0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında olay bambaşka bi yerden geliyorTaaa en başa dönelim benim yaşım sizlerden küçük ben genel olarak apartmanda büyüdüm ve apartman ahlakına sahip olduğumu düşünüyorum Babamlar bahseder toplu olarak hala amca büyükbaba hep beraber müstakil bi evde yaşıyorsun ve o şekilde yaşamaya alışıyorsun apartmana çıktığın zamanda alışkanlıklarından uzun bi süre vazgeçemiyorsun Misal bizim apartmanda kapının önünde ayakkabıların durması derseniz apartmanın içinde kedi beslememi dersiniz bu tip şeyler oluyor itiraz ediyorsun tartışıyorsun adam üst komşun üstünde tepinerek geziyor
Hocam en güzeli adam gibi bir apartmana taşınmanızı tavsiye ederim. Yok sa bu devirde katil olmamak elde değil. Şimdi o ipsiz sapsız (veledi zina = ben öyle hitap ediyorum) gibi davranan çocukları pataklayın diyeceğim ama bu sefer çocuk muhabbetine büyük kavgaların yaşandığı bir dönemdeyiz. En iyisi apartmanın çephesini gören bir kamere taktırın. Para cezası yediklerinde akıllanırlar. Bizim milletin canını alacağına parasını al mantığı. Aynı şekilde bir arkadaşım üst komşusunu apartman boşluğunda sigara içtigi ve külünü döktüğü için defalarca uyardı. Adam akıllanmadı. Para cezası alınca aklı başına geldi.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taşınmayı çok düşündüm ama gittiğim yerde benzer sorun yaşamayacağımın da garantisi yok. Boş yere bir sürü masraf ve zahmete giriş olmak da var. Çocuk dövme işini, işe yaramayacağından ve dediğiniz gibi sorunlara sebep olabileceğinden huzurumuz iyice bozulmasın diye seçenekler arasına almıyorum. İki apartmanlı bir site tarzı oturduğum yer. Karşı apartmanda karar aldılar kamera taktırdılar her yere. Bizim apartmanda sanırım çoğu daire aidat bile vermiyor. Asansör sık sık bozuluyor, bir süre bozuk kalıyor. Birkaç gündür de apartman zil-otomatik sistemi arızalı olduğu için apartman kapısı açık bırakılıyor.Biraz da benim şansım kötüydü sanırım daire seçerken.En iyi seçenek,şu döke saça balkon yıkayan ablayı pusuya düşürüp videoya almak gibi. Birine ceza ödetebilirsem sonraki sıkıntılarda elim güçlenir.
Benim alt komşumunda matkap hobisi var her akşam evde bir yerleri deliyor.Define aradığından şüpheleniyorum
En iyi seçenek,şu döke saça balkon yıkayan ablayı pusuya düşürüp videoya almak gibi. Birine ceza ödetebilirsem sonraki sıkıntılarda elim güçlenir.
Müsütakil eve taşının kafanızın rahatına bakın oh mis gibi valla . Ne kadar insanların iyiliği için uğraşsanız boş tecrübe ile sabittir.
Öncelikle Allah sabırlar versin. Bende derdim var sanıyordum Güvenlik kameralarının görüş açıları ayarlanırken meskenleri görmeyecek şekilde ayar yapılır. Evleri görmesi yasaktır. Binanın etrafını sağını solunu gösterir. Bundan yola çıkacak olursak eğer hanımefendi'nin suçunu yakalayayım derken suç işlemiş olmayın sonra. Gerçi bu konuda @MEHMET AKIN (32918) arkadaşımızın bilgisi olabilir
Benim de eşimin de hayalimiz. Müstakil evimiz, biraz da bahçemiz olsun. Arabamı koyabileceğim bir ağaç altı, birkaç meyve ağacı, ufak tefek yeşillik ekebileceğim toprak, yavru alıp büyüteceğim bir köpek, belki birkaç tane de tavuk. Böyle bir yaşamın da kendine göre sıkıntıları vardır muhakkak ama huzur be abi...Mesaj Birleştirildi: Mayıs 03, 2016, 07:29:12Videoya almadan kabahatin işlendiğini ve kim tarafından işlendiğini nasıl ispat ve iddia edebilirim bilmiyorum abi.Selfie çubuğunu balkondan uzatıp üst katları videoya almayı da düşündüm, o zaman hangi kat pislik yapıyor belli olur, kimsenin yüzü de görünmez heralde.
Sizi çok iyi anlıyorum aynı dertten bende mustaribim, hele pazar sabahları çocukların bağıraşarak oynamalarından, geçen birini ikaz ettim babası geldi 40 yaşında adam bana dikleniyor çocuğunu ikaz edeceğine. Baktım laftan anlayacak insan yok karşımda muhattap olmamaya karar verdim bende. Kredim bitsin taşınıcam eski mahalleme