0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamer abi 300mA dediğin tetiklemek için kullanabilirsin. Araya role koyarak motorlara direk 12v verebilirsin. Sis farı yerine siz motoru koyun .
Tamer hocam klavuzda bagajı açmak için tuşa 3 sn. Basılı tutun falan yazıyormu? Elinizde avometre varsa bi ucunu kabloya diğer ucuda şaseye bağlayıp kumanda tuşuna basıp voltajı ölçün. Muhtemelen 0.5 yada 1 volt civarı elektrik var. Benim ilk aldığım kumanda beyni öyle çıktı. Bagajı açmak için ekstra bir beyin daha kullandım. Sizin elinizdeki başka bir ekstra modülü tetikleme içindir.
Murat Bey çok teşekkür ederim gece vakti benim işi çözdünüz şıkır şıkır çalışıyor, sadece çıkışı 87a dan alırsam motora sürekli güç gidiyordu 87 olan yere takınca tam oldu.
Murat abi helal olsun valla insaat muhendisiydin demi abi sen ?
Tamer bey hayırlı olsun Murat abi röle konusunda uzmandır
He gurban, ameleyik Ule Yaşar hayatımda röleyi elime aldığımda sen ve Osman şenyurt ne nasıl yapılır diye tarif etmiştiniz. Allah razı olsun, drl yaparken.
@Murat Köse (28015) Avensislere Bagaj Açma Butonu eklemenin zamanı geldi sanırsam artık!AVM girişlerinde güvenliklere rezil olmaktan kurtar bizi Top sende
Güle güle kullanın hocam, doğrudur 87 ile 87a yı deneyin yazacaktım ama emin olamadım NC ve NO olan noktalar onlardı. Elinize emeğinize sağlık güle güle kazasız belasız kullanın inşaallah Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2016, 03:57:44Bu arada aklıma gelmişken dikkat etmeniz adına bu sistem yolda giderken kapıları kilitleyip açınca devreye girip bagajı açmıyor değil mi? Allah korusun
Tamer bey hayırlı olsun Murat abi röle konusunda uzmandır :saygi:Benim 2 kumanda vardı bagaj açma beyni bozulunca bagaj tuşu olan sadece aç kapa beyin taktım. Alarm yok şu anda bagajıda tek kumandadan açıyorum.
Allah razı olsun Murat bey, kapılardan ayrı çalışıyor.Benim çekindiğim park halinde yanlışlıkla kumandaya basarsam açık kalacak, bagaj yaysız olduğundan açık olduğunu fark edemem.Elo marka röle var bagaj için tasarlanmış, açmak için kumandaya üst üste 2 kez basmam gerek buda yanlışlıkla açılmasını engelleyecek. Belki bu röleyi alabilirim.http://eticaret.elo.com.tr/ELO-UZAKTAN-KUMANDA-ROLESI-12V-Tetik,PR-662.htmlBu arada siz inşaat mühendisiyseniz bizim burdaki "buna röle olmaz" diyen oto elektrikçilere ne denir? Birine ben sordum olmaz dedi, bir başkasına bilader sormuş buna güçlü motor lazım demiş.Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2016, 17:57:02Teşekkürler Yaşar bey, sırada sizin yaptığınız yaylar var.
Allah razı olsun Murat bey, kapılardan ayrı çalışıyor.Benim çekindiğim park halinde yanlışlıkla kumandaya basarsam açık kalacak, bagaj yaysız olduğundan açık olduğunu fark edemem.