0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birde tablette gsm girişi olması iyi olur zira, yandex gibi bir uygulama açıp direk trafik verisini yol durumunu alırsınız sıradan navigasyona göre daha detaylı olur, ama gsm kart girişsiz bir cihaz alırsanız sadece ofline çalışacak size harita ve yol güzergahını gösterecek yoldaki trafik yoğunluğunu anlık göremeyceksiniz
Osman bey bu tarz aparatlara Murat Beyin dediği gibi para vermek canımı acıtır. Ben ürünü bir alayımda onu yolculuk esnasında bir şekilde sabitlemesini hallederim ben Asıl bu samsung tab 3ü alır isem cama sabitlemek için bir aparat var mı o daha önemli
Tabiiki var bir sürü hatta. Alın size bir sürü örnek: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=tablet+glass+holder&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xtablet+car++holder.TRS0&_nkw=tablet+car++holder&_sacat=0Ama cama tutan hangi aparatı alırsan al, her ihtimale karşı tabletin alt kısmı aracın ön konsolundan destek alsın. Çünkü tabletler telefona benzemiyor biraz daha ağırlar, sadece cam tutacağı yeterli gelmeyebilir. Dahası tamamen sizin el becerinize kalmış, daha farklı yerlere de monde edilebilir. Ben ön konsolda ortadaki havalandırmanın bir tanesini çıkarıp oraya monte ettim, hiç kaba durmuyor, kablo, fazladan çıkıntı gibi şeyler yok. İstediğim zaman çıkarabiliyorum, araç çalışınca tabletim otomatik açılıyor, aracı stop edince otomatik kapanıyor, daha ne olsun.
Aracınızdaki bağlantı ile ilgili resim koyabilmeniz mümkün mü?
Seyit Bey; elektronik ürünlere karşı ilgim var ama Oltuda bu tür imkanları bulamadığım için(teknosa, vatan, gol vs. gibi mağazalar yok) çok ilgillenemedim son yıllar. Ama internet üzerinden hangi konu olursa olsun araştırmadan hareket etmem Bahsettiğiniz türde bir ürün düşünmedim değil ilk zamandan beri düşündüğüm bir şey ama hem aracın görüntüsünü bozmak istemiyorum hemde bağlantısı felan derken kablo kalabalıklığı olacak kaliteside ayrıca tartışılır. Ayrıca tablet tarzı birşey alırsam navigasyon olarak kullanabilme imkanım olur gerektiğinde elime alır evimde kullanırım. Çok amaçlı düşündüğüm için pek düşünmedim bu ürünleri.
Osman bey detaylı resimler ve anlatım için çok teşekkür ederim. Bugün 7"tabletleri Vodafone bayisinde inceledim ebat olarak çocuklarada yetebileceğini düşündüm.Sanırım SİYAH bir tab3 işimi görecektir şimdi en uygun fiyata nereden temin edebilirim o kısmı kaldı. Desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Rica ederim. Sanki fiyatlar fix gibi nereye baksan 300 TL civarı. Tab4 daha ince ve daha hoş, özellikleri biraz daha yüksek ama o da 400 civarı. Ben Tab3 kullanıyorum sorun yok. Kolay gelsin.
Aynen öyle; Tab3 en ucuz N11.comda 278 lira peşin fiyatına 6 ay taksit seçeneği varTab4 en ucuz Morhipoda 399 lira peşin fiyatına 3 ay taksit seçeneği varArada 120 ile 150 liralık bir fiyat farkı var. Tab4 teki özellikler için bu farkı vermeye değer mi sizce?Mesaj Birleştirildi: Haziran 03, 2016, 16:45:03Ekstra özellikleri ise; Tab3 Tab4 1.2 ghz 1.5 ghz 310gr 276grpil 3600 mAh 4000 mAhRam 1GB 1.5GBKamera 2mp 3mp
Görüntü anlamında Asus Tab4 e, Lenovo da Tab3e benziyor. Tabii Lenovonun özellikleri tab3 den üstün. Asus ise boyut anlamında tab4 den fazla iken ram anlamında düşük. Genel anlamda ise birbirine denk tabletler. Fiyat asus diyor, mantık Samsung. Der de, der.... Bu böyle uzar gider Selman Bey. Karar sizin, burada herkes kendince tavsiye verecek. Allah kolaylık versin.