Gönderen Konu: Aklıma Gelen Başıma Geldi..  (Okunma sayısı 5979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
Aklıma Gelen Başıma Geldi..
« : Mayıs 04, 2016, 22:47:26 »
Dalaman çıkışlı Uşak - Afyon yolculuğum güzel geçti, termal vs derken oldukça keyifliydim..
Taa kii....
Afyon daki Özdilek Alışveriş Merkezi açık otoparkına arabayı park ettim, park ettiğim de aracın yanı boştu. Biraz etrafta ki dükkanları gezdikten sonra, aracımın yanına geldim, yanına kir içinde  34 plaka bir jetta park etmiş, mesafesi de bir hayli fazla, yani insan eğer insansa hayvan değilse kapıyı çarpmadan biner. O arada ilk iş ki her zaman yaparım kapıları kontrol ettim, hiç bir şey yoktu. Icimden bir ses arabayı başka yere park et dedi, şeytan ise boşver bişey olmaz kalsın yerinde dedi. Neyse dükkanları gezmeye devam ettim. Geri döndüğümde tekrar kontrol ettim kapıları ne göreyim. Arka sağ kapı çizgi üzerinde göçük vardı. Öyle böyle değil bir hayli hızlı vurmuş, yoksa o kadar çökmesi imkansız. Ya insan bu kadar mı hayvan olur.bunu nasıl basarabilir, birde çizgi sert olan kısım, o an kan beynime sicramisti ama arabadan eser yok tabi gitmiş.. O moral bozukluğuyla Auto Kingni buldum ve gittim( ki mesaime yetişmem gerekiyordu.bu yüzden 3 saat mesaiye geç kaldım) baktılar duzeltiriz dediler, 1 saatte halletmeye çalıştılar. Mini onarımdan kasko.dan. Araç çıktığında detaylı baktım. Sonuç  tam istediğim gibi değildi tabi, dalgalanma vardı, ama eskisinden çok daha iyidi tabi. Bugün de fethiye de işi bilenlere götürdüm  3-4 kişiyle görüştüm çizgi olduğu için bu kadar olur cevabı aldım. Ama ben yine de Izmire gittiğimde kendi ustama götüreceğim.
Demem şu ki günüm moral bozukluğu ile 500 km yi tamamladım.
Insanımız arabaya hayvan gibi biniyor, şirket arabasıydı 34 plaka, siz siz olun bu tür araçların yanına park etmeyin, durduk yere canınızı sıkmayın.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Toyota Club Türkiye

Aklıma Gelen Başıma Geldi..
« : Mayıs 04, 2016, 22:47:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
Ynt: Aklıma Gelen Başıma Geldi..
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2016, 22:52:57 »
Geçmiş olsun Aydın hocam. Böyle şeyler özellikle bizim gibi titiz araçları kullanan kişilerin canını sıkıyor maalesef. Bazı insanlar çok vurdumduymaz oluyor veya çocuklar arabadan inerken düşünmeden çok ittirebiliyor kapıları. Ben de senin gibi çok dikkat ediyorum bu olaya. Ne zaman antalya'ya gitsem aracımı park edeceğim yeri özellikle AVMye gitmişsek çok iyi seçiyorum. Aracımın bir yanını hiç olmazsa garantiye almaya çalışıyorum. Yani bir tarafını duvara denk getirmeye çalışırım hep. Çok geçmiş olsun tekrar. En büyük olayınız bu olur inşallah.
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '18
  • 67 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2016, 23:04:28 »
geçmiş olsun hocam maalesef kaçış yok bu arkadaşlardan benim aracın sağ kapı da bu şekilde şu an heleki eski aracım harita gibiydi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kırmızıda geçti, ama artık çok geçti...
  • 74 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2016, 23:09:53 »
Gecmis olsun Aydin Hoca, biliyorsun benim araca da park halindeyken surtmuslerdi. Insanin cani sikilmaz mi tabi... Benim de her bakisimda canim sikiliyor ama yapacak bisey yok Allah daha bugugunden esirgesin. Bunlar bisey degil ... Selamlar.

2015 1.6 Corolla Advance
Geç gitmek, hiç gitmemekten iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2016, 23:13:09 »
Abi geçmiş olsun . Maalesef bu gibiler her yerde mevcut .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2016, 23:18:29 »
Abi kapi bandi yokmuydu.Maalesef bu sekilde kapilari acanlara diyecek cok sey var.Tam acarken denk geleceksin ki.
Gecmis olsun .Sakinan göze çöp batar.Sende takma bin abi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2016, 23:32:15 »
Geçmiş olsun. Kapıyı çarpmadan ziyada tam açılmayan kapıyı sizin araca yaslatıp zorla arabaya binmeye çalışılırken o kuvvetle hasar vermiş gibi yoksa 30 cm lik mesafede o hasarı verecek kapı açma zor olur heleki binme esnasında.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2016, 23:32:57 »
Ah ahhh. Öküzün biri ile 2012 yılında başımdan geçen bir olay ;

O zamanlar Renault Symbol var bende. Bakırköy'de yol kenarına park ettim içinde bekliyorum. Yanımda bir Honda Civic durdu ve sağdan bir angut indi. Benim kapıya vurdu ve defoldu gitti. Bende açtım kapıyı Hondanın sağ ön kapısına vurdum. İçinde ki it "ne yapıyorsun ya" dedi. Aynısını az önce arabandan inen bana yaptı ve ödeştik dedim. Bu bastı marşa gitti uzaklaştı oradan.

Bunları bir güzel döveceksin. Adi şerefsizler.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2016, 23:36:33 »
Aydın bey,geçmiş olsun.Bizde bir söz vardır,"KURT KUZUNUN KAÇ PARA ETTİĞİNE BAKMAZ,BOĞAR BOĞAR ÖLDÜRÜR" diye.Maalesef toplum içerisinde insan kılığında ne idiği belirsiz mahluklar,senin içerisne oturduğunda,kullandığında ve hatta temizlerken keyf aldığın aracına bu şekilde zarar verip hiçbir şey olmamış gibi çekip gidebiliyor.
Tekrar geçmiş olsun,yeter ki bunu unutturacak kaza bela olmasın,sağlıklı günlerde aracınızı kullanmaya devam edin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 04, 2016, 23:39:46 »
Şu insanlara ehliyet verirken IQ testi yapmalılar. Çok geçmiş olsun.
Ben de dün sinir oldum. Düzgünce sağımdaki ve solumdakilere göre park ettim. Dörtlüleri yaktım, gittim geldim bir baktım ki soluma parkeden ticari öküz benim binmeme imkan vermeyecek şekilde park etmiş. Nasıl sinir oldum anlatamam. Hava yağmurlu heryer ıslak, yolcu tarafından geçtim ama boy uzun olunca geçesiye kadar ayağımın sürttüğü yerlerin ıslanması mı, benim sinir katsayım mı...  Allah cezalarını versin.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 04, 2016, 23:53:27 »
geçmiş olsun..  :(
ben de bu öküzlerden muzdaribim.. bari seninki şirket aracı babanın malı değil benimkine saygın olsun.
geçen ben de Buhause a gidip 15dk girip çıkacaktım gelmiş yanıma bir sığır Kia Sorento 2015 aynı şekilde dar yanaşmış bir de kapıyı da vurmuş.. ben de arabayı açtığım güzel anahtarımla füme aracı boyluca çizdim..  :nija: intikammm.. duyguma hakim olamadım kusura bakmasın, ot geldi ot gitmesin dünyaya..  8-)
(sırf bu sebepten kaput koruma filmini aracın heryerine çektiresim var)  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 05, 2016, 00:31:47 »
garajda arabanin icinde otururken okuzun teki  sirket arabasi  arabasina bindi kapiyi vurdu gum diye sabir cektim  acip benimde kapiyi vurasim geldide  yapmadim sakin kaldim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 05, 2016, 08:26:43 »
Gecmis olsun.
IQ dan ziyade EQ lazim boylelerine.
Kimilerine dokunsan yaygarayi basar ama ayni hassasiyeti baskalari icin gostermez.
Kurallar var boylelerine karsi ama uygulama zayif olunca toplumda onemli degerler zedeleniyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 122000
  • Model Yılı: '08
  • 144 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 05, 2016, 09:06:38 »
Geçmiş olsun, üstüne basa basa 34 plaka demissiniz, ben yıllarca muğlada yasadım emin olun muğlanın sürücüleri istanbula taş çıkartır. kesin o aracın sahibi hemserinizdir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 05, 2016, 09:30:20 »
@Aydın Ülger (31869) Geçmiş olsun Aydın.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 05, 2016, 09:33:04 »
Geçmiş olsun milletimizin içinde alabildiğine şerefsiz kurtçuklar var başkasının aracına zarar vermeyi huy haline gitirmiş insan müsfetteleri var . Şahsen ben aramın kapısı başka araca vurmasın diye araya elimi koyarım elin malına zarar vermeyim diye . zarar verene zarar vereceksin. Denk gelince affetmeyeceksin . Bizim biraderin başına geldi karşı bina komşusu doblo mark aracı hem bunların otoparka çekmiş hem de araca yakın çekmiş inemeyince de kapıyı zorlamış arabanın boyasında 15-20 cd lik geniş mi yeniş boyazı geçmiş biradir araç granit gri -oda beyaz yetmemiş aynayı terse katlamış plastik yüzeyi kazımı lapı ayna kırılmamış ama alide kalmamış. Kardeşimin aracı hatasız daha 90 binde sabah işe giderken aşağı inse ki araba haşat olmuş yapanda yanında duruyor abi kan beynime sıçradı diyor . Cebimde çakı vardı diyor arabasın kapısını çamurluğuna türkiye haritası çizdim diyor . Kavgaya gelsin diye diyor ama ne bir laf eden oldu nede ağzını açan oldu diyor . Ertesi gün her yerini rutuşlatmış beni de görünce yolunu değiştiriyor diyor kendi arbası şirket aracı bizimki kendi malımız diyor . Ülkemizin hali bu . Aracı aldığımızda üzerinde taş izi bile yoktu kapalı garajdan biz çıkardık o derece temizdi şimdi araba resmen kalbura döndü .Her yeri çizik ve kapı izi .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 05, 2016, 09:51:02 »
aynı durum maalesef benin de başıma geldi, araç da oturmuş müdürü bekliyordum telefonla ilgileniyordum, tam o esna da ha.......... vurdu biri galiba dedim, yanıma yanaşan ford focus markalı araç kapıyı nasıl açtıysa benim araç beşik gibi sallandı, tekrar aracına binerken de en ufak şekilde kapısı kapıma değmedi, sırf kavga çıkartmamak için ses etmedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 13800
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 05, 2016, 10:04:08 »
Çok geçmiş olsun abi
Avm otoparklarında düzgün bi yer bulmak için kaç tur döndüğümü, yanım boşsa biri girip arabadan inene kadar dakikalarca beklediğimi düşünemiyorum avmden daha fazla süre geçiriyorum otoparkında
Ben hassas davranıyorum diğer arabalarında hassas davranmasını istiyorum varmı bundan daha doğal bi şey
Adam okulun otoparkında sol arka tampona park ederken çarpmış diyo ki"ben arabamı önemsemiyorum ama başkaları çok önemsiyor kusura bakmayın"
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 05, 2016, 10:47:08 »
Geçmiş olsun. Maalesef bazı şahıslar çok dikkatsizmi desem yoksa parası kendi cebinden çıkmadığından dolayı hiç dikkat etmiyorlarmı? Bende en ücra ve tenha yerlere park etmeye çalışırım fakat aracın yanına geldiğimde kapısından içeri akrabotik hareketlerle girmek zorunda kalırım.Evimin önü park konusunda çok müsait 100 metrelik alana toplam 4 araba parkederiz.O kadar boş yer olmasına rağmen gelen yabancı araçlar arabamın yanına sıfır parkederler ve kapıyı açtıklarındada kaçınılmaz sonuç ortaya çıkar.Sağ kapımdada küçük bir boya atığı mevcut nazarlık olarak bir şey yaptırmıyorum. :(
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 05, 2016, 10:59:06 »
Geçmiş olsun onlar heryerde maalesef. Geçen hastanede yana parkeden araç benim kapıyı sökecekti.