0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar, E160 corolla için kontak kapalıyken bile çakmaklık girişinde sürekli enerji olacak şekilde ayarlanabilir mi?Ayrıca aracı çalıştırma esnasında çakmaklıkta enerji kesilmesi oluyor, bunu engellemek mümkün mü ?
hiç kasmayın obd ye bağlanan kameralar çıktı artıkgücü obd porttan alıyorhızınıza göre park ettiğinizi durduğunuzu bilip park modunda saniyede 1 kare alacak şeklide kayıt yapıyoröndeki araca yaklaştığnızda uyarıyoren güzeli obd den akü voltajını ölçerek tehlikeli sınrıa gelince kendini kapatıyorfiyatı 70 dolar civarıydı galibadeğer mi?Şimdiki aklım olsa kesinlikle obd destekli kamera derim
Bu yazdıklarından sadece hız kısmı obd ile olabilecek birşey diğerleri normal sistem
G1w-c'nin elektriğini ben dörtlü flaşör aydınlatma ampulünden alıyorum, herhangi bir kesilme olmuyor.
ben zaten alayını obd den alıyor demedim ki. kaç kamera aküden voltu ölçüp kendini kapatıyor?ya da kaç kamera aracın kontağının kapandığını bilip park moduna geçiyor?
Bu dediklerin için obd portunu işgal etmen lazım. Bana göre çok gerekli bir özellik değil. Park modu var hareket sensörü var çoğu kamerada çarpma ya göre açılıp kapanma var. Esas hırsızlığa karşı sms yada telefon eden bir sistem olmalı evlerdeki gibi
Hareket sensörü hiç bir zaman doğru çalışmıyor hangi marka olursa olsun. Dh forumda kameraların en şikayet edilen kısmı burası. Obd coklayıcı cihazlar var sonuçta hepimiz sürekli obd cihazını takıp bilgi okumuyoruz ki. Kaç kez obd portu kullandın lpg ayarı yaptıktan sonra [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Alper bey Nasıl yaptınız dörtlülerden elektrik almayı sürekli elektrik yok mu orada
abi anlatamadım mı, anlamadım.dörtlü butonunun aydınlatması diğer butonların aydınlatmalarından biraz farklı çalışıyor, diğer butonların aydınlatması sadece farları açtığınızda yanar. Dörtlü butonunun ayınlatması ise araç çalıştığı sürece sürekli yanar (bende öyle). Tünel veya karanlık yerlerde de acil olarak basmayı sağlamak için. Her markada bu böyle midir bilmiyorum.