0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle kullanın. 1.8 motoru varmıydı demek ? İç dış resim de paylaşma imkanınız olursa güzel olur.
hayırlısı olsun..performans ve serilik anlamında çok çok iyi bi araç....kasa da çok yakışıklı..ama aynı kasayla kısa bi birlikteliğim oldu sanki toyota nın sağlamlığını aratacak gibiydi.... umarım yanılmışımdır.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Arkada oturanlar için Süspansiyon sertliği harici sıkıntısı yok. Seri atik sağlam ve sorunsuz bir araba. 1.8 ender. Genelde hb olanları 1.8.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Mehmet Bey. Süspansiyon sertliğini çalıştığım yerdeki civic kullanan arkadaşlarda söylemişti. Yaristen sonra her türlü bize konforlu gelecektir diye düşünüyorum. Yakıt olarak üzeceği kesin.Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen yakıt olarak üzebilir ama aslan besleyen yemini düşünmez. Konfor vs güzwl. Süspansiyon sertliğini arka lastik çukurlara girince hissediyorsunuz. Arabanın altını çarptığınızı sanabilirsiniz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da yumuşak bir lastikle çözülebilir
hayırlı olsun kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın yenı aracınızı. 6 yasında honda 51 bın tl edıyormu yahu gercekten pıayasa cok yuksekmıs.katarda bu kasa hondalar ıle e140 kasa korollalar hep 1,8 motor. turkıyede de varmıs demek tekrardan hayırlı olsun aracınız
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun
Hayirli ugurlu olsun. Umarim aracinla kazasiz belasiz gunler yasarsin. Hb olanin 1.8 otomatigine bindim vites gecisleri eski mtt hatta c5 in otomatiginden bile kotuydu arac guclu ve vites gecisleri cok gec oldugundan kinforunu hic yasayamadim bu yuzden vazgecmistim. 1.8 sedanlarin otomatigi ayni mi. Yoksa gecisler daha mi hizli acaba.LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamin Aleyküm değerli arkadaşlar. Ramazan ayınız hayırlı olsun. Yarın nasipse 2010 model Honda Civic 1.8 executive A/T alıyorum. Araç 53bin km de. Sadece tamponlar boyalı. Onun dışında boya değişen yok. Birkaç yerinde sürtme gibi çizikler var ama öyle bineceğim. Orijinalliği bozulmasın. Bu yaz evi taşıyacağım içi artık çok km yapmayacağım. Bu nedenle Lpg takmayı düşünmüyorum. Fiyat olarak 51bine anlaştık.Geçmişte 1996 Corolla 1.6 A/T (6 sene), 2012 Auris 1.4 Manuel (3 sene) ve son olarak 2007 Yaris 1.3 sol mmt (2 sene) kullanımım oldu. Yaris hala bende. İlan vereceğim. Bunca sene araçlarım beni hiç üzmedi. Rutin bakımları dışında usta tamir görmediler. Bu nedenle yeniden toyota alırım diyordum ama nasip honda oldu. Yarın Allah'ın izniyle devrini alacağım. Kullandıkça farkları buradan paylaşmak istiyorum. Rabbim herkese gönlüne göre araç versin. Sent from my iPhone using Tapatalk