0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anahtarsiz calisan 2013 auris advance i calisir ve anahtarsiz bi şekilde 1.5 km goturdum ve hala durmadi kilitlemedi stop etmedi sadece key uyari isigi yaniyordu. Sahibi yaninda iken bin git. Ohhh calinmasi daha kolay bence.
bence anahtarsız giriş çalıştırma vs gibi şeyler satış stratejisi bir işe yaradığı yok yani. olmasa ne olacakki. ben böyle düşünüyorum.
Bir kaç kez kullanıp alışın. Mesajını sileceğinize eminim [emoji6]
e12 de bagaj acmak bagaj tuşu bile yok brodway gibi anahtar takip cevirip acican veya iceriden kolu kaldırcaksın GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende 15 model makyajlı kasa auris var fakat "anahtarsız" giriş özelliğinden hiç memnun değilim... Giriş neysede çıkarken elını kapıdakı sensöre dokunma zorunlulugu bazen tam bir iskence oluyor. Mesela alısverıs yaptım bagajda posetler var onları alınca hadi dolu elle birde ön kapıya gidip sensörden elimi gecirmem gerekiyorki kapılar kilitlensin. En azından aracı cıkınca kilitleyip bagajı acıp posetleri alıp bagajı kapatmam lazım ama toyota onu da cok gormus cunku bagajı actıgımda dıger 4 kapı da otomatikman açlıyor ve tekrar ön tarafa yürüyüp elimi kapı kulbuna dokunmam gerekiyor Aractan cıkarken 2 adım yürüyünce aracın kapılarını kendi kitlemesi cok mu zor? Bence ufak bıryazılım güncellemesı yapılsa bu sorun cok kolay çözülür. Bu konuda Toyotadan bır yazılım güncellemesi istesek ne sonuç alırız?
2016 modelde bağaj kapağı tutma yuvasında iki adet tuş var. 1 incisi tüm aracın kapılarını 2.cisi sadece bagaj kapığını açıyor. 2015'teki durum nedir? Paylaşır mısınız?
Arkadaşlar merhaba 2014 auris imin tek kumandası yok. Satan kaybetmiş. Bunun için kaskoyu bozmadan Türkiye de nasıl temin edebilirim. ebay.com da 58$ fiyat gördüm fakat alsam nasıl programlayacağım bu konuda tecrübesi olanların düşüncelerine ihtiyacım var.
Renault'ta arkada belli mesafeye izin veriyor, bagaj kullanımı için, ön ve yanlardan uzaklaşırsan daha çabuk kilitler, kilitlemede hem görsel, hem işitsel uyarı mevcut. Süper kilitleme özelliği de var kimi araçlarda.
Süper kilitleme nasıl oluyor Hakan ?