Gönderen Konu: Ah şu çılgın komşular!  (Okunma sayısı 6250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 120 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ah şu çılgın komşular!
« : Mayıs 02, 2016, 18:46:54 »
Merhaba arkadaşlar. Oturduğumuz apartmandaki insanlarla(!) ilgili birkaç şey anlatacağım.

Birinci katta oturuyoruz ve üst katlardan üstümüze su, çer çöp, toz toprak dökülmesine alıştık. İnsandır, düşünemeyebilir, hata yapabilir deyip apartman panosuna aşağıdaki yazıyı astım. Ancak aradan haftalar geçmesine rağmen olumlu bir gelişme olmadı.

Yine aynı insanların çocuklarına, apartman önünde bağırarak top oynamalarından ve topu apartmanın duvarlarına vurmalarından rahatsız olduğumuzu, bazen uyuyan çocuğun uyandığını elli kez söylememe rağmen onlar da ebeveynlerinin yolundan gideceklerini açıkça ortaya koyuyorlar.

Ben de bunlara ilaveten apartman altında bulunan kapalı otoparkın kapısında asma kilit olmasını ve otoparkın o kilidi elinde tutan kişinin hususi hizmetine mahsus hale gelmiş olmasını bahane ederek birkaç aydır aidat vermiyorum.

Bu sıkıntıları apartman toplantısında net şekilde konuşmayı düşünüyorum ama, daha önceki toplantıya gitmediğim için bir kiracı olarak çıkıp toplantı yapalım da demek gelmiyor içimden.

Özellikle balkondan dökülen pislikler konusunda beyaz masa mavi masa gibi adlar verilen yerlere şikayette bulunabileceğimi duydum. Ama bunun için sanırım video ile şikayette bulunmak daha etkili olur, ben de henüz yakalayamadım o sahneyi.

Sizce ne yapmalıyım, nasıl çözülür bu iş?
12.2012 - 04.2015 > 2003 Clio Symbol 1.5 dCi Authentique
04.2015 - 10.2016 > 2003 Corolla 1.6 Sol otm.
08.2020 > 2012 Berlingo 1.6 Hdi X

Toyota Club Türkiye

Ah şu çılgın komşular!
« : Mayıs 02, 2016, 18:46:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Ah şu çılgın komşular!
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2016, 19:07:34 »
Hocam en güzeli adam gibi bir apartmana taşınmanızı tavsiye ederim. Yok sa bu devirde katil olmamak elde değil. Şimdi o ipsiz sapsız (veledi zina = ben öyle hitap ediyorum) gibi davranan çocukları pataklayın diyeceğim ama bu sefer çocuk muhabbetine büyük kavgaların yaşandığı bir dönemdeyiz. En iyisi apartmanın çephesini gören bir kamere taktırın. Para cezası yediklerinde akıllanırlar. Bizim milletin canını alacağına parasını al mantığı. Aynı şekilde bir arkadaşım üst komşusunu apartman boşluğunda sigara içtigi ve külünü döktüğü için defalarca uyardı. Adam akıllanmadı. Para cezası alınca aklı başına geldi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2016, 19:20:30 »
Ben koyde oturduğum için böyle seyler oluyor normal diyordum demek büyük sehirler de de sık yaşanıyor
Site toplantısında karar almıştık.silkeleyen uyarılacak devam ederse 150 TL ceza uygulanacak diye. Üstteki imam komşumun eşi sağolsun uyarmama rağmen (hocayı uyardım güzel bir dille ve güler yüzle o da bana bu şekilde karşılık verdi ) 3 4 kez devam etti. Daha sonra artık yapmamaya başladı. 2 kez uyarma ile iş tatlıya bağlandı. Apartman otopark kilidi konusu ise ortak kullanım alanına resmen tecavüz ve komşuların hepsinin kul hakkına girmekten başka bir şey değil.

Gerçi bir örnek daha vereyim bu vesileyle içimi dökeyim.

Kayınpederlerin evi en üst kat apartmanın çoğu dairesi hacı diye tabir edilen 5 vakit camiye giden elinden tespih düşmeyen kafasında sarık benzeri bulunan bir sahıs.

Üst kat oldugu için çatı akıyor ve bizim hacı o kadar uyarmaya rağmen oralı olmuyor.. Kendi dairelerinden birinde ısınma sorunu oldu diye de yalıtım için herkesten parasını alan bu şahıs kul hakkı nedir desen sana saatlerce anlatabilir.

Bunları görünce insan çıldırmamak için zor tutuyor kendini!
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2016, 19:49:08 »
Genel problemlerden bir yansima turu. Problem emin olun cok yerde. Bir kac yuz yillik problem bu.
Bireysel degil, toplumsal cozum sart. Aslinda bur sikayet konusu acmak lazim, kim bilir neler yasaniyordur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2016, 19:59:55 »
Ben çok şükür müstakil evde oturuyorum ve asla apartmana taşınma gibi bir düşüncem yok . Kimsenin rahatsız edememesi bir yana istediğim gibi araçlarımı yıkar istediğim zaman mangalımı yakarım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 13800
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2016, 20:20:08 »
Aslında olay bambaşka bi yerden geliyor
Taaa en başa dönelim benim yaşım sizlerden küçük ben genel olarak apartmanda büyüdüm ve apartman ahlakına sahip olduğumu düşünüyorum
Babamlar bahseder toplu olarak hala amca büyükbaba hep beraber müstakil bi evde yaşıyorsun ve o şekilde yaşamaya alışıyorsun apartmana çıktığın zamanda alışkanlıklarından uzun bi süre vazgeçemiyorsun
Misal bizim apartmanda kapının önünde ayakkabıların durması derseniz apartmanın içinde kedi beslememi dersiniz bu tip şeyler oluyor itiraz ediyorsun tartışıyorsun adam üst komşun üstünde tepinerek geziyor
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2016, 20:43:22 »
Aslında olay bambaşka bi yerden geliyor
Taaa en başa dönelim benim yaşım sizlerden küçük ben genel olarak apartmanda büyüdüm ve apartman ahlakına sahip olduğumu düşünüyorum
Babamlar bahseder toplu olarak hala amca büyükbaba hep beraber müstakil bi evde yaşıyorsun ve o şekilde yaşamaya alışıyorsun apartmana çıktığın zamanda alışkanlıklarından uzun bi süre vazgeçemiyorsun
Misal bizim apartmanda kapının önünde ayakkabıların durması derseniz apartmanın içinde kedi beslememi dersiniz bu tip şeyler oluyor itiraz ediyorsun tartışıyorsun adam üst komşun üstünde tepinerek geziyor

Kısmen katılıyorum .

Fakat konuyu sadece alışkanlığa bağlamak yanlış olur . Öncelikle kendimi övmek en nefret ettiğim şeydir bunu bilmenizi isterim .

Biz hayatımız boyunca hep müstakil evde oturduk apartman ahlakı en az olan insanlarızdır ve rahata haddinden fazla alışkınız fakat bu alışkanlıklardan her yaz yazlığa gittiğimizde vazgeçebiliyoruz .Daha doğrusu vazgeçmek zorundayız benim kimseye rahatsızlık verme hakkım yok . Yazlığımız bir site içerisinde ve site 3 katlı bloklardan oluşuyor biz orta katta oturuyoruz . Üst komşumuz yıllardır apartmanlarda oturan insanlar yani apartman ahlakına yeterince sahip insanlar fakat buna rağmen günde en az 2 kere kilim çırpıp birde üstüne haklı çıkabiliyor . Kendilerini biz ve alt komşumuz 50 kere uyarmamıza rağmen 50 kere bu huylarından vazgeçiremedik . Birde şunu söyleyim çok şükür yemek yerken denk gelmiyor eğer yemek yerken denk gelirse olacakları ben bile kestiremiyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2016, 21:45:59 »
Hocam en güzeli adam gibi bir apartmana taşınmanızı tavsiye ederim. Yok sa bu devirde katil olmamak elde değil. Şimdi o ipsiz sapsız (veledi zina = ben öyle hitap ediyorum) gibi davranan çocukları pataklayın diyeceğim ama bu sefer çocuk muhabbetine büyük kavgaların yaşandığı bir dönemdeyiz. En iyisi apartmanın çephesini gören bir kamere taktırın. Para cezası yediklerinde akıllanırlar. Bizim milletin canını alacağına parasını al mantığı. Aynı şekilde bir arkadaşım üst komşusunu apartman boşluğunda sigara içtigi ve külünü döktüğü için defalarca uyardı. Adam akıllanmadı. Para cezası alınca aklı başına geldi.

Taşınmayı çok düşündüm ama gittiğim yerde benzer sorun yaşamayacağımın da garantisi yok. Boş yere bir sürü masraf ve zahmete giriş olmak da var. Çocuk dövme işini, işe yaramayacağından ve dediğiniz gibi sorunlara sebep olabileceğinden huzurumuz iyice bozulmasın diye seçenekler arasına almıyorum. :)

İki apartmanlı bir site tarzı oturduğum yer. Karşı apartmanda karar aldılar kamera taktırdılar her yere. Bizim apartmanda sanırım çoğu daire aidat bile vermiyor. Asansör sık sık bozuluyor, bir süre bozuk kalıyor. Birkaç gündür de apartman zil-otomatik sistemi arızalı olduğu için apartman kapısı açık bırakılıyor.
Biraz da benim şansım kötüydü sanırım daire seçerken.

En iyi seçenek,şu döke saça balkon yıkayan ablayı pusuya düşürüp videoya almak gibi. Birine ceza ödetebilirsem sonraki sıkıntılarda elim güçlenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2016, 22:25:27 »
Taşınmayı çok düşündüm ama gittiğim yerde benzer sorun yaşamayacağımın da garantisi yok. Boş yere bir sürü masraf ve zahmete giriş olmak da var. Çocuk dövme işini, işe yaramayacağından ve dediğiniz gibi sorunlara sebep olabileceğinden huzurumuz iyice bozulmasın diye seçenekler arasına almıyorum. :)

İki apartmanlı bir site tarzı oturduğum yer. Karşı apartmanda karar aldılar kamera taktırdılar her yere. Bizim apartmanda sanırım çoğu daire aidat bile vermiyor. Asansör sık sık bozuluyor, bir süre bozuk kalıyor. Birkaç gündür de apartman zil-otomatik sistemi arızalı olduğu için apartman kapısı açık bırakılıyor.
Biraz da benim şansım kötüydü sanırım daire seçerken.

En iyi seçenek,şu döke saça balkon yıkayan ablayı pusuya düşürüp videoya almak gibi. Birine ceza ödetebilirsem sonraki sıkıntılarda elim güçlenir.
Hocam o olumsuz kişilerin evine hırsız girsin o vakit kamera zil kapı otomatiği vs hepsini yaptırırlar.

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2016, 22:31:19 »
Gecmis olsun.bu tip konularda ilce belediyelerde cevre zabita ekiplerine sikayet verdiginizde onlarda gelip ust katbkomsularinizi uyaracaktir.
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2016, 22:38:29 »
Benim bi alt komşu vardı, alemcinin tekiydi herhalde, gece 1-2 gündüz ramazan falan fark etmez mangal yakardı. Barbekülü falan değil düz balkon.  Neyse zabıtayı aradım biz o konulara bakmıyoruz dediler 155 i arayın dediler 155 i aradım bizde bakmıyoruz dediler. Valla itiraf ediyorum ciddi ciddi fare zehiri alıp yukardan pişirdiği etlerin üstüne dökecektim.  O derece kafaya koymuştum sonra defoldu gitti...erefsiz. Bu memlekette kendi sorununu kendin çözüp gazetelerin 3. Sayfasına düşeceksin. İnsan olana laf bir kere söylenir, utanma arlanma hak hukuk duygusu olmayan insanlara tek çözüm. Dinsizin hakkından imansız gelir atasözü
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2016, 23:13:31 »
Benim alt komşumunda matkap hobisi var her akşam evde bir yerleri deliyor.Define aradığından şüpheleniyorum :)
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mayıs 02, 2016, 23:34:14 »
Benim alt komşumunda matkap hobisi var her akşam evde bir yerleri deliyor.Define aradığından şüpheleniyorum :)
😃 Gürültüye değinmemiştim. Bir de üst kattakilerin oğlu var yanık sesli pehlivan, o da saat gözetmeksizin türkü çığırır. İşin kötü yanı çocuk sayısı çok olduğu için geniş odayı çocuk odası yapmışlar. O da bizim yatak odasının üstüne denk geliyor. 😊

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2016, 23:40:29

Detayı yeni farkediyorum, o sigara içme, kül dökme falan koymuyor bana. Aşağıda top oynayan çocuklardan, maçı bırakıp eve gitmek zor gelince apartmanın içine tam da o panonun altına işeyenini gördüm, daha ne diyeyim! :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 35
  • 4 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 03, 2016, 00:04:41 »
Müsütakil eve taşının kafanızın rahatına bakın oh mis gibi valla . Ne kadar insanların iyiliği için uğraşsanız boş tecrübe ile sabittir.
-KARABÜK ÜNİVERSİTELİ TRABZONSPORLULAR-
-CEVAP YAZARKEN ALINTI YAPINIZ-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 03, 2016, 01:05:30 »
Öncelikle Allah sabırlar versin. Bende derdim var sanıyordum :D
Güvenlik kameralarının görüş açıları ayarlanırken meskenleri görmeyecek şekilde ayar yapılır. Evleri görmesi yasaktır. Binanın etrafını sağını solunu gösterir. Bundan yola çıkacak olursak eğer hanımefendi'nin suçunu yakalayayım derken suç işlemiş olmayın sonra. Gerçi bu konuda @MEHMET AKIN (32918)  arkadaşımızın bilgisi olabilir

Apartman yaşamında sevmediğim bir kaç ortak noktayı bende belirtmek isterim
1- akşam oturması sonrası, o kadar saat sohbet ve muhabbetten sonras bir de evin dış kapısının önünde saatin kaç olduğunun bir önemi olmaksızın bağıra çağıra kahkahalar atıp konuşmaya devam etmeleri.
2- gece yatarken alt ve üst kilitleri toplamda 6 tur olarak ve son derece gürültülü bir şekilde kapatmak. Ve yine aynı şekilde sabahın 5-6'sı gibi 6 tur çevirip açmak ve sonra o kapıyı çarpıp dışarı çıkmak
3- hayvan severlerin sanki herkes apartmanda hayvan sevmek zorunluluğundaymış gibi davranmaları. Evet ben hayvanları çok severim. Özellikle de kedileri. Ama Halil abiler işin b.kunu pardon suyunu çıkartıyorlar
4- (bu bizim apartman için) caddede kısıtlı otopark imkanına rağmen (altı üstü 3 araba var) bir komşunun diğer komşunun geleceğini bile bile ona da pay bırakmadan araç park etme sorumsuzluğu
5- oturduğum apartmanı yapan müteahhit sanki apartman kendininmiş gibi hala bizim tarafa park etmesi. Bu yetmezmiş gibi (ben altı numarada oturuyorum) önceden 5 numarada oturan kardeşi abisini ziyarete geldiğinde hala bizim apartmanda oturtuyormuş gibi gelip park etmesi (bu sefer kararlıyım. Bir daha park ederse dört lastiğinin sübap kapağına minik taş koyup yerine takacağım) sabırlı bir insanım lakin sabrımı enayilik olarak algılayan olursa babasının şarap çanağına başlarım. Askerdeyken komutanımın adını verip ziyarete geldiğini söyleyen adam yüzünden ben ve Necmi komutan okkalı bir fırça yemiştik baş komutandan. Yine bir gün ben nöbetçiyken yine aynı numarayla arabayı bırakıp gitti. Dört lastiğinin sübabına küçük taş koyup kapaklarını kapattım. Araba çekiciyle otoparkı terk etti. O gün yine Necmi baba nöbetçi astsubaydı :D

Benden şimdilik bu kadar. Konu konuyu açar aklıma birşey gelirse yazarım :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 03, 2016, 01:21:32 »
bende kül döküp sigara izmaritti atiyorum itiraf ediyorum ama ayda 1 kac kez sigara iciyorum evde :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 03, 2016, 07:22:33 »
Müsütakil eve taşının kafanızın rahatına bakın oh mis gibi valla . Ne kadar insanların iyiliği için uğraşsanız boş tecrübe ile sabittir.
Benim de eşimin de hayalimiz. :) Müstakil evimiz, biraz da bahçemiz olsun. Arabamı koyabileceğim bir ağaç altı, birkaç meyve ağacı, ufak tefek yeşillik ekebileceğim toprak, yavru alıp büyüteceğim bir köpek, belki birkaç tane de tavuk. :)
Böyle bir yaşamın da kendine göre sıkıntıları vardır muhakkak ama huzur be abi...

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 03, 2016, 07:29:12
Öncelikle Allah sabırlar versin. Bende derdim var sanıyordum :D
Güvenlik kameralarının görüş açıları ayarlanırken meskenleri görmeyecek şekilde ayar yapılır. Evleri görmesi yasaktır. Binanın etrafını sağını solunu gösterir. Bundan yola çıkacak olursak eğer hanımefendi'nin suçunu yakalayayım derken suç işlemiş olmayın sonra. Gerçi bu konuda @MEHMET AKIN (32918)  arkadaşımızın bilgisi olabilir
Videoya almadan kabahatin işlendiğini ve kim tarafından işlendiğini nasıl ispat ve iddia edebilirim bilmiyorum abi.
Selfie çubuğunu balkondan uzatıp üst katları videoya almayı da düşündüm, o zaman hangi kat pislik yapıyor belli olur, kimsenin yüzü de görünmez heralde. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mayıs 03, 2016, 08:22:14 »
Benim de eşimin de hayalimiz. :) Müstakil evimiz, biraz da bahçemiz olsun. Arabamı koyabileceğim bir ağaç altı, birkaç meyve ağacı, ufak tefek yeşillik ekebileceğim toprak, yavru alıp büyüteceğim bir köpek, belki birkaç tane de tavuk. :)
Böyle bir yaşamın da kendine göre sıkıntıları vardır muhakkak ama huzur be abi...

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 03, 2016, 07:29:12
Videoya almadan kabahatin işlendiğini ve kim tarafından işlendiğini nasıl ispat ve iddia edebilirim bilmiyorum abi.
Selfie çubuğunu balkondan uzatıp üst katları videoya almayı da düşündüm, o zaman hangi kat pislik yapıyor belli olur, kimsenin yüzü de görünmez heralde. :)
Hocam kamerayı çatının köşesine aşağı (Bina girişini sokağı olanı biteni) görecek şekilde kurdurursanız sıkıntı olmaz [emoji16]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 7000
  • 50 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 03, 2016, 09:03:05 »
Sizi çok iyi anlıyorum aynı dertten bende mustaribim, hele pazar sabahları çocukların bağıraşarak oynamalarından, geçen birini ikaz ettim babası geldi 40 yaşında adam bana dikleniyor çocuğunu ikaz edeceğine. Baktım laftan anlayacak insan yok karşımda muhattap olmamaya karar verdim bende. Kredim bitsin taşınıcam eski mahalleme :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 03, 2016, 09:23:32 »
Sizi çok iyi anlıyorum aynı dertten bende mustaribim, hele pazar sabahları çocukların bağıraşarak oynamalarından, geçen birini ikaz ettim babası geldi 40 yaşında adam bana dikleniyor çocuğunu ikaz edeceğine. Baktım laftan anlayacak insan yok karşımda muhattap olmamaya karar verdim bende. Kredim bitsin taşınıcam eski mahalleme :)
Ev sahibi olmanın kötü yanlarından biri de bu. Mesela oturduğum ev birinci sınıfı kalitesiz malzemelerle yapılmış bir ev. Evin sahibi olsaydım kafayı yer Bakırköy Mazhar Osman'ın müdavimi olurdum. Kiracı olduğuma accayip mutluyum.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR