0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi kapi bandi yokmuydu.Maalesef bu sekilde kapilari acanlara diyecek cok sey var.Tam acarken denk geleceksin ki.Gecmis olsun .Sakinan göze çöp batar.Sende takma bin abi LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun. Kapıyı çarpmadan ziyada tam açılmayan kapıyı sizin araca yaslatıp zorla arabaya binmeye çalışılırken o kuvvetle hasar vermiş gibi yoksa 30 cm lik mesafede o hasarı verecek kapı açma zor olur heleki binme esnasında.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun, üstüne basa basa 34 plaka demissiniz, ben yıllarca muğlada yasadım emin olun muğlanın sürücüleri istanbula taş çıkartır. kesin o aracın sahibi hemserinizdir
Geçmiş olsun, keşke autoking e hiç goturmeseydiniz kesinlikle ve kesinlikle bildiginiz yere götürün gösterin. SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konudan yazılan mesajlardan şu çıkıyor Türkiye'de kişi başına düşen denyo sayısı maalesef sürüsüne bereket . Bende geçen gün şahit olduğum bir olayı sizlerle paylaşayım .Bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkında bu denyolardan bir adeti bir tane son kasa mercedes c serisinin şöför kapısına yaslanmış telefonla konuşuyor .Ben önce bunun araç sahibi olduğunu düşündüm. Sonra aracın gerçek sahibi geldi buna güzel bir dille araca böyle yaslanmamasını aracın çizilebileceğini söyledi fakat araç sahibi denyo oğlu denyodan ne kadarda değerli araban var cevabı aldı kısa bir tartışmadan hemen sonra ikisi bir birine girdi çevredekiler araç sahibini zor yatıştırdı denyo adamın elinde kalıyordu .Bu organizmalar adamın başını belaya da sokar katilde eder . Gazetelerin 3. sayfaları hep bu gibi organizmalar yüzünden doluyor . Allah bunların hepsini bildiği gibi yapsın .
Arac sahibinin Güzellikle uyanmasına rağmen dediği lafa bak. Herkes bu kadar iyimser olmaz helal olsun mersedes in sahibine İyi bi sopa yemiştir inşallah bi daha da ders olur millettin zorluklar içerisinde para biriktirip aldığı arabasına babasının malı gibi davranmaz. Hakkatten adamın başını belaya sokar böyle tipler
Geçmiş olsun.Dün bu konuyu okurken "Acaba başıma gelse ne yapardım" diye düşündüm. Sonra bir şekilde bulur canına okurdum diye cevabımı verdim.Bu sabah avm'ye gittim, kapılara çarpmasınlar diye de iyice duvarın dibine park ettim. Ama gel gör ki yanıma park edip çıkan şahıs insan değil de hayvan olunca nereye park ettiğim önem taşımıyor. İşte bir hayvanın aracımda bıraktığı hasar... Nasıl böyle yapabildiği konusunda en ufak bir fikrim yok. Yukarıdan aşağıya kadar kapı izi var, belli oluyor, Alt tarafta da yatay çizik var.
Cok gecmis olsun bende gecen ay boyle bi hata yaptim mini onarima kanip maslak autoking e araci biraktim sakin ama sakin diyorum...