Gönderen Konu: Ah şu çılgın komşular!  (Okunma sayısı 6249 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Ynt: Ah şu çılgın komşular!
« Yanıtla #20 : Mayıs 03, 2016, 09:39:45 »
Benim bi alt komşu vardı, alemcinin tekiydi herhalde, gece 1-2 gündüz ramazan falan fark etmez mangal yakardı. Barbekülü falan değil düz balkon.  Neyse zabıtayı aradım biz o konulara bakmıyoruz dediler 155 i arayın dediler 155 i aradım bizde bakmıyoruz dediler. Valla itiraf ediyorum ciddi ciddi fare zehiri alıp yukardan pişirdiği etlerin üstüne dökecektim.  O derece kafaya koymuştum sonra defoldu gitti...erefsiz. Bu memlekette kendi sorununu kendin çözüp gazetelerin 3. Sayfasına düşeceksin. İnsan olana laf bir kere söylenir, utanma arlanma hak hukuk duygusu olmayan insanlara tek çözüm. Dinsizin hakkından imansız gelir atasözü
Çok iddialıyım. O 3.sayfa haberlerindeki bir çok olay başımıza gelse emin olun aynısını bizler de yaparız. Onu için Allah kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Amin
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 03, 2016, 09:39:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 03, 2016, 10:03:11 »
Öncelikle Allah sabırlar versin. Bende derdim var sanıyordum :D
Güvenlik kameralarının görüş açıları ayarlanırken meskenleri görmeyecek şekilde ayar yapılır. Evleri görmesi yasaktır. Binanın etrafını sağını solunu gösterir. Bundan yola çıkacak olursak eğer hanımefendi'nin suçunu yakalayayım derken suç işlemiş olmayın sonra. Gerçi bu konuda @MEHMET AKIN (32918)  arkadaşımızın bilgisi olabilir

Apartman yaşamında sevmediğim bir kaç ortak noktayı bende belirtmek isterim
1- akşam oturması sonrası, o kadar saat sohbet ve muhabbetten sonras bir de evin dış kapısının önünde saatin kaç olduğunun bir önemi olmaksızın bağıra çağıra kahkahalar atıp konuşmaya devam etmeleri.
2- gece yatarken alt ve üst kilitleri toplamda 6 tur olarak ve son derece gürültülü bir şekilde kapatmak. Ve yine aynı şekilde sabahın 5-6'sı gibi 6 tur çevirip açmak ve sonra o kapıyı çarpıp dışarı çıkmak
3- hayvan severlerin sanki herkes apartmanda hayvan sevmek zorunluluğundaymış gibi davranmaları. Evet ben hayvanları çok severim. Özellikle de kedileri. Ama Halil abiler işin b.kunu pardon suyunu çıkartıyorlar
4- (bu bizim apartman için) caddede kısıtlı otopark imkanına rağmen (altı üstü 3 araba var) bir komşunun diğer komşunun geleceğini bile bile ona da pay bırakmadan araç park etme sorumsuzluğu
5- oturduğum apartmanı yapan müteahhit sanki apartman kendininmiş gibi hala bizim tarafa park etmesi. Bu yetmezmiş gibi (ben altı numarada oturuyorum) önceden 5 numarada oturan kardeşi abisini ziyarete geldiğinde hala bizim apartmanda oturtuyormuş gibi gelip park etmesi (bu sefer kararlıyım. Bir daha park ederse dört lastiğinin sübap kapağına minik taş koyup yerine takacağım) sabırlı bir insanım lakin sabrımı enayilik olarak algılayan olursa babasının şarap çanağına başlarım. Askerdeyken komutanımın adını verip ziyarete geldiğini söyleyen adam yüzünden ben ve Necmi komutan okkalı bir fırça yemiştik baş komutandan. Yine bir gün ben nöbetçiyken yine aynı numarayla arabayı bırakıp gitti. Dört lastiğinin sübabına küçük taş koyup kapaklarını kapattım. Araba çekiciyle otoparkı terk etti. O gün yine Necmi baba nöbetçi astsubaydı :D

Benden şimdilik bu kadar. Konu konuyu açar aklıma birşey gelirse yazarım :)
Madde 1 efsanedir... Olmazsa olmazdır. Eğer bunu yapmayan komşunuz varsa. Sevin onları yeni ev falan almayın. Yeni ev almak yerine onlara ne olur burda kalın size para vereyim deyin.

Bunu yapmayan kişi düşüncelidir adam gibi adamdır  candır....
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 03, 2016, 10:45:23 »
Çok iddialıyım. O 3.sayfa haberlerindeki bir çok olay başımıza gelse emin olun aynısını bizler de yaparız. Onu için Allah kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Amin

Amin abim amin.... ama işte bu erdemli davranışı korkaklık sayıpta daha çok efelenmeye başlıyorlar ya, ulennnn varya bak yine sinir oldum.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 03, 2016, 11:13:27 »
Bunu yapmayan kişi düşüncelidir adam gibi adamdır  candır..

O benim işte :islik:
Eleştiride bulunuyorsam yapmıyorumdur yapmıyorum. Bu davranışın iticiliği günün her saati geçerli. İşin birde kapı önünde bitmeyen vedalaşmadan sıkıldığı için feryat figan bağıran bebek ve çocukları var.
Şuan ev arayışı içindeyim. Oturmayı düşündüğüm bir mahalle var ama orada da kiralık ev hiç yok olsa da hemen tutuluyor. Müstakil dubleks evlerin olduğu bir muhit. Hem kendimiz hem bebeğimiz hem de arabamız için uygun.
Hayırlısı artık
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 03, 2016, 11:40:55 »
Değerli dostlar, bu türden örnekleri akşamdan sabaha kadar anlatsak bitmez,öyle olaylarla karşılaşırsınız ki,gülsek mi?,ağlasak mı? onu dahi anlayamayız.Çünkü eğitimli bir toplum değiliz,ne okulda,ne ailede,ne de çevrede sağlıklı bir eğitim almıyoruz.
Oturduğum binada iki dönem yöneticilik yaptım.2 blok 88 daireden oluşan bir site.yaklaşık 3000 metrekare bahçe ve otoparkı var.1996 da ilk taşındığımızda şaka gibi ama çocuklar bahçedeki arabaların tavanlarına çıkıp kaydırak oynuyorlardı :rofl:Çocukları çocuk meclisi çatısı altında topladım.Başkan seçtik,kurullar oluşturduk,(bina gazetesi çıkartılması,kitap takası,oyun alanındaki gereçlerin kullanımı,çevreye ve araçlara zarar vermeme ve verenlerin tesbiti konularında bilgi verip görev taksimi yapıp sorumluları seçtik.) sanki sihirli bir el çocuklara dokundu,ve şikayetler o tarihten bugüne sona erdi.Ama büyüklerin sebeb oldukları dertlerimiz ve sıkıntılarımız aynen devam ediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 03, 2016, 12:08:06 »
İstanbulda batids kalabalik yerlerde komşuluk saygı edeb kalmadi.Ben mrdinde  calisirken hakikaten komşuluk saygi vardi.Eve tasinirken birseye ihtiyacımız varmi diue sordular yemek getirdiler.
Simdi burada antepte kim kime dum duma.allahtan üst kat ve alt kat komsularimiz kendi halinde insanlar.Bu zamana kadar öyle insanlara denk gelmedim.Ev alma komşu al dedikleri bu .

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 03, 2016, 16:33:14 »
Bizim sitemizdede çok şerefsizler var. Yakında taşınıyoruz. Hepsinin canı cehenneme.
Bu da kıskançlıktan yapılan bir iz 3 hafta önce...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 03, 2016, 17:12:45 »
Bizim sitemizdede çok şerefsizler var. Yakında taşınıyoruz. Hepsinin canı cehenneme.
Bu da kıskançlıktan yapılan bir iz 3 hafta önce...

Kardeşim geçmiş olsun bunu yapan komşun şerefsizliğin hakkını fazlasıyla vermiş. Umarım kendide kendisinden daha şerefsize denk gelir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 03, 2016, 17:48:26 »
TCT Kent. Ferah, guvenlikli, isi ve ses yalitimli, kapali ozel otoparkli, mulayim komsularin bulundugu otomobilsever sitesi. Sinirli sayida konut icin kaydinizi yaptirin.

Hak yemekten korkulmadigi, empati yetenegi olmadigi surece ister konutta, ister trafikte, ister toplumun herhangi bir yerinde sorun yasanma olasiligi hep yuksektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 03, 2016, 17:56:45 »
Kardeşim geçmiş olsun bunu yapan komşun şerefsizliğin hakkını fazlasıyla vermiş. Umarım kendide kendisinden daha şerefsize denk gelir.

Sağolasın abi. Beddua etmek istemiyorum ama mutlaka bir tarafından çıkacak bunu yapanın.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 03, 2016, 18:17:05 »
Sağolasın abi. Beddua etmek istemiyorum ama mutlaka bir tarafından çıkacak bunu yapanın.
Kardeşim Allah bildiği gibi yapsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 03, 2016, 18:22:31 »
Gecmis olsun Ilke ve herkese.
Bu sekilde zararli organizmalar var ve serbestce dolasiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 03, 2016, 18:59:20 »
Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. Daha önce kirada otururken 2 evde müstakildi geniş bahçeli içinde elma ağaçları vardı,2.evde uzun balkon vardı sabah uzun balkona çıkıp kuş sesleriyle hava almak gibisi yoktu. Komşularımız iyiydi. Şimdi satın aldığımız apartman dairesinde bunalıyoruz,1 kat bizde ve yan bloktak oturanlar hep ihtiyar huzurevi diye adlandırıyorum komşuluklar iyi 3. Kat sahibi biraz aksi bi teyze her gitmeme nezarathane gibi yeni bi kiracıyla karşılaşıyorum,park yeri sorunu yok. İlk taşındığımızda evde logar kokusu geldi kapağı açtık çocuk bezi poşet içinde hamsi ve daha birçok şey ogün hepsinin kulağını çınlattım,kiracılar gitti sorun pek yok üst kattaki komşu kızınım benim arabanın üstüne çatal kaşık çırpması haricinde. Buda köyü özleyenler için tarla ekerken

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 120 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 03, 2016, 20:14:41 »
Bugün dışarıdaydık. Döndüğümüzde balkon demirlerine sıkışmış bir top vardı. Çocuklar oynarken balkona isabet ettirmiş. Şu elli kez uyardığım çocuklar. Topu aldım balkona koydum. İstemeye gelirler yarın, kesinlikle vermeyeceğim. "Topunuzu kestim, yine atarsanız yine keserim" diyeceğim. :)
12.2012 - 04.2015 > 2003 Clio Symbol 1.5 dCi Authentique
04.2015 - 10.2016 > 2003 Corolla 1.6 Sol otm.
08.2020 > 2012 Berlingo 1.6 Hdi X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 04, 2016, 09:29:00 »
Bugün dışarıdaydık. Döndüğümüzde balkon demirlerine sıkışmış bir top vardı. Çocuklar oynarken balkona isabet ettirmiş. Şu elli kez uyardığım çocuklar. Topu aldım balkona koydum. İstemeye gelirler yarın, kesinlikle vermeyeceğim. "Topunuzu kestim, yine atarsanız yine keserim" diyeceğim. :)
Bu bizim arkadaşın başına gelen bi olayı hatırlattı. :D