Gönderen Konu: E160 Corolla Spoiler Tavsiyesi  (Okunma sayısı 7720 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '15
  • 59 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
E160 Corolla Spoiler Tavsiyesi
« : Haziran 05, 2016, 12:36:51 »
Herkese merhaba arkadaşlar. Geçen sene kızımın dünyaya gelmesiyle bagajı varla yok arası olan Kia Rio HB aracımı satıp 1,33 Corolla aldım. Saft tünelinin olmaması, arka diz mesafesinin geniş olması (hanım kendini oturunca makam aracına binen iç işleri bakanı zannediyor :D) ve bebek arabasını tek parça halinde yerleştirebildiğimden ailece yolculuklarımızda da aracımı keyifle kullanıyorum. Ancak şimdiye kadar aracımla ilgili hafif kişiselleştirmeler yapsam da bir yerde takıldım ve fikirlerinize ihtiyacım var. 32 yaşındayım ve aracımda benden daha ağır  abi duruyor yani onu da gençleştirmek istiyorum. Bursa'da yaşıyorum ve dün Küçük Sanayi'de bir spoyler imalatçısı buldum. 150 Tl'den 130 Tl'ye (boyanmış biçimde) indi sağ olsun. 2 çeşit üretim vardı elinde, serviste de satılan modeline okey dedim ancak yardım istediğim nokta spoylerin rengi. Aracım inci beyazı ve acaba aynı renk boyanmışından mı alsam yoksa piano black renginden mi bilemedim. Zira gönlüm siyahtan yana ama arabayı da gençleştirmek isterken zibidileştirmek de istemem  :rofl:
Bir de yakında CMS 626 taktıracağım siyah bütünlüğü sağlansın diye (siyahla beyaz kardeş olmuş diyen Beşiktaşlı taraftarlardanım) hatta ön tanpondaki  difizörü -sanırım adı böyleydi- ve aynaları da piano black kaplatabilirim.
Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Temsili resimleri yüklüyorum:
Türk, Tanrı'nın yeryüzündeki kılıcıdır.

Toyota Club Türkiye

E160 Corolla Spoiler Tavsiyesi
« : Haziran 05, 2016, 12:36:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: E160 Corolla Spoiler Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2016, 12:53:03 »
Araç rengine boyalı olan çok elit durmuş.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013 Auris Premium Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2016, 13:56:28 »
beyaz olan, ben taktırdım çok yakışıyor. :D
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2016, 16:12:30 »
hayırlı uğurlu olsun aracınız inşallah

tarzım olmadığı için yorum yapmayayım
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2016, 17:21:08 »
Spoileri aldığınız yerin iletisim numarasini paylssabilirmisiniz.2011 için varmi onu merak etti..
Ayrica bencede beyaz yapin.siyah sanki düşük donanimli araç gibi geliyor.
Beyaz yaptırın canini sıkılırsa üstüne folyo ile siyah yaparsiniz.ama yapistiktan sonra geri söküp boyanmasi daha zor.
Şahsen beyaz daha guzel durmuş

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2016, 18:42:15 »
hayırlı uğurlu olsun aracınız inşallah

tarzım olmadığı için yorum yapmayayım
Tesekkür ederim

Mika Hakkinen hala en hızlısı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2016, 19:25:18 »
Spoiler alacaklar; İnternette satılan spoiler her araca uyumlu olmuyor.Bulunduğunuz şehirde oto market veya modifiyicilerden almanızı tavsiye ederim.Onlar aracınıza göre sipariş verip takıyor.Bunu neden yazdım.Başımdan geçeni yazayım.

Oto markete gittim,aracıma göre sipariş verdiler.İlk geleni beyaz boyamışlar o gitti,ikincisi geldi.Oda araç renginde ama üzerinde küçük kabartılar vardı.otocu tam kurumadan naylon içine koymuşlar,bunu sana takmam dedi.Üçüncüsü geldi, oda tam oturmadı.
Otocu ben seni mağdur ettim,ikinci geleni sana bedava vereyim, sen bunu tekrardan güzelce boya taktır dedi.Tamam dedim.Spoleri 250 tl anlaşmıştım.Bu arada spoiler gerçekten kaliteli

Neyse dışarıdan 50 tlya boya aldım.Boyamasınıda çalıştığım işyerinde bir ustaya 50 tlya boyattım ve servisede taktırdım.
Spoilerin sol iç kısmında biraz boşluk var,fotoda görünmüyor.Ama % 90 oturdu.
Buda resimleri.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 05, 2016, 21:41:59 »
Spoiler alacaklar; İnternette satılan spoiler her araca uyumlu olmuyor.Bulunduğunuz şehirde oto market veya modifiyicilerden almanızı tavsiye ederim.Onlar aracınıza göre sipariş verip takıyor.Bunu neden yazdım.Başımdan geçeni yazayım.

Oto markete gittim,aracıma göre sipariş verdiler.İlk geleni beyaz boyamışlar o gitti,ikincisi geldi.Oda araç renginde ama üzerinde küçük kabartılar vardı.otocu tam kurumadan naylon içine koymuşlar,bunu sana takmam dedi.Üçüncüsü geldi, oda tam oturmadı.
Otocu ben seni mağdur ettim,ikinci geleni sana bedava vereyim, sen bunu tekrardan güzelce boya taktır dedi.Tamam dedim.Spoleri 250 tl anlaşmıştım.Bu arada spoiler gerçekten kaliteli

Neyse dışarıdan 50 tlya boya aldım.Boyamasınıda çalıştığım işyerinde bir ustaya 50 tlya boyattım ve servisede taktırdım.
Buda resimleri.

sızın taktıgınız spoylerın modelı cok degısık cok yukarı kalkık duruyor. orjınal spoyler bagaj kapagına paralel sekılde hafıften gerıye cıkıntılı. galıba kalıbı cok kotu almıslar yıne de yakısmıs gule gule kullanın.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2016, 21:45:42
Herkese merhaba arkadaşlar. Geçen sene kızımın dünyaya gelmesiyle bagajı varla yok arası olan Kia Rio HB aracımı satıp 1,33 Corolla aldım. Saft tünelinin olmaması, arka diz mesafesinin geniş olması (hanım kendini oturunca makam aracına binen iç işleri bakanı zannediyor :D) ve bebek arabasını tek parça halinde yerleştirebildiğimden ailece yolculuklarımızda da aracımı keyifle kullanıyorum. Ancak şimdiye kadar aracımla ilgili hafif kişiselleştirmeler yapsam da bir yerde takıldım ve fikirlerinize ihtiyacım var. 32 yaşındayım ve aracımda benden daha ağır  abi duruyor yani onu da gençleştirmek istiyorum. Bursa'da yaşıyorum ve dün Küçük Sanayi'de bir spoyler imalatçısı buldum. 150 Tl'den 130 Tl'ye (boyanmış biçimde) indi sağ olsun. 2 çeşit üretim vardı elinde, serviste de satılan modeline okey dedim ancak yardım istediğim nokta spoylerin rengi. Aracım inci beyazı ve acaba aynı renk boyanmışından mı alsam yoksa piano black renginden mi bilemedim. Zira gönlüm siyahtan yana ama arabayı da gençleştirmek isterken zibidileştirmek de istemem  :rofl:
Bir de yakında CMS 626 taktıracağım siyah bütünlüğü sağlansın diye (siyahla beyaz kardeş olmuş diyen Beşiktaşlı taraftarlardanım) hatta ön tanpondaki  difizörü -sanırım adı böyleydi- ve aynaları da piano black kaplatabilirim.
Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Temsili resimleri yüklüyorum:

bagaj spoylerını ve on dıfrızoru parlak sıyaha kaplamayı dusunuyorsanız arka tampondakı dıfrızoru sıyaha kaplarsanız tam takım olur. camlarada 1 numara fılm yaptırdınız mı jantlarla beraber cok guzel olur. ama otekı turlu sadece spoyler sıyah olursa cok goz yorar.
spoylerı beyaz boyalı sekılde alın zaten on dıfrızoru kaplamayı dusunuyorsunuz spoylerıde kaplama yaparsınız ılerıde sıkılırsanız sokunce en azından beyaz orjınal rengı kalmıs olur.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2016, 21:50:42
emrullah bey ornek olması ıcın on ve [attach=1][attach=2]arka dıfrızor sıyah kaplanmıs halı
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2016, 22:22:33 »
benim araç
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2016, 22:25:39 »
Spoileri aldığınız yerin iletisim numarasini paylssabilirmisiniz.2011 için varmi onu merak etti..
Beyaz yaptırın canini sıkılırsa üstüne folyo ile siyah yaparsiniz.ama yapistiktan sonra geri söküp boyanmasi daha zor.

Tuncay Bey, numarası yok, hatta  dükkanın adını da bilmiyorum. Ancak sizin adınıza sorar yarın ya da salı numarayı alır buradan yazarım

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2016, 22:28:19 »

Buda resimleri.

Güzel durmuş, oto marketçi de tam anlamıyla esnafmış. E160'a yakışıyor gerçekten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 05, 2016, 22:58:53 »
sızın taktıgınız spoylerın modelı cok degısık cok yukarı kalkık duruyor. orjınal spoyler bagaj kapagına paralel sekılde hafıften gerıye cıkıntılı. galıba kalıbı cok kotu almıslar yıne de yakısmıs gule gule kullanın.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2016, 21:45:42
bagaj spoylerını ve on dıfrızoru parlak sıyaha kaplamayı dusunuyorsanız arka tampondakı dıfrızoru sıyaha kaplarsanız tam takım olur. camlarada 1 numara fılm yaptırdınız mı jantlarla beraber cok guzel olur. ama otekı turlu sadece spoyler sıyah olursa cok goz yorar.
spoylerı beyaz boyalı sekılde alın zaten on dıfrızoru kaplamayı dusunuyorsunuz spoylerıde kaplama yaparsınız ılerıde sıkılırsanız sokunce en azından beyaz orjınal rengı kalmıs olur.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2016, 21:50:42
emrullah bey ornek olması ıcın on ve [attach=1][attach=2]arka dıfrızor sıyah kaplanmıs halı
Camlarım 2 numara filmli ve koyu renk cam rüzgârlığım var. Fakat dediğiniz şekilde beyaz alıp sonra kaplatmak çok mantıklı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2016, 20:10:42 »
Arkadaşlar dediğiniz gibi aracın renginde aldım ve taktırdım spoyleri. Resmini aşağıya yüklüyorum. Taktırdığım yerin adı CityPol  Dizayn, Bursa

Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2016, 20:12:29

Tuncay Bey, imalatçı arkadaş 2011 için de aynı fiyatı teklif etti. Numarasını mesajla atıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2016, 20:39:13 »
hayırlı olsun aracın arka tarafını baya bı degıstırıyor. dıger resımdekı urun gıbı degıl kalıbı daha guzel fıyat olarak ne kadara aldınız ?
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 08, 2016, 20:57:05 »
hayırlı olsun aracın arka tarafını baya bı degıstırıyor. dıger resımdekı urun gıbı degıl kalıbı daha guzel fıyat olarak ne kadara aldınız ?
Tesekkür ederim, 130 liraya aldim.

Mika Hakkinen hala en hızlısı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 42000
  • 40 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 08, 2016, 21:57:37 »
merhaba .  Ürün boyalı şekli ile mi 130 tl?? Mümkünse satıcının numarasını alabilirmiyim.
2015 Corolla 1.33 life brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Haziran 08, 2016, 22:00:12 »
Evet boyali, hatta simli inci beyazi ve tam karoser renginde. Burada tel vermemde sakinca var mi bilemiyorum. CityPol Dizayn 0224 412 72 76

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Haziran 09, 2016, 05:49:14 »
Baya uygunmus fiyati ustelik boyali geliyor.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 3500
  • 14 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 09, 2016, 09:33:23 »
Emrullah Bey, serviste takılan ürünün birebir aynısı olmuş(montaj şekli olarak) ve araca çok güzel bir hava katmış  :alkis: Umarım şehir dışına sipariş alıyorlardır. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 15500
  • 82 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 09, 2016, 12:14:51 »
Arkadaşlar dediğiniz gibi aracın renginde aldım ve taktırdım spoyleri. Resmini aşağıya yüklüyorum. Taktırdığım yerin adı CityPol  Dizayn, Bursa

Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2016, 20:12:29
Tuncay Bey, imalatçı arkadaş 2011 için de aynı fiyatı teklif etti. Numarasını mesajla atıyorum.
[/q

fevkaladenin fevkinde olmuş . tü tü tü maşşallah  :)
:);)