0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mühendisler yaptıysa bildiği vardir!toyota teknolojisi kesinlike sorgulanmaz!kesin biri gelip bir mantık bulur bu olaya köküne kadar haklısınız
Adı üstünde zaten ANAHTARSIZ GİRİŞ, ANAHTARSIZ ÇIKIŞ değilki, al sana MANTIK
hahah bagaç içeriden açılmaz dehşete düşüren mantıki açıklamasını yaparız.düğme var düğmeye basınca sadece bagajın kilidi açılır ama bagaj otomatik kendi kalkmaz.( mantık var lakin suriyede yaşanıldığı varsayılarak mantık yürütülmüş!)anahtarsiz giriş var illa kilitlerken dokunmak gerekir bir yerlere.yav neyse çok hata bulurum şimdi sonuç olarak mesajının resmini çekim toyota japonyaya mail attım büyük ihtimal seni sakarya da işe başlatırlar hafta içi 5 gün 08-17 maaş 3450dolar 3 yada bir 1200dolar ikramiye.hayırlı olsun
Tişikkirler sipirmen Gönül ondan da olsun bundan da olsun istiyor ama eldeki malzeme bu. Toyota anahtarsız girişi ne zaman çıkardı bilmiyorum ama üstüne birşeyler ekledi mi sormak lazım. Çıktığı hali neyse hala daha o şekilde ise buna teknolojinin gerisinde kalmak yada yalın üretim denilebilir
Bagaj açma butonunun yanındaki küçük butona basın araç kilitlenir ön kapıa gitmenize gerek yok.HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır benım anahtarda sadece 2 dugme var: kapıları kılıtleme ve açma. Ayrıca ben elimde poşetlerle cebımden anahtarı cıkarıp o tusa bastıktan sonra onun adı artık anahtarsız sitem olmuyorki olsa olsa "yarı anahtarsız" sistem olur Yani japonlar manken yüzlü kadın robot yapmaya calışacaklarına ellerindeki teknolojiyi geliştirseler daha iyi olur..
kullanım kılavuzunu okumadığınız belli anahtarda değil bagaj kapağında plakanın üst kısmına gelecek şekilde açma düğmesi var. onun yanında birde ufak düğme var o aracı kilitleme ve açma sağlıyor
Renault aralarında olduğu gibi yaklaşınca kapıları açan ve uzaklasinca kapayan bir sistem yok Toyota'da. Sormuştum ben aynı soruyu bir yetkiliye ve güvenlik gerekçesiyle olmadığı cevabını aldım. Aynı şey otomatik kapanmayan camlar içinde geçerli. Bize ne kadar saçma ve kullanışsiz gelse de Japon ağbiler bu tip konularda güvenliği ön planda tutuyor. Malesef durum bu.