0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasin Bey Emre Bey teşekkür ederim. Aracı bugün üzerime devrini aldım. 110km yol yaptım. Konfor benim için çok çok iyi. Yüksek hızlarda rüzgar sesi var. Yol seside japon klasiği. Ama çok rahatsız edecek düzeyde değil. Uzun yolda yakıtı üzmeyecek gibi duruyor. Hız sabitleyiciyi 120km sabitledim. 110 km 15km şehir içi olmak üzere 6.0lt ortalama elde ettim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim Murat Bey. Aracı yeteri kadar kullandım. Kesinlikle triptonik değil. Hondanın tork konvektörlü tam otomatik şanzımanı. Direksiyon arkasında vites değiştirme kulakçıklarıda mevcut. Sent from my iPhone using Tapatalk
Faruk bey hayırlı olsun. Ülkemizde 1.8 executive modelinin satıldığını bilmiyordum. Belki yurtdışından getirtilmiştir. En doluları 1.6 Elegance.Ayrıca bir arkadaş fiyat konusunda "6 yaşında 51 ediyor mu" demiş. İnanın o fiyata bile zor buluyorsunuz temizini. Bunu yakın geçmişte bu aracı aldığım için biliyorum.Mesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2016, 08:59:52Bakın bu konuyu buldum, kısa bir dönem 1.8 satılmış.http://forum.donanimhaber.com/m_52614295/tm.htm
Hayirli olsun.Bende cok dusundum ama fiyati pahali gelmisti bana.Executive ile elegance donanimin ne farki var acaba?LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun Faruk hocam,güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşaallah Ayışığı görünce eskiden başka forumlardan tanıştığım Murat diye arkadaşım aklıma geldi. Sizlerede hayırlı ramazanlar
Arkadaşlar hondayla ilk depo yakıtı bitirdim. Aracı ilk aldığımda depoyu doldurmuştum. 187liraya. 570km yol gittim şehiriçi dışı karışık. 30km daha giderdi ama riske girmedim. Yol bilgisayarı 6,4 lt gösterdi. Yakıtı beklediğim gibi. Ancak sürekli şehir içi dur kalk trafikte 11litreleri gösterebiliyor. Yol tutuşu ve performansı beni yeterince tatmin etti. Konforundan ailecek memnun kaldık. Çocuklar çok sevdiler. Şimdi araçta beğenmediğim birkaç şeyi paylaşmak istiyorum. İlk olarak ve halen alışamadığım, aracın a sütunu çok kalın. Kavşaklara yaklaşırken çok dikkat gerektiriyor. Şimdiye kadar kullandığım araçlar içinde a sütunu en kalın araç bu. İkinci olarak ön koltukta yolcunun önünde iki havalandırma kanalı var. Biri mekanik olarak kapatılabiliyor diğeri ise hep açık. Eşim klimadan rahatsız oluyor. Ayarı var mı bilmiyorum ancak uzun yolda önüne birşey koyacak gibiyim. Üçüncü olarak bagaj kapağı ya içeriden yada kumanda üstündeki tuştan açılıyor. Kapak üzerinde bir düğme olmasını isterdim. Son olarak yetkili servise şöyle bir ziyaret maksatlı gittim. İlgi alaka çok zayıf. Toyota bu konuda gerçekten çok başarılı. Şimdilik bu kadar. Rabbim herkese gönlüne göre araç versin. Herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Faruk hocam bazı araçların havalandırmalarında mazgallarında ilave açma kapama yok. Faneli Bir yöne tam yönlendirirseniz iç paneller kapanıyor. Belki hondada o şekil olabilir. Astra sedanda da bagaj üstü tuş yoktu. Bir yerde güvenlik amaçlı hoşuma gitmişti. İçerden siz açmadıkça duran trafikte başkası açamıyor.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullaninLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce MaşaallahHayırlı uğurlu olsun Faruk bey. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşaallah