0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elo iyi siparişe göre özel üründe yapıyorlar. Gecikmeli tavan lambasımı yapsam acaba
Ben de çok düşünüyorum bunu ama kablo yerlerine ilave bir de bizim araçların (-) çalışma prensibi vazgeçirdi.
Eksi tetik üretiyorlar eksi çıkışta yapıyorlar ama eksi çıkış çokta gerekli değil 2.5 tl lik bir röle daha bağlanıp eksi çıkış yaptırılır Bugün bende elo ile görüştüm,internet sitesinde chat kısmına yazınca sağolsunlar telefon edip sizi dinliyorlar çözüm sunuyorlar
Mahmut Bey teşekkür ederim anladığım kadarıyla her halükarda bagaj açma kilidi şart. Zaten merkezi kilit aldım sustalı yaptirmayi denicem inşaallah olur. Sakarya'da bu işi yaptıran kimse yok mu acaba
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim bugün Adapazarı sanayide elektrikçi ile gorustum ancak usta mekanizma bunu sadece acar kilitlemez sürekli açık kalır dedi. Yaylı otomatik kilitleyen bir motor lazım dedi acaba böyle bir motor var mı.
Bizim efsanelerde durum şu, bagajı açmak için içerden mekanik düğmesi var, çekince açılıyor yada bagaj üzerinde anahtarı çevirince açılıyor, bagaj kapağını kapatınca kilitlenmiş oluyor yani ekstra bi kilit yok yalnızca kapağı kapatmak yetiyor. Eğer 2009 modeli de aynı sistemle çalışıyorsa, 1 adet kapı kilit motoru yeterli olacaktır. Benim taktığım motor buKilit açıldıktan sonra mekanizma kendiliğınden eski yerine geliyor, gelmese bile küçük bir yay iş görecektir2009 corollanın bagaj kilidi farklımı?
Aracın bagajı içerden kollamı kumandaylamı açılıyor? Bi kaç fotoğraf ekleyebilirsen ona göre yorum yaparız.