0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
7" üzeri montaj zorluğu nedeniyle navigasyon amaçlı kullanıma çok uygun değil.Ben bir iki kere Huawei 7 inç tablet kullandım bu amaçla, superonline'ın hediyesiydi. GPS ise şart ve şunu da bilin, her tabletin GPS'i aynı değil. Bağlantıda sıkıntı yaratıyor mesela Huawei, çok uzun sürüyor bağlanması.
Selman bey, daha önceki konularımda da var, hatta bu konuda Murat Köse arkadaşımızda çok yardımcı olmuştu. Samsung galaxy tab3 kullanıyorum. Aracımda navi, video, müzik herşeyde kullanıyorum. Çok memnunum. Dahili gps olduğu sürece internet bağlantısı olmaksızın navigasyon kullanabilirsiniz, çocuklar için eğlence derseniz 7 inc de olur 10 inc de olur. Ama aracın ön konsoluna biyerlere monte edeyim derseniz ben gibi, 10 inc çok kaba olur. Şu an kullanıyorum dediğim gibi takıldığınız konularda yardımcı olabilirim.
Osman Bey. Çocuklarım henüz çok küçük ellerine alıp oynama imkanları yok ancak çizgifilm açıp orta kol dayamaya bir şekilde sıkıştırıp ikisininde izlemesine olanak sağlayayım diyorum ama 7"de çok mu küçük olur diye düşündüm. Yoksa aracın ön konsoluna monte etme gibi bir düşüncem yok. Zaten koyabileceğim müsait yeride yok. Örnek olsun diye resim linki vereyim.https://store.donanimhaber.com/ba/82/3a/ba823ac5da4ffd006461fda075c85f6c.jpg
2 yıl boyunca otobüs koltuk arkası ekranları tasarladım, 7 inç artık hiç kullanılmıyor gibi birşey. 9.7 veya 10.1 den başlıyor bu ekranlar.Yani diyeceğim izleme amaçlı olacak ise bu sefer de 7 inç küçük gelecektir 7 inçten düzgün film izlemek için yüzünüzden 30cm civarı uzakta olması lazım, koltuklar ise çocuklara çok daha uzak olacaktır.
Yok Osman hocam ya gereksiz aparatlar bunlar, öndeki koltuğu ileri geri çekse sistem bozulur yatırmaya kalksa yatıramaz falan filan. Para vermeye gerek yok , koltuk arkasına tabletin 4 köşesine gelecek şekilde lastik dikilse olur bence Ben para vermeden çözmeye çalışırdım en azından ama ne olursa olsun koltuğa takılan herşeyde yukarıda dediğim sıkıntılar çıkabilir.Corollaları bilmiyorum ama benim arabada arkaya bakan küllüğün oradan yukarıya çıkabilecek bir şey yapıp ona takardım herhalde tableti.