0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden yapacaksaniz acaba.Bana görede kontak anahtari ile daha kullanışlı.İhtiyaç meselesi tabi LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araç kamerası 2 gün çekebilecek kapasitede hafızaya sahip mi öncelikle?Sonra enerji işini düşünün. Bunu da harici bir power supply ile yapabilirsiniz. Ya da 2. Bir aküyü direk kameraya bağlayarak.
Direk aküden hat çekin, ancak gece unutursanız akünüz pek uzun ömürlü kalamaz.Araç çalıştırılırken voltaj düşmesi bir yere kadar normaldir, akünüz eski ise daha belirgin olur. Kameranız süperkapasitörlü olur ise bu kesintilerden etkilenmez.
Herhalde bir kaç günden bahsetmiyordur. Aracı dışarıda bıraktığında en fazla 3-5 saat çekmesi içindir. Çakmaklık beslemesi bir oto elektrikçi yardımıyla pekala da sabit enerji verir hale getirilir. Hatta o çakmaklık orjinal dursun, teybin arka kısmından yada sol alttaki sigorta panosundan kamera için ayrıca bir besleme çekebilirsiniz. Hem çakmaklığı diğer farklı ihtiyaçlarınız için de kullanabilirsiniz.
çakmaklığın rölesini bulmanız sonra da aracın orjinalliğini bozarak değiştirmeniz lazım, emin olun aküden çekmek daha kolay olur
Alper'e katılıyorum. Tabiiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama, arabanın çakmaklığında 3 lü bir switch ve buna bağlı soket mi daha hoş olur, yoksa aracın gizli bir yerinde yine işinizi gören ama göz önünde olmayan bir sistem mi hoş olur. Karar sizindir...
Bende de g1w-c kamera var. Bende öakmaklıpa bağladım ama arabayı çalıştırdığım esnada anlık elektrik kesintisi olunca kapanıyor geri açmak için power tuşuna başmak gerekiyor ben ne yapmam gerekiyor acaba 😀
Bu tip bir ürün kullanırsanız akünüz bitmez. Akü zayıfladığında kapatıyor devreyi.http://www.aliexpress.com/item/New-car-DVR-power-supply-box-dedicated-vehicle-traveling-data-recorder-charger-12-v-24-v/32634908930.html?spm=2114.13010208.99999999.261.sii76NProvide permanent power for your camera to make full use of its parking modeProtect your vehicle's battery from being drained by the dash camera@Seyhan Dönmez (31031)
Kablo çekmeye karar verirsem kullanabileceğim güzel bir ürüne benziyor, teşekkür ederim.Ama derdim akünün bitip bitmemesi değil konu başlığında belirttiğim gibi çakmaklığa sürekli enerji verilip verilememesi ?
Yapabilirseniz kendiniz, yapamam derseniz elektrikçiniz sigorta panosundan bu değişikliği yapabilir. Çakmak enerjisi kontak enerjisinden ayrılıp direk aküden beslenecek. Sigorta panosunun altından yapılır bu muhtemelen. Hatta bu değişikliği yaparken ihtiyaç duyarsanız buna benzer bir cihazı (12V-12V olmalı, linkteki 12V-5V) araya ekleyebilirsiniz.