Gönderen Konu: Lpg Montaj Resimlerim  (Okunma sayısı 14012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '13
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Lpg Montaj Resimlerim
« Yanıtla #60 : Mayıs 27, 2016, 17:32:00 »
Mocandan insanlar niye bu kadar memnun anlayabilmiş değilim doğrusu,
şimdi aradım regulatör akünün altında daha stabil daha sessiz çalışıyormuş dedim. Getirin sabah erkenden alalım akünün altına diyorlar.
Ya ben niye 3-4 kez gidiyorum ki ayaklarına yapın düzgünce geçin gidin ne siz fazla mesai yapın ne de biz git gel yapalım.
Aynı şeyi gaz anahtarın da da yaptılar.
Benimle ilgilendiler gayet memnun kaldım ama siz de haklısınız.
Ben yer değiştirme dahil neredeyse 2 gün oradaydım ve regülatörler hep aynı yere monte edilmişti ve onlarda sıkıntı yoktu.Hiç anlamam bu işten ama aklımda acaba bu regülatörler arasında fark mı var sorusu uyandı.Siz yine de kızgın olarak gitmeyin, makul yaklaşıp daha iyi sonuç almaya çalışmakta fayda var.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 27, 2016, 17:32:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 27, 2016, 17:57:51 »
Hakan bence yanlış değerlendiriyorsun adamlar yaptıkların işin arkasında duruyor müşteri memnuniyeti adına siz ne isterseniz onu yapıyorlar . Ben sanayi işini hiç sevmem hele gidip gelmeyi hiç sevmem ama çok sanayici ile karşılaştım kendi yaptığı işin en iyisi olduğunu inanırlar müşteriyi dinlemezler bile . Ben şahsi olarak Mocan ekibinde bu durumu görmedim . Adamlar güler yüzle karşılıyor ne istersem yapıyor . Daha ne olsun . Senin aracında normalde sıkıntı yok yakıtın iyi ufak bir ayar işin dışında problemin yok diye biliyorum ama sırf burada yazılanlardan etkilendiğin için regülatörün yerinin değiştirmek istiyorsun . Sen bu forumu veya başka yeri takip etmemiş biri olsan aslında hiçbir şikayeti olmayan bir kullanıcı olacaksın bence olaya bu çerçeveden bakmanı tavsiye ederim. Aracında lpg ile ilgili bir şikayetin yoksa çokta kurcalamanı tavsiye etmem kardeşim .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 50 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mayıs 27, 2016, 18:06:03 »
Hakan bence yanlış değerlendiriyorsun adamlar yaptıkların işin arkasında duruyor müşteri memnuniyeti adına siz ne isterseniz onu yapıyorlar . Ben sanayi işini hiç sevmem hele gidip gelmeyi hiç sevmem ama çok sanayici ile karşılaştım kendi yaptığı işin en iyisi olduğunu inanırlar müşteriyi dinlemezler bile . Ben şahsi olarak Mocan ekibinde bu durumu görmedim . Adamlar güler yüzle karşılıyor ne istersem yapıyor . Daha ne olsun . Senin aracında normalde sıkıntı yok yakıtın iyi ufak bir ayar işin dışında problemin yok diye biliyorum ama sırf burada yazılanlardan etkilendiğin için regülatörün yerinin değiştirmek istiyorsun . Sen bu forumu veya başka yeri takip etmemiş biri olsan aslında hiçbir şikayeti olmayan bir kullanıcı olacaksın bence olaya bu çerçeveden bakmanı tavsiye ederim. Aracında lpg ile ilgili bir şikayetin yoksa çokta kurcalamanı tavsiye etmem kardeşim .

abi ben yine değiştirmicem zaten yerini gelen ses beni rahatsız edecek düzeyde değil.
Ama bak sürekli alınan bir şikayet var bu neden dikkate alınıp da düzeltilmiyor bir sonraki müşteriye aktarılmıyor bu öneriler onu merak ediyorum
Çok şükür yakıtta bir sıkıntım yok o silkeleme olayını da halledecekler. Ben ekibin yaklaşımına güler yüzüne kesinlikle bir şey demiyorum ama müşteriden gelen geri bildirimleri
değerlendirmeleri ve bundan sonra bu doğrultuda çalışmaları lazım. Yoksa şeker gibi adamlar benim iş yerim de ostim de özay beyin babası geldi montajdan sonra bir kaç kez yanıma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 42000
  • 40 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mayıs 27, 2016, 18:19:39 »
Mayıs ayı başında Mocanda montaj yaptırdım. Regülatör motorun arka tarafında ama aracın içerisinden ses duymadım. Kabutu açınca enjektörlerin sesi geliyor. Onun dışında benzinde de lpgde de ses aynı, lpgye geçtiğini anlamıyorum bile.
2015 Corolla 1.33 life brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Mayıs 27, 2016, 18:21:01 »
Evet bu konuda kendilerini uyaralım çünkü ben en son gittiğimde forumda kendileri hakkında iyi düşünceler olduğunu ve  bunun kendilerini her yönden artıları olacağını iletmiştim .Övünç beyi arayıp konu hakkında görüşeyim . Bundan sonraki gidecek arkadaşların araçlarında bu tür hataları dikkat edilsin. Esnaflıklarına kesinlikle lafım yok on numara insanlar .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mayıs 27, 2016, 19:01:12 »
Konuyu baştan sona okumamıştım.  Brc deli gibi övülen bir marka ama araç içine gelecek kadar regülatör sesi nedir arkadaş!
Benim romanoda maşAllah çıt ses yok ne enjektör sesi ne regülatör sesi. Ayar yaparken kaç kez lpg de çalışırken kaput açıp baktım
Yine murat abi lovato da hiç sesten bahsetmedi mesela..
Bir de benim regülatör ta ön konsol un dibinde yani ses olsa duyulur.
Para alırken deli gibi alıyorlar lakin araç içine ses gelecek kadar regülatör ün sesli Çalışması kesinlikle kabul edilemez!
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mayıs 27, 2016, 20:16:15 »
Bendede brc my11 var ve sağ taraf amortisör kulesinden bir L ile aşağıya dogru bağlantısı var reğülatörün ve içeri hiç ses gelmiyor.Benzindeki ses ile lpg deki ses aynı.Bu bahsettiğiniz ses nasıl bir şey uğuldamaya benzer bir şeymi?
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 500
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mayıs 27, 2016, 21:47:30 »
Kimsenin esnaflığına bir şey dediğim yok arkadaşlar lakin ben genel olarak montajı orada yaptırdığıma pişmanım malesef. Övünç Bey için bir şey diyemem ilgilendi sağolsun ama ilk gittiğimde Övünç Bey yoktu Aydın ustanın da bu kadar da ses gelir sen enjektör sesini duyuyorsun bundan daha sessiz olmaz diyip başından savmak istemesine üzüldüm. Ayrıca daha önce de dediğim gibi başka bir firmaya öylesine gösterdiğimde söyledikleri daha da kafamı karıştırdı. En basitinden ustanın bakın klima borunuza şu boru temas ediyor ve aşındırmaya başlamış bile yarın buraya daha çok zarar verecek (ben de baktım gerçekten sürtmüş ve ufaktan renk değişimi olmuş) demesi, filtrenin aracın kulesine dokunuyor olması, regülatörün yukarıda olması üstüne ses çıkarması. Ayrıca unutmuşum kaput içinde dolaşan kablo ve borulara (artık hangisi ise) makaron koruyucu sarılmamış bile denildi. Anlayacağınız montaj yerden yere vuruldu. Tabi herkes kendi malını över bir yere kadar ama az çok okumuş etmiş biri olarak söylenenlerin mantık çerçevesinde olduğu kanısındayım. Bunları regülatör için gittiğimde mutlaka aktaracağım kendilerine. O nedenle şimdilik kimse hakkında ileri geri konuştuğum düşünülmesin.

Ses olayını merak eden herkese Dikmen taraflarında ise dinletebilirim. Hatta şu anda 3 kişi olduk aynı montajı yaptıran ve sesten muzdarip olan. Klima açıkken daha da artıyor ve kabin içinden duyuluyor ve homurtudan çok bir titreşim sesi. Aynı regülatör göğüse yapışık olduğunda (iki tane böyle montaj da gördüm) ses yok oluyor. Enjektör sesi ile kesinlikle alakası yok ve kaputu açınca duyulmuyor zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mayıs 27, 2016, 21:59:08 »
Kimsenin esnaflığına bir şey dediğim yok arkadaşlar lakin ben genel olarak montajı orada yaptırdığıma pişmanım malesef. Övünç Bey için bir şey diyemem ilgilendi sağolsun ama ilk gittiğimde Övünç Bey yoktu Aydın ustanın da bu kadar da ses gelir sen enjektör sesini duyuyorsun bundan daha sessiz olmaz diyip başından savmak istemesine üzüldüm. Ayrıca daha önce de dediğim gibi başka bir firmaya öylesine gösterdiğimde söyledikleri daha da kafamı karıştırdı. En basitinden ustanın bakın klima borunuza şu boru temas ediyor ve aşındırmaya başlamış bile yarın buraya daha çok zarar verecek (ben de baktım gerçekten sürtmüş ve ufaktan renk değişimi olmuş) demesi, filtrenin aracın kulesine dokunuyor olması, regülatörün yukarıda olması üstüne ses çıkarması. Ayrıca unutmuşum kaput içinde dolaşan kablo ve borulara (artık hangisi ise) makaron koruyucu sarılmamış bile denildi. Anlayacağınız montaj yerden yere vuruldu. Tabi herkes kendi malını över bir yere kadar ama az çok okumuş etmiş biri olarak söylenenlerin mantık çerçevesinde olduğu kanısındayım. Bunları regülatör için gittiğimde mutlaka aktaracağım kendilerine. O nedenle şimdilik kimse hakkında ileri geri konuştuğum düşünülmesin.

Ses olayını merak eden herkese Dikmen taraflarında ise dinletebilirim. Hatta şu anda 3 kişi olduk aynı montajı yaptıran ve sesten muzdarip olan. Klima açıkken daha da artıyor ve kabin içinden duyuluyor ve homurtudan çok bir titreşim sesi. Aynı regülatör göğüse yapışık olduğunda (iki tane böyle montaj da gördüm) ses yok oluyor. Enjektör sesi ile kesinlikle alakası yok ve kaputu açınca duyulmuyor zaten.

Hocam bende orada montaj yaptırdım. Aynı ses bizde de oldu. 2.kez babam gotürdü. Once usta olur bu kadar deyip savmaya calışmış. Sonra Övünç bey gelince regülatorden diyerek müdahale etmiş. Regülatoru göğüsten söküp boşa çıkarınca ses kesilmiş.

Regülatorun sabitlendiği yere plastik o ringler koymuşlar. Ses ilkine göre hayli kesildi.

Ama şu var ki bende de bant cekilmemiş kablo demetleri var. Ağustos sonunda tekrar Ankaraya yolum düşecek o zaman uğrayıp gösterecem.

Bizim de lpg filtresi klima borusuna sabitlenmiş. Sizinkinin de klima borusuna temas eden eski ve yeni halinin yapıldıktan sonra resimlerini ekler misiniz. Eklemede sıkıntı olursa mail atarsanız cok sevinirim.
2015 COROLLA ADVANCE MDS + BRC SEQUENT 32 LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Mayıs 28, 2016, 09:08:53 »
Evet bu konuda kendilerini uyaralım çünkü ben en son gittiğimde forumda kendileri hakkında iyi düşünceler olduğunu ve  bunun kendilerini her yönden artıları olacağını iletmiştim .Övünç beyi arayıp konu hakkında görüşeyim . Bundan sonraki gidecek arkadaşların araçlarında bu tür hataları dikkat edilsin. Esnaflıklarına kesinlikle lafım yok on numara insanlar .

Yücel abi sen de bahset salı günü gitmeyi planlıyorum bende bi bahsediyim konuşulan konuları.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2016, 09:10:07
Bendede brc my11 var ve sağ taraf amortisör kulesinden bir L ile aşağıya dogru bağlantısı var reğülatörün ve içeri hiç ses gelmiyor.Benzindeki ses ile lpg deki ses aynı.Bu bahsettiğiniz ses nasıl bir şey uğuldamaya benzer bir şeymi?

Cavit Bey sürekli bir tıkırtı gibi, ilk sesi duydum şok oldum ben gittim sabahtan beni dizel araç sahibi yaptınız dedim. Ordan biri çıkıp tasarrufun sesi dedi direk :)

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2016, 09:11:22

Çorum özençler yakın ankaraya pekde uzak sayılmaz biraz zaman ayırıp gitseydim keşke demiyorum değil bende.
Hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Mayıs 28, 2016, 09:53:10 »
Merhaba arkadaşlar akşam Mocan dan Övünç bey ile irtibata geçtim .Durumu sıkıntıyı anlattım .Kendisinden bilgi istedim genel sorunun yeni sistemde regülatör basınçlarının yükselmesinden kaynaklı olduğunu .Durumdan şikayetçi olan sesden müzdarip olan rahatsız olan arkadaşların araçlarını istekleri dahilinde regülatörün akü kısmının altına aktaracaklarını söyledi. Yaklaşık 10 gündür yapılan montajlarda regülatörü akünün alt kısmına taktıklarını söyledi . Diğer montajda da lpg sisteminin çalışması ile alakalı bir sorun olmadığını sadece basınçtan kaynaklı bu sesin olduğunun söyledi. Birde yeni montaj yapılmış aracın resmini gönderdi güncel montaj resmi diye . Arkadaşlar Brc LPG sistemi ile alakalı bir sorunu sıkıntısı olan arkadaşlar Övünç bey ile irtibata geçip Toyota Club dan yönlendirildiğini söylemesi yeterli gerekli ilgi ve alakayı görecektir . Bende vesile ile bu işte aracı oldum .Herkese sorunsuz günler dilerim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Mayıs 28, 2016, 16:01:30 »
Yayınlanma tarihine bakın

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Mayıs 28, 2016, 16:33:37 »
Murat abi Övünç bey de durumdan son derece üzgün yıllardır müşteri memnuniyeti üzerine çalışan bir firmayız 2011 yılından bu tarafa bu araçlarda regülatör aynı yerde hiçbir sorun sıkıntı yaşanmadı diyor .Sorun yaşayan araçlarından regülatörlerin yerini değiştireceklerini yaptıkları işin her daim arkasında olduklarını belirtti. Bunu söyleyen bir firmaya da daha fazla söylenecek bir şey yok diye düşünüyorum .Ankara ekibinden sorun yaşayan arkadaşımız varsa Övünç bey ile irtibata geçebilir. Övünç bey forumumuza da üye olacak oradan da bize farklı konularda yardımcı olacak. Gerçekten iyi niyetli bir insan .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Mayıs 28, 2016, 17:02:58 »
Murat abi Övünç bey de durumdan son derece üzgün yıllardır müşteri memnuniyeti üzerine çalışan bir firmayız 2011 yılından bu tarafa bu araçlarda regülatör aynı yerde hiçbir sorun sıkıntı yaşanmadı diyor .Sorun yaşayan araçlarından regülatörlerin yerini değiştireceklerini yaptıkları işin her daim arkasında olduklarını belirtti. Bunu söyleyen bir firmaya da daha fazla söylenecek bir şey yok diye düşünüyorum .Ankara ekibinden sorun yaşayan arkadaşımız varsa Övünç bey ile irtibata geçebilir. Övünç bey forumumuza da üye olacak oradan da bize farklı konularda yardımcı olacak. Gerçekten iyi niyetli bir insan .

Yücel abi inşallah dediğin gibi olur insanlar tonla para verip sıfır araç alıyorlar daha sonra bu tarz sıkıntılardan dolayı araçtan soğuyorlar.
Arkasında duracaklarından şüphem yok ama işte amalar da olmasada bizde eşimize dostumuza bize önerildiği gibi mocanı önerebilsek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 160000
  • 42 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Mayıs 28, 2016, 17:33:44 »
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum,

Aracında ses problemi yaşayan müşterilerimizin bizimle telefonla irtibata geçmesini rica ediyoruz.
Araçlarınız bulunduğu yerden bizler tarafından alınacak ve aynı yere geri teslim edilecektir.

Düz vites toyotalarda akünün altına regülatör takılacak, otomatik viteslilerde aracın sol tarafına , biraz öne bakacak şekilde bakacak şekilde ses gelmesi engellenecektir.

Regülatörün su hortumlarına mümkün olduğu kadar yakın montaj yapılması gereklidir. Sağ Amortisör kulesi veya motor duvarı bunun için çok uygun noktalardır ve Firmamız da yıllarca bu bölgelere regülatörü monte etmektedir.

Aslında akünün altı, regülatörün ısınması için uzak bir mesafedir.  Fakat bu alandan ses gelmemektedir.

son regülatörlerde maalesef ses problemi meydana gelmiştir. Regülatörlerden ses gelmesi şikayeti hususu gereken yerlere çok çok önceden bildirilmiştir.

Başkaca yapabileceğimiz bir husus var ise bizimle irtibata geçmeniz durumunda herkesin emrinizde olduğunu belirtir , bu vesileyle esenlikler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Mayıs 28, 2016, 17:42:06 »
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum,

Aracında ses problemi yaşayan müşterilerimizin bizimle telefonla irtibata geçmesini rica ediyoruz.
Araçlarınız bulunduğu yerden bizler tarafından alınacak ve aynı yere geri teslim edilecektir.

Düz vites toyotalarda akünün altına regülatör takılacak, otomatik viteslilerde aracın sol tarafına , biraz öne bakacak şekilde bakacak şekilde ses gelmesi engellenecektir.

Regülatörün su hortumlarına mümkün olduğu kadar yakın montaj yapılması gereklidir. Sağ Amortisör kulesi veya motor duvarı bunun için çok uygun noktalardır ve Firmamız da yıllarca bu bölgelere regülatörü monte etmektedir.

Aslında akünün altı, regülatörün ısınması için uzak bir mesafedir.  Fakat bu alandan ses gelmemektedir.

son regülatörlerde maalesef ses problemi meydana gelmiştir. Regülatörlerden ses gelmesi şikayeti hususu gereken yerlere çok çok önceden bildirilmiştir.

Başkaca yapabileceğimiz bir husus var ise bizimle irtibata geçmeniz durumunda herkesin emrinizde olduğunu belirtir , bu vesileyle esenlikler dilerim.

Övünç Bey;
geçen gün telefonda görüşmüştük hem 1000 bakımı hem düşük devirde sallama sorunu için.
ayrıca benim aracımın içine de ses geliyor fakat beni rahatsız edecek düzeyde değil ben yerinin değiştirilmesini istiyorum fakat bunun işçilik bedeli neyse ben ödemek istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 160000
  • 42 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Mayıs 28, 2016, 17:50:17 »
Övünç Bey;
geçen gün telefonda görüşmüştük hem 1000 bakımı hem düşük devirde sallama sorunu için.
ayrıca benim aracımın içine de ses geliyor fakat beni rahatsız edecek düzeyde değil ben yerinin değiştirilmesini istiyorum fakat bunun işçilik bedeli neyse ben ödemek istiyorum.

Ücret almamız kesinlikle söz konusu olamaz. Hatta sizin vesilenizle bu durumu yaşayan müşterilerimizin ilk 3 filtre değişimini bizler hediye edeceğiz.

Saygılarımızla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Mayıs 28, 2016, 18:12:53 »
Bence Övünç beye yaptığınız yorumlar biraz ağır olmuş. Bende de Prins var ve aracım ilk zamanlar cır cır cırcır böceği gibi ötüyordu. Karabük'teki Prins servisi aynı zamanda BRC servisi, regülatör ses yapmaz deyip savuşturmuştu, üstüne üstlük aracımın gaz ayarını bozmuş, geri eski haline düzelttirmiştim.

Bu sorunun olup olmayacağı montaj bitip de lpg de kullanmadan belli olmuyor. Akü altına takılsa bu sefer de aracım çok geç lpg ye geçiyor, hatta kışın 4-5 km.de lpg ye geçiyor diye konu açacaksınız bu sefer de.

Sorunun olduğundan haberdar, çözümleri mevcut ve üstüne üstlük müşteri memnuniyeti için elinden geleni yapan Övünç beyi tebrik ediyorum.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '16
  • 15 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Mayıs 28, 2016, 19:12:44 »
Bende lpg taktırmayı düşünüyordum ancak böyle sıkıntıları olduğundan haberim yoktu,
Ankarada taktırıcaktım ancak taktırırsam en iyisi oturduğum ilde taktırayım sorunlar vs gelişgidişler oluyor gibi,
Prinste bu sıkıntıları yaşayan varmı?
Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive S (2016)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Mayıs 28, 2016, 19:19:27 »

Yücel hocam, ben özenç yada mocan için demiyorum lafım BRC ye yada diğer lpg kitlerine,  ben lovato kullanıyorum oda aynı. Saldım çayıra mevlam gayıra iş yapıyorlar. Arabalar aynı çıkart firma olarak montaj kılavuzu,internet diye birşey var, internetten anlık ver her düzgün montajı tüm bayilerin aynı montajı yapsın. Yok şunu kullanmadı yok aşağıda kaldı yukarda kaldı oringi yok falan filan insanlar gönül rahatlığı ile mutlu mesut kullansın. Az parada değil hemde tehlikeli işler dikkat edilmesi lazım
THE END