem toplumun, hemde devletin görevi. İş sadece ceza yazmakla bitmiyor malesef ve kimi durumlarda çok acı olaylar olabiliyor. (yol vermeme kavgasından dolayı kavga çıktı...) gibi haberleri duyuyoruz. Sonuç, kimin eline ne geçti? Hele kimi henüz egosunu yenememiş, tamamen içgüdüleri ile hareket eden insan görünümlü mahlukatların yanında bir bayan geçmesin, hemen gaza gelip o beni nasıl geçer dercesine sıkıştırma, gazlama. Kimi insanlar kendilerini trafikte tatmin ediyor malesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 02, 2009, 15:32:37 »
Ekim ayıydı sanırım.Abimle bir büroya bakmaya gittik.Gidip gelmemiz 5 dakika bile sürmedi.Arabayı bırakacak yerde olmayınca binanın garaj girişi önüne bıraktık.Size şöyle söyleyeyim büroya girdik odaların büyüklüğüne baktık ve hemen çıktık,arabanın durdugu yer itibariyle.O sırada binadan biri geldi aracıyla.Biraz söylendi abimde özür falan diledi.Suçlu oldugu için alttan aldı.Abim kibarlaştıkça karşıdaki sert bir tutum sergilemeye,laf dinlememeye başladı ve terbiyesizleşti.Abim bu kafaya tutmaya asla gelinmeyecek bir tip.Abim arabadan indi ve adama "biiiipppp biiiiippp bip bip bip" dedi adam birden pamuk oldu.Buyrun bey efendi moduna geçti.Suçluyuz,özür diledik sende tamam de geç.Uzatmanın gereği yok.Gerçi Hakan abi gördü abimi.Dış görünüş hiçte öyle anlattığım bir tip değil.Ama şartlar insanı bazen bu hale sokabiliyor.

*   *   *   *   Ş İ D D E T E  H A Y I R   *   *   *  *
                              *   *   *   *   Ş İ D D E T E  Y Ö N E L T M E Y İ N   *   *   *  *
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #33 : Şubat 02, 2009, 15:45:18 »
Türkay bende bir zamanlara aracımda taşıyordum bir sopa bir gün polis durdurdu sordu bune diye araçta eşimde vardı:
bunun adı haydar abi dedim
niye taşıyorsun dedi
Anlarsınya abi arasıra hanımın gözünü korkutuyorum işe yarıyor bak kuzu gibi oturuyor dedim
 :D ve adam kahkahayı patlatdı ve bana tamam gidebilirsin dedi

süper abi çok iyi idare etmişsiniz durumu. ben de çok güldüm:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #34 : Şubat 02, 2009, 18:29:45 »
  Aynen katılıyorum Özcan.
Bende bu yüzden aracın içinden sakince birşey söyleyince buna efendilikle cevap vermeyip daha üzerime gelen oluyor. Bu kibarlığı zayıflık zannediyorlar sanırım. Ama araçtan inince ve karşı tarafa doğru yürüyünce iş değişiyor genelde.
 Hiç kavga etmedim desem yalan olur ve hatta bu işi bilirimde(bu da ayrı bir tartışma konusu). Ama birisine vurmadan önce her zaman iki defa düşünmek lazım ve sorunu nasıl barışçıl bir şekilde hallederize bakmak lazım. Böylesi emin olun daha iyi oluyor.
 Geçen gün bir kamyonet sürücüsü önümde ve park etmiş araçlarında yanında birden durdur ve adam kapıyı açıp birden yolun karşı tarafına geçmek için atladı. Bende mecburen sert bir fren ve aynı anda korna ile durdum. Adam yavaş gelsene dedi. Ben camı açtım; bak kardeş, hadi bana acımıyorsun ve pat diye durup birde yola atlıyorsun, peki sana çarpmış olsam sanada yazık değil mi dedim. Adamda o diklenmesini bıraktı ve pardon dedi. Olayda tatlıya bağlandı. Ama bazen inatla sorunu devam ettirenler oluyor malesef, mümkün olduğunca onların seviyesine inmemek lazım.
 Bu arada birisi benimle güç dalaşına girmez ise, kesnilikle kaba kuvvet kullanmam. Haksız isemde aynı Özcan gibi karşı tarafa, kusura bakma derim.

Not: Emin olun trafikteki sorunlu tipler dövmekle bitmez. Onların eğitilip, sakinleştirilip bu felsefeyi yaymalarını sağlamak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 02, 2009, 21:22:52 »
Aynen öyle Hakan abi.Bu tipleri dövmeye güç,öldürmek istesen mermi yetmez.En iyisi bunları evcilleştirip eğitmek lazım..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #36 : Şubat 03, 2009, 08:24:23 »
Aynen öyle Hakan abi.Bu tipleri dövmeye güç,öldürmek istesen mermi yetmez.En iyisi bunları evcilleştirip eğitmek lazım..

:alkis: :rofl: :rofl: :rofl: :polis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Şubat 03, 2009, 09:55:17 »
özcan abi o zaman bu durumlar için arabada eski tarihli bir gazete bulunduralım, şöyle bir güzel kıvıralım, evcilleştirmek istediğimiz tiplerin kafasına yavaşça vurarak vermek istediğimiz mesajı verelim, çok güzel öğreniyorlar, ben köpeğime bu şekilde tualet eğitimi vermiştim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #38 : Şubat 03, 2009, 16:24:56 »
  Benim hanımın köpeğine onada gerek yoktu Türkay. Gazeteyi nereye korsan gelip oraya yapıyordu. Zaten sonra kokusu sindiği için hep oraya yapıyordu. :)
 Benim tavsiyem askerlik yapıldıktan sonra her iki senede bir 3 hafta civarı yine askere alınmalı vatandaşlar 40-45 yaş civarına kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Şubat 03, 2009, 16:36:02 »
Benim tavsiyem askerlik yapıldıktan sonra her iki senede bir 3 hafta civarı yine askere alınmalı vatandaşlar 40-45 yaş civarına kadar.
Aman aman Allah yazdıysa bozsun abicim....
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı