0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim bi alt komşu vardı, alemcinin tekiydi herhalde, gece 1-2 gündüz ramazan falan fark etmez mangal yakardı. Barbekülü falan değil düz balkon. Neyse zabıtayı aradım biz o konulara bakmıyoruz dediler 155 i arayın dediler 155 i aradım bizde bakmıyoruz dediler. Valla itiraf ediyorum ciddi ciddi fare zehiri alıp yukardan pişirdiği etlerin üstüne dökecektim. O derece kafaya koymuştum sonra defoldu gitti...erefsiz. Bu memlekette kendi sorununu kendin çözüp gazetelerin 3. Sayfasına düşeceksin. İnsan olana laf bir kere söylenir, utanma arlanma hak hukuk duygusu olmayan insanlara tek çözüm. Dinsizin hakkından imansız gelir atasözü
Öncelikle Allah sabırlar versin. Bende derdim var sanıyordum Güvenlik kameralarının görüş açıları ayarlanırken meskenleri görmeyecek şekilde ayar yapılır. Evleri görmesi yasaktır. Binanın etrafını sağını solunu gösterir. Bundan yola çıkacak olursak eğer hanımefendi'nin suçunu yakalayayım derken suç işlemiş olmayın sonra. Gerçi bu konuda @MEHMET AKIN (32918) arkadaşımızın bilgisi olabilir Apartman yaşamında sevmediğim bir kaç ortak noktayı bende belirtmek isterim1- akşam oturması sonrası, o kadar saat sohbet ve muhabbetten sonras bir de evin dış kapısının önünde saatin kaç olduğunun bir önemi olmaksızın bağıra çağıra kahkahalar atıp konuşmaya devam etmeleri.2- gece yatarken alt ve üst kilitleri toplamda 6 tur olarak ve son derece gürültülü bir şekilde kapatmak. Ve yine aynı şekilde sabahın 5-6'sı gibi 6 tur çevirip açmak ve sonra o kapıyı çarpıp dışarı çıkmak3- hayvan severlerin sanki herkes apartmanda hayvan sevmek zorunluluğundaymış gibi davranmaları. Evet ben hayvanları çok severim. Özellikle de kedileri. Ama Halil abiler işin b.kunu pardon suyunu çıkartıyorlar4- (bu bizim apartman için) caddede kısıtlı otopark imkanına rağmen (altı üstü 3 araba var) bir komşunun diğer komşunun geleceğini bile bile ona da pay bırakmadan araç park etme sorumsuzluğu5- oturduğum apartmanı yapan müteahhit sanki apartman kendininmiş gibi hala bizim tarafa park etmesi. Bu yetmezmiş gibi (ben altı numarada oturuyorum) önceden 5 numarada oturan kardeşi abisini ziyarete geldiğinde hala bizim apartmanda oturtuyormuş gibi gelip park etmesi (bu sefer kararlıyım. Bir daha park ederse dört lastiğinin sübap kapağına minik taş koyup yerine takacağım) sabırlı bir insanım lakin sabrımı enayilik olarak algılayan olursa babasının şarap çanağına başlarım. Askerdeyken komutanımın adını verip ziyarete geldiğini söyleyen adam yüzünden ben ve Necmi komutan okkalı bir fırça yemiştik baş komutandan. Yine bir gün ben nöbetçiyken yine aynı numarayla arabayı bırakıp gitti. Dört lastiğinin sübabına küçük taş koyup kapaklarını kapattım. Araba çekiciyle otoparkı terk etti. O gün yine Necmi baba nöbetçi astsubaydı Benden şimdilik bu kadar. Konu konuyu açar aklıma birşey gelirse yazarım
Çok iddialıyım. O 3.sayfa haberlerindeki bir çok olay başımıza gelse emin olun aynısını bizler de yaparız. Onu için Allah kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah Amin
Bunu yapmayan kişi düşüncelidir adam gibi adamdır candır..
Bizim sitemizdede çok şerefsizler var. Yakında taşınıyoruz. Hepsinin canı cehenneme. Bu da kıskançlıktan yapılan bir iz 3 hafta önce...
Kardeşim geçmiş olsun bunu yapan komşun şerefsizliğin hakkını fazlasıyla vermiş. Umarım kendide kendisinden daha şerefsize denk gelir.
Sağolasın abi. Beddua etmek istemiyorum ama mutlaka bir tarafından çıkacak bunu yapanın.
Bugün dışarıdaydık. Döndüğümüzde balkon demirlerine sıkışmış bir top vardı. Çocuklar oynarken balkona isabet ettirmiş. Şu elli kez uyardığım çocuklar. Topu aldım balkona koydum. İstemeye gelirler yarın, kesinlikle vermeyeceğim. "Topunuzu kestim, yine atarsanız yine keserim" diyeceğim.