0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 08, 2016, 20:10:42Arkadaşlar dediğiniz gibi aracın renginde aldım ve taktırdım spoyleri. Resmini aşağıya yüklüyorum. Taktırdığım yerin adı CityPol Dizayn, BursaMesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2016, 20:12:29Tuncay Bey, imalatçı arkadaş 2011 için de aynı fiyatı teklif etti. Numarasını mesajla atıyorum.[/qfevkaladenin fevkinde olmuş . tü tü tü maşşallah ;-) Teşekkür ederiz.E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar dediğiniz gibi aracın renginde aldım ve taktırdım spoyleri. Resmini aşağıya yüklüyorum. Taktırdığım yerin adı CityPol Dizayn, BursaMesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2016, 20:12:29Tuncay Bey, imalatçı arkadaş 2011 için de aynı fiyatı teklif etti. Numarasını mesajla atıyorum.[/qfevkaladenin fevkinde olmuş . tü tü tü maşşallah
mesajiniz gelmedide paylaştığınız numaradan ulasayim arkadaslara.Ürün yerine tam oturuyor degilmi.Boşluk kasma falan olmuyorLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,Yukarıda verilen telefon numarası arayınca yanlış diyor. İsmi verilen firmayı internette arattım ve aradım, telefonu açan arkadaşa durumu anlattım ve 130TL fiyatı teyit ettirdim, Adana'ya kargo ile boyalı olarak yollarız dedi. Birkaç şey daha sordum ama arkadaş pek bilgili değildi, babamın numarasını vereyim dedi ve Faruk beyin cep numarasını verdi, kendisini henüz aramadım. Şunu sormak istiyorum, spoileri Adana'ya getirtsem kendim takabilir miyim? Ben laboratuvar cihazları tamir ediyorum elim yatkındır bu tip işlere ama konu araba olunca bir bilene danışmak lazım.
bu araçlardaki spoilerin bir etkisi yok dimi gidişe yanlış bilmiyorum?
+10 HP diyorlar [emoji38] Şaka bir yana görsel olarak güzel oluyor aslında ki bu spoiler kalıbı çok güzel alınmış orjinal duruyor çok beğendim ben Emrullah bey hayırlı olsun maşallah çok güzel olmuş
Emrullah bey iletisim bilgisini yazarsaniz bende almayi dusunuyorum. Fiyati baya uygunmus
Merhabalar,Aracı ilk aldığımdan beri taktırmayı düşünüyorum ama serviste çok pahalı, dışarıdaki ürünlere güvenemiyorum.Başka alıp taktıran oldu mu acaba ?Plastik mi, abs mi, fiber mi ?Verilen numaradan direk ulaşabiliyor muyuz?
Malzemesi fiber olması lazım Türk, Tanrı'nın yeryüzündeki kılıcıdır.
Bizim burdaki aksesuarcidan aldim 180 tlye. Miss gibin oldu renk uyumuda harika.
Malzeme türü hakkında bilginiz var mı?Bir kaç foto rica edebilir miyim?Aksesuarcı nerede ve nasıl irtibata geçebiliriz?
Seyhan bey aksesuarci kocaeli gebzede malzeme olarakda fiberdi sanirim. Pek dikkat etmedim zaten oyle kirilcak gibi bir malzemeye benzemiyor kalibini iyi almislar bagaja paralel uzaniyor. Daha onceki korollama baska yerden 200 tlye aldigim spoyler bu kadar guzel olmamisti. Spoyler alirken arkasi yuksek olmasin bagaja paralel olmasina dikkat edin.http://olgunotodizayn.com/index.php?route=product/category&path=139_163Internet adresi bu iletisim bilgileri yaziyor.
Ben aldim cok memnunum kalitesi konusunda bi sey diyemeyecegim cunku kalite göreceli bi kavram kisiden kisiye degisir. Ama size şunu söyliyeyim dusundugunuz gibi dandik bi urun degil. Bende alirken ellerinde yoktu 3 gune getirmisti.Fiyat olarak 280 cok demis belki telefonda bi yanlis anlasilma olmustur. Esnaf 180 dedi siz 280 anladiniz.Cunku 2 hafta olmadi ben alali 180 tlye. hatta ayni yerden 90 tlye app plaka da aldim muhurlu. 2 haftada 100 tl fiyat mi fark eder.Keske deseydiniz 2 hafta once benim arkadas almis burdan ayninurunu boyali halde 180 tlye. Seyhan bey istanbulda nerde oturuyorsunuz? Amadolu yakasindaysaniz umraniyede turkset var kendileri imalat yapiyor internetten ismini aratin numarasi cikiyor.