0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha farklı yerlerde küçük lekeler var biraz dikkatli bakınca farkediliyor, zamanla daha belirgin olacağını düşünüyorumLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar,Mart 2015 yılında Corolla 1.33 Life model "inci beyaz" renginde aracı satın aldım. yaklaşık 13 aydır problemsiz olarak kullanmaktaydım, taki geçen hafta cumartesine kadar. Cumartesi güne aracın bagaj kapağındaki toyota armasının yakınında nokta halinde pas gördüm ve şok oldum. Biraz dikkat ettiğimde muhtelif yerlerde de olduğunu gördüm bagaj kapağında, pazartesi servise gittim pasta yapmışlar arkadalar takip edelim dediler içime sinmedi fakat vaktim çok müsait olmadığından aracı teslim aldım. bir kaç gün sonra aracın her yerine detaylı baktığımda bir şok daha geçirdim aracımın çamurluk, kapı etek altları, kapı cam çıtası çevresinde nokta halinde paslanmalar var, bildiğimiz pas herhangi bir leke değil. Bir kaç resim aldım, bu cumartesi serviste rapor hazırlatıp aracın iadesini talep edeceğim, çok moralim bozuldu. Bu şekilde bir sorun ile karşılaşan var mı, var ise nasıl bir yol izlediniz paylaşırsanız sevinirim.