Gönderen Konu: Aklıma Gelen Başıma Geldi..  (Okunma sayısı 5978 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
Ynt: Aklıma Gelen Başıma Geldi..
« Yanıtla #20 : Mayıs 05, 2016, 11:21:12 »
Abi kapi bandi yokmuydu.Maalesef bu sekilde kapilari acanlara diyecek cok sey var.Tam acarken denk geleceksin ki.
Gecmis olsun .Sakinan göze çöp batar.Sende takma bin abi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapı bandı yok Tuncay^cım zaten olsa da bir işe yarayacagını düşünmüyorum, çünkü çizgi kısmı dışarıya doğru bombeli zaten. Insan gibi arabaya binmiyorlar, bizim millet de bana gelmesin de kim olursa olsun gebersin mantığında maalesef.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2016, 14:16:26
Geçmiş olsun. Kapıyı çarpmadan ziyada tam açılmayan kapıyı sizin araca yaslatıp zorla arabaya binmeye çalışılırken o kuvvetle hasar vermiş gibi yoksa 30 cm lik mesafede o hasarı verecek kapı açma zor olur heleki binme esnasında.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Mehmet hocam, bence açarken hızlıca vurmuş, tez zamanda çıksın inşallah yapandan, benim canımı sıkmama yol açtı.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2016, 14:15:50
Geçmiş olsun, üstüne basa basa 34 plaka demissiniz, ben yıllarca muğlada yasadım emin olun muğlanın sürücüleri istanbula taş çıkartır. kesin o aracın sahibi hemserinizdir :)
Evet 34 plaka şirket aracı, bu pisliklerden korkuyorum, çünkü adamların malı değil, her şeyi yapıyorlar, karşıdaki ni de düşünmüyorlar, umurlarında değil, ne de olsa onlara dokunmuyor. Inşallah bir yerlerinden çıkarır Allah, biz yandaki arabaya değmesin diye 10 kez düşünüyoruz kapıyı açarken, çünkü insanız, başkasının malına zarar  vermekten keyif alıyoruz. Ben Muğla lı değilim Manisalıyım, yaşadığım yer küçük bir yer o yüzden böyle sorunlar başımıza gelmiyor şükür.

2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 05, 2016, 11:21:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 05, 2016, 13:16:30 »
Ben de yanımda araç varken kapım değmesin diye elimi araya koyanlardanim ancak yaramıyor kötü niyetlilere.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 33 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 06, 2016, 14:43:32 »
Öncelikle geçmiş olsun. Benim arabanin sağ sol kapılar ön ve arka çamurluklar hepsi çizik. Hiç birini de ben yapmadım. Hepsi park halinde oldu. Sen ne kadar dikkat edersen et oluyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 120 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 06, 2016, 15:46:54 »
Geçmiş olsun. Birçok katlanılmaz sorunumuzun ortak sebebi; insanlarımız günden güne vurdumduymaz, bencil, sorumsuz, üreten değil tüketen, yapan değil yıkan, düşüncesiz, kompleksli, tahammülsüz, kibirli ve hayvani bir karaktere doğru yozlaşıyorlar. Bazı yerlerde üç aşağı, bazı yerlerde beş yukarı, ama toplum olarak tüm bölgelerde böyle insansılara rastlamak ne yazık ki kaçınılmaz oldu. Öyle ki, hepimizin başından benzer hadiseler geçmiş.
12.2012 - 04.2015 > 2003 Clio Symbol 1.5 dCi Authentique
04.2015 - 10.2016 > 2003 Corolla 1.6 Sol otm.
08.2020 > 2012 Berlingo 1.6 Hdi X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 06, 2016, 18:37:45 »
Geçmiş olsun kimisi dalgınlıkla yapabiliyor farkında olmadan onlara lafım yok ama bazı denyolar var yanında araba olduğu halde lambur lambur açar kapıyı etrafına hiç dikkat Etmez.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '06
  • 5 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 06, 2016, 20:20:27 »
Geçmiş olsun, keşke autoking e hiç goturmeseydiniz kesinlikle ve kesinlikle bildiginiz yere götürün gösterin.

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mayıs 06, 2016, 22:26:40 »
Geçmiş olsun, keşke autoking e hiç goturmeseydiniz kesinlikle ve kesinlikle bildiginiz yere götürün gösterin.

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sinirle götürdüm hemde Afyonda, cok beklediğim gibi olmadı, izmire haftaya gideceğim Hamdi ustama götüreceğim, eski araclarimi yaptırmıştım %100 sonuç almıştım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 07, 2016, 00:13:33 »
Konudan yazılan mesajlardan şu çıkıyor Türkiye'de kişi başına düşen denyo sayısı maalesef sürüsüne bereket .

Bende geçen gün şahit olduğum bir olayı sizlerle paylaşayım .

Bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkında bu denyolardan bir adeti bir tane son kasa mercedes c serisinin şöför kapısına yaslanmış telefonla konuşuyor .Ben önce bunun araç sahibi olduğunu düşündüm. Sonra aracın gerçek sahibi geldi buna güzel bir dille araca böyle yaslanmamasını aracın çizilebileceğini söyledi fakat araç sahibi denyo oğlu denyodan ne kadarda değerli araban var cevabı aldı kısa bir tartışmadan hemen sonra ikisi bir birine girdi çevredekiler araç sahibini zor yatıştırdı denyo adamın elinde kalıyordu .

Bu organizmalar adamın başını belaya da sokar katilde eder . Gazetelerin 3. sayfaları hep bu gibi organizmalar yüzünden doluyor . Allah bunların hepsini bildiği gibi yapsın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 07, 2016, 07:05:27 »
Konudan yazılan mesajlardan şu çıkıyor Türkiye'de kişi başına düşen denyo sayısı maalesef sürüsüne bereket .

Bende geçen gün şahit olduğum bir olayı sizlerle paylaşayım .

Bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkında bu denyolardan bir adeti bir tane son kasa mercedes c serisinin şöför kapısına yaslanmış telefonla konuşuyor .Ben önce bunun araç sahibi olduğunu düşündüm. Sonra aracın gerçek sahibi geldi buna güzel bir dille araca böyle yaslanmamasını aracın çizilebileceğini söyledi fakat araç sahibi denyo oğlu denyodan ne kadarda değerli araban var cevabı aldı kısa bir tartışmadan hemen sonra ikisi bir birine girdi çevredekiler araç sahibini zor yatıştırdı denyo adamın elinde kalıyordu .

Bu organizmalar adamın başını belaya da sokar katilde eder . Gazetelerin 3. sayfaları hep bu gibi organizmalar yüzünden doluyor . Allah bunların hepsini bildiği gibi yapsın .
Arac sahibinin Güzellikle uyanmasına rağmen dediği lafa bak. Herkes bu kadar iyimser olmaz helal olsun mersedes in sahibine
İyi bi sopa yemiştir inşallah bi daha da ders olur millettin zorluklar içerisinde para biriktirip aldığı arabasına babasının malı gibi davranmaz.
Hakkatten adamın başını belaya sokar böyle tipler
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mayıs 07, 2016, 10:00:32 »
Arac sahibinin Güzellikle uyanmasına rağmen dediği lafa bak. Herkes bu kadar iyimser olmaz helal olsun mersedes in sahibine
İyi bi sopa yemiştir inşallah bi daha da ders olur millettin zorluklar içerisinde para biriktirip aldığı arabasına babasının malı gibi davranmaz.
Benim kapıya vuran ş.....siz de iyi ki defolup gitmiş, yoksa orada büyük bir tartışma çıkaracağım aşikar dı o sinirle..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 07, 2016, 13:06:55 »
bizim burda o katiksiz denyolardan çok var hepside yaşlari 15 16 yaslarinda avm otoparklarinin en ust terasinda takiliyor arabayi çektik bizde başinda sigara içiyoruz muhabbet ediyoruz birisi bizim arabaya yaslandi arka camurluguna bizim arkadaş sabir cekiyor sonra gitti kapiya yaslandi sonra kolunu aynaya atti (kol dayama olarak kullaniyor) sonra bizim arkadaş bagirdi bu  denyoya en sonunda uzaklaşti arabadan :)

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #31 : Mayıs 07, 2016, 18:42:06 »

Abi mercedes sahibi 40-45 yaşlarında biriydi .Adam hafta sonu markete gelmiş ellerinde poşetler önce bağajı açıp elindekileri koydu . Denyo halen kapıya dayanmış telefonla konuşuyor sanırsın adam denyonun özel şöförü . Adam bagajı kapattı geldi bunun yanına kardeşim böyle yaslanma araba çizilir dedi olan ondan sonra oldu . Bende olayı nasıl gördüm mercedesin karşısında araba içinde bizimkilerin çıkmasını bekliyordum zaten arabada kalmama sebepte hep bunun gibi denyolar birde üstüne hafta sonu olunca avm otoparkında arabayı bırakmak kuzuyu kurda emanet etmek gibi bir şey .

Neyse abi bu konuda yaz yaz bitmez maalesef bunları çekmek zorundayız .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mayıs 07, 2016, 23:32:31 »
Hasarın yapıldıktan sonra ki hali, Autoking Afyon'da yapıldı, geri çekildi, çok az bir dalgalanma var, onu da İzmire haftaya gittiğimde ustama göstereceğim , yapabilirse yapsın, olmazsa böyle kalacak, çok dikkatli bakınca belli oluyor, %90 civarında bir düzelme olmuş.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 07, 2016, 23:33:09
Geçmiş Olsun dileklerini ileten bütün arkadaşlarıma da teşekkür ederim.  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 08, 2016, 15:56:26 »
Geçmiş olsun.
Dün bu konuyu okurken "Acaba başıma gelse ne yapardım" diye düşündüm. Sonra bir şekilde bulur canına okurdum diye cevabımı verdim.

Bu sabah avm'ye gittim, kapılara çarpmasınlar diye de iyice duvarın dibine park ettim. Ama gel gör ki yanıma park edip çıkan şahıs insan değil de hayvan olunca nereye park ettiğim önem taşımıyor.
İşte bir hayvanın aracımda bıraktığı hasar...

Nasıl böyle yapabildiği konusunda en ufak bir fikrim yok. Yukarıdan aşağıya kadar kapı izi var, belli oluyor, Alt tarafta da yatay çizik var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 120 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 08, 2016, 16:35:06 »
Geçmiş olsun.
Dün bu konuyu okurken "Acaba başıma gelse ne yapardım" diye düşündüm. Sonra bir şekilde bulur canına okurdum diye cevabımı verdim.

Bu sabah avm'ye gittim, kapılara çarpmasınlar diye de iyice duvarın dibine park ettim. Ama gel gör ki yanıma park edip çıkan şahıs insan değil de hayvan olunca nereye park ettiğim önem taşımıyor.

Nasıl böyle yapabildiği konusunda en ufak bir fikrim yok. Yukarıdan aşağıya kadar kapı izi var, belli oluyor, Alt tarafta da yatay çizik var.

Vay arkadaş ya.. Size de geçmiş olsun. Bulup döve döve öldürsen bunları, yine de diğerleri aynı haltı yemeye devam edecek. Bunun bir sonu yok. Başımıza bela aldığımızla kalırız. Acaba dünya malı deyip geçmek, kafaya takmamak mı gerekiyor? Yoksa hakikaten insan bunlarla diyaloğa girince ya katil olur ya mefta!
12.2012 - 04.2015 > 2003 Clio Symbol 1.5 dCi Authentique
04.2015 - 10.2016 > 2003 Corolla 1.6 Sol otm.
08.2020 > 2012 Berlingo 1.6 Hdi X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #35 : Mayıs 08, 2016, 18:36:17 »
Geçmiş olsun.

Burak bey sizede geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mayıs 26, 2016, 12:07:41 »
Konuyu hortlaşmış olacağım ama, şu kapı vuruğu olan yeri, sinirle Afyon'da AutoKing'e düzeltirmiştim, dalga şeklinde bir iz kalmıştı, bu canımı daha çok sıkmıştı. Bu konularda, Autoking, Rs, Zenith, gibi yerlere gidilmeyeceğini yaşadığım tecrübelerle (2005 yılından beri) sabitlememiş olmama rağmen, o günkü bir sinirle kahrolası Afyon Otokinge girdim ve benim 400 km'lik yolumun başlamasını 3 saat geciktirdiği, mesaime yetişememe neden olduğu gibi, küçücük kappı vuruğunun bile içine ederek arabayı bana çok güzel oldu diye teslim ettiler, bende sineye çekerek yolculuğa devam etmek zorunda kalmıştım.
Geçen haftada ki memleket ziyaretim sırasında, daha önce tüm al-sat yaptığım arabalarımı da götürdüğüm ustama götürdüm. Adam baktı ve güldü. Ve şu soruyu sordu. Sen böyle bir hataya düşmezdin?  :blink: Durumu izah ettikten sonra, aracı bıraktım, bana öğleden sonra gel dedi. Öğleden sonra gittiğimde aracı döşemeciye verip kapı içini söktürüp taktırdığını ücretinin 20TL olduğunu , kendinin de 80TL olacak şekilde ayarladığını ve toplamda 100TL tuttuğunu söyledi ve ödedim. Usta gerçekten bir kaporta sanatçısı, şu an tamamen eskisi gibi, en ufak ne dalgalanma ne de  en ufak bir çöküklük var. Usta göçük az daha büyük olsaydı ve Autoking kurcaladığı şekilde kurcalasaydı, saca uzama yaptıracaklarını ve düzelmesinin çok zor olacağını söyledi. Verdiğim para helal olsun dedim, mükemmel bir şekilde düzeltmiş ve halletmiş, işte sanat bu, ustalık budur, bir daha bu tür yerlerin önünden bile geçmem lanet olsun onlara.
Sakın sizde, AUTOKİNG,RS,ZENİTH gibi yerlere giderecek bu tür şeylerde aracınızı mahvettirmeyin, dönüşü olmayacak zarar verebilirler, kesinlikle diyorum dışarda mükemmel bir ustaya paranız ile yaptırın.  :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '06
  • 5 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mayıs 26, 2016, 12:24:14 »
Cok gecmis olsun bende gecen ay boyle bi hata yaptim :( mini onarima kanip maslak autoking e araci biraktim sakin ama sakin diyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mayıs 26, 2016, 14:22:35 »
Cok gecmis olsun bende gecen ay boyle bi hata yaptim :( mini onarima kanip maslak autoking e araci biraktim sakin ama sakin diyorum...

Çok kolay yapılacak şeyi adamlar daha bozuyor, usta benim için yarım saatlik işti dedi, bu herifler oynadığı için 2 saate mal oldu dedi.