0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevabiniz icin tesekkurler Ali Bey. Dusundugum bujinin araligi 0,044. Bana lazim olan aralik 0,031.Bakacagim bulabilirsem. Bu aletle aralik kucultulebiliyor mu acaba?
Hakan, benim araba otomatik vitesli.Zaten calistirirken gaza basmiyorum.Ama calistirmadan dedeigini deneyecegim.Bir de arabanin hararet gostergesi hep yari seviyenin altinda.En isindigi zaman bile. Bazen ceyrekte.Bu normal mi acaba?Cevap icin tesekkurler.
Daha öncede söylediğim gibi o hararet göstergesi motorun iç ısısını değil, motor soğutma ısısının sıcaklığını gösterir. Soğuk havalarda ve özellikle karşıdan rüzgar alındığında, radyatör fanı devrede kalmış gibi (radyatör fanı, daha önceden belirlenmiş belli sıcaklık seviyeleri arasında otomatik olarak devreye girer ve çıkar) bir etki yaratır ve radyatördeki soğutma suyunun sıcaklığını düşürmeye devam eder belli bir noktaya kadar. Yani gördüğünüz durum gayet normal. Kaloriferde, ısıtma durumunda, dışarıdan hava almayı seçmiyorsunuz değilmi Hamdi bey? Antifirizinizin durumu nasıl?