0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mocandan insanlar niye bu kadar memnun anlayabilmiş değilim doğrusu,şimdi aradım regulatör akünün altında daha stabil daha sessiz çalışıyormuş dedim. Getirin sabah erkenden alalım akünün altına diyorlar.Ya ben niye 3-4 kez gidiyorum ki ayaklarına yapın düzgünce geçin gidin ne siz fazla mesai yapın ne de biz git gel yapalım.Aynı şeyi gaz anahtarın da da yaptılar.
Hakan bence yanlış değerlendiriyorsun adamlar yaptıkların işin arkasında duruyor müşteri memnuniyeti adına siz ne isterseniz onu yapıyorlar . Ben sanayi işini hiç sevmem hele gidip gelmeyi hiç sevmem ama çok sanayici ile karşılaştım kendi yaptığı işin en iyisi olduğunu inanırlar müşteriyi dinlemezler bile . Ben şahsi olarak Mocan ekibinde bu durumu görmedim . Adamlar güler yüzle karşılıyor ne istersem yapıyor . Daha ne olsun . Senin aracında normalde sıkıntı yok yakıtın iyi ufak bir ayar işin dışında problemin yok diye biliyorum ama sırf burada yazılanlardan etkilendiğin için regülatörün yerinin değiştirmek istiyorsun . Sen bu forumu veya başka yeri takip etmemiş biri olsan aslında hiçbir şikayeti olmayan bir kullanıcı olacaksın bence olaya bu çerçeveden bakmanı tavsiye ederim. Aracında lpg ile ilgili bir şikayetin yoksa çokta kurcalamanı tavsiye etmem kardeşim .
Kimsenin esnaflığına bir şey dediğim yok arkadaşlar lakin ben genel olarak montajı orada yaptırdığıma pişmanım malesef. Övünç Bey için bir şey diyemem ilgilendi sağolsun ama ilk gittiğimde Övünç Bey yoktu Aydın ustanın da bu kadar da ses gelir sen enjektör sesini duyuyorsun bundan daha sessiz olmaz diyip başından savmak istemesine üzüldüm. Ayrıca daha önce de dediğim gibi başka bir firmaya öylesine gösterdiğimde söyledikleri daha da kafamı karıştırdı. En basitinden ustanın bakın klima borunuza şu boru temas ediyor ve aşındırmaya başlamış bile yarın buraya daha çok zarar verecek (ben de baktım gerçekten sürtmüş ve ufaktan renk değişimi olmuş) demesi, filtrenin aracın kulesine dokunuyor olması, regülatörün yukarıda olması üstüne ses çıkarması. Ayrıca unutmuşum kaput içinde dolaşan kablo ve borulara (artık hangisi ise) makaron koruyucu sarılmamış bile denildi. Anlayacağınız montaj yerden yere vuruldu. Tabi herkes kendi malını över bir yere kadar ama az çok okumuş etmiş biri olarak söylenenlerin mantık çerçevesinde olduğu kanısındayım. Bunları regülatör için gittiğimde mutlaka aktaracağım kendilerine. O nedenle şimdilik kimse hakkında ileri geri konuştuğum düşünülmesin. Ses olayını merak eden herkese Dikmen taraflarında ise dinletebilirim. Hatta şu anda 3 kişi olduk aynı montajı yaptıran ve sesten muzdarip olan. Klima açıkken daha da artıyor ve kabin içinden duyuluyor ve homurtudan çok bir titreşim sesi. Aynı regülatör göğüse yapışık olduğunda (iki tane böyle montaj da gördüm) ses yok oluyor. Enjektör sesi ile kesinlikle alakası yok ve kaputu açınca duyulmuyor zaten.
Evet bu konuda kendilerini uyaralım çünkü ben en son gittiğimde forumda kendileri hakkında iyi düşünceler olduğunu ve bunun kendilerini her yönden artıları olacağını iletmiştim .Övünç beyi arayıp konu hakkında görüşeyim . Bundan sonraki gidecek arkadaşların araçlarında bu tür hataları dikkat edilsin. Esnaflıklarına kesinlikle lafım yok on numara insanlar .
Bendede brc my11 var ve sağ taraf amortisör kulesinden bir L ile aşağıya dogru bağlantısı var reğülatörün ve içeri hiç ses gelmiyor.Benzindeki ses ile lpg deki ses aynı.Bu bahsettiğiniz ses nasıl bir şey uğuldamaya benzer bir şeymi?
Murat abi Övünç bey de durumdan son derece üzgün yıllardır müşteri memnuniyeti üzerine çalışan bir firmayız 2011 yılından bu tarafa bu araçlarda regülatör aynı yerde hiçbir sorun sıkıntı yaşanmadı diyor .Sorun yaşayan araçlarından regülatörlerin yerini değiştireceklerini yaptıkları işin her daim arkasında olduklarını belirtti. Bunu söyleyen bir firmaya da daha fazla söylenecek bir şey yok diye düşünüyorum .Ankara ekibinden sorun yaşayan arkadaşımız varsa Övünç bey ile irtibata geçebilir. Övünç bey forumumuza da üye olacak oradan da bize farklı konularda yardımcı olacak. Gerçekten iyi niyetli bir insan .
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum,Aracında ses problemi yaşayan müşterilerimizin bizimle telefonla irtibata geçmesini rica ediyoruz. Araçlarınız bulunduğu yerden bizler tarafından alınacak ve aynı yere geri teslim edilecektir.Düz vites toyotalarda akünün altına regülatör takılacak, otomatik viteslilerde aracın sol tarafına , biraz öne bakacak şekilde bakacak şekilde ses gelmesi engellenecektir.Regülatörün su hortumlarına mümkün olduğu kadar yakın montaj yapılması gereklidir. Sağ Amortisör kulesi veya motor duvarı bunun için çok uygun noktalardır ve Firmamız da yıllarca bu bölgelere regülatörü monte etmektedir.Aslında akünün altı, regülatörün ısınması için uzak bir mesafedir. Fakat bu alandan ses gelmemektedir. son regülatörlerde maalesef ses problemi meydana gelmiştir. Regülatörlerden ses gelmesi şikayeti hususu gereken yerlere çok çok önceden bildirilmiştir. Başkaca yapabileceğimiz bir husus var ise bizimle irtibata geçmeniz durumunda herkesin emrinizde olduğunu belirtir , bu vesileyle esenlikler dilerim.
Övünç Bey;geçen gün telefonda görüşmüştük hem 1000 bakımı hem düşük devirde sallama sorunu için.ayrıca benim aracımın içine de ses geliyor fakat beni rahatsız edecek düzeyde değil ben yerinin değiştirilmesini istiyorum fakat bunun işçilik bedeli neyse ben ödemek istiyorum.