0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar aracım 115.000 km de, fren disklerinin değişim zamanı gelmiş midir yoksa bu km için erken mi? fabrika çıkışlı orjinal diskleri değiştirmek istemiyorum, kullanım ile alakasıda vardır ama normal çartlar altında diskler kaç km değişmelidir.
ölçüm yaptırdım normal seviyenin altına inmiş bende kafamda soru işareti olacağına, cebime dert olsun dedim 4 disk+ 4 balata değişimine 1.160, TL verdim
tem toyota teknik cevabı verdi.sağolsun.torna pek istenmeyen durumdur.ben feredo aldım memnunum ön arka...trw de olabilir...bosch almayında....
neden bosch almayın?merak ettim
Bazen ses problemi yaşayan kullanıcılar var. Balatalar çok fazla toz yapıyor mesela
serviste orjinal diye takılan ne marka?
1160tl çok ciddi bir paraön disk ferodo=160tlarka disk ferodo=110tlön balata trw=80 tlön balata trw=100 tl+işçiliktoplam=550tl
Piyasada çin mali dandik balatalarin uzerine bosch ismi plaka çakıp satıyorlar cok fazla.serviste alinan bosch ile alakasi yokLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saygın bey NİBK tavsiye edilen bir marka. İncelemenizi tavsiye ederim. Hem kaliteli hemde uygun fiyata.
bosch un fren balataları zaten malum fason yaptırıyor ve disklride her nereye yaptırıyor ise 5 para etmez.servis anlaşmalardan dolayı mecburen ki bizim arabaların fren tertibatları bosch dur.kaliperler merkezler v.s. fren sistemi dielim işte abs esp v.s. o yüzden mecburen takıyor.çok kalitesiz ses yapan hemen balata dökülen bir balata ve disk...