0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline sağlık, mesleğimizi elimizden alacaksın Yasin
Eline sağlık Yasin el atmışken şanzıman yağınıda değiştiriver Filtrenin yanındaki rekor yağ soğutucuya gidiyor zannedersem?
Woofer'ı da nasıl göstermiş bak bak... Ellerin dert görmesin. Ben de bu hafta ön diskleri değiştireceğim inşaAllah. Bosch-Valeo-Ferodo üçgeninde kaldım. Yerliler de var ama bilemedim. Yerliler 100 TL diğer üçü de 120 - 140 TL. Bosch balata almıştım, diski de bosch alma hevesindeyim.
Ahahaha abi ya nasıl da fark etmişsin Valeo marka bizim araçlara yaramıyor diye biliyorum. Ferodo kaliteli bir marka sorun çıkaracağını sanmam, benim balatalar da bosch memnun değilim gibi. 20 tl pek büyük bir fark değilmiş abi yine de en doğru kararı sen verirsin.
Ben kül yutmam Disk olayını iyice araştırdım. Yerli marka var iki tane. Milliyetçi tarafımdan ötürü çok kılı kırk yarmayı bırakıp bu hafta yavuzsan marka almaya karar verdim. Yerli ürünleri tercih ederek destek olma taraftarıyım. Değişim garantisi de var üründe.
elinize sağlık çok yararlı bir paylaşım olmuş teşekkürler...
Adamın ham maddesi olarak doğru kararı vermişsin bence. Kılı kırk yarınca arabaların ömrünün kısaldığını hatta her türlü eşyanın daha çabuk bozulduğunu gördüğümüz için gerek yok abi
O nedir Yasinim, estağfurullah teveccüh ediyorsun. Forumda bizden çok daha ileri ve tecrübeliler var. Sen beni iyi görmek istiyorsun, o kadar.
Olur mu abi forumda olsun dışarda olsun kimseyi kimseyle kıyaslayarak, kimsenin tecrübesini dahil ederek söylemedim ve o an böyle bir şey de söz konusu değildi zaten. Bu, kişiye özel bir durum, karşımdakinin bana gösterdiklerine istinaden söylediğim bir şey. Ne güzeldir forumda sonu gelmeyen saygıdeğer abilerim kardeşlerim var orası ayrı. Dediğim gibi herhangi bir karşılaştırma yapmadan söylenen, o an içimden gelen bir şeydi. Saygılar
-Tahliye tapasının ölçüsüne uygun anahtar-Yağ filtresi anahtarı ( Tornavida veya bel kemeriyle de çıkaranlar var)nerden bulabiliriz?
Yağ filterisini sökecek aparat Koçtaş ta var. Ben kullanıyorum. Aynı şekilde tapaya uygun numaralı anahtarı da temin edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Bugün yıl içerisinde ikinci defa yağ değişimine 40 lira verince canım sıkıldı ve yağ değişimini de kendim yapmaya karar verdim. Bunun için tek ihtiyacım yap filtre anahtarı. Resimdeki gibi anahtar almak istiyorum. Ama ölçülerini bilmiyorum. Auris arabaların filtre numarası kaç, biliyorsanız yardımcı olur musunuz?Bildiğim kadarıyla aurisler in dizel ve benzinlilerinde farklı filtre türleri kullanılmaktadır. Dizel:kağıt ........ Benzinli ise : klasik metal filtre olması gerek. araç motorunu belirtseniz yada mümkünse filtre fotosunu eklerseniz zanımca ustalarımız bilirlerr,