Gönderen Konu: Pasta cila ve detayli ic temizlik  (Okunma sayısı 4278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
Pasta cila ve detayli ic temizlik
« : Nisan 17, 2016, 20:50:30 »
Arkadaslar arabayi aldigimdan beri ic dis profesyonel bir yere goturmedigimden artik zamani gelmisti.dun itibari ile beykozda yeni acilan fakat sahibinin 20 yili askin pasta cila vs ugrasan biri oldugundan ve tanidik olmasindan dolayi 350 tl bir fiyat verdi 2 gun araba kendisinde kalqcagini 4 5 kat pasta cila hare giderici vs yapacagini soyledi kulkqndifi malzemeleri gordum hani siyah araba beyaz araba vs icin kulkqnilan malzemeler ve matka olarakta bilindik markalar.sizce fiyat nasil
yine toyota inadına corolla

Toyota Club Türkiye

Pasta cila ve detayli ic temizlik
« : Nisan 17, 2016, 20:50:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Pasta cila ve detayli ic temizlik
« Yanıtla #1 : Nisan 18, 2016, 00:07:26 »
tek pasta cila mi i detayli temizlikte varmi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 18, 2016, 01:49:25 »
Ic dis komple.zaten ortalama 500 550 civari ama yeni acilis ve tanidik oldugu icin bu fiyatlara inmek icin epey pazarlik yaptim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 21, 2016, 16:10:48 »
bir kişi cevap vereydi iyiydi:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2016, 21:10:19 »
mustafa bey arkadasınız dedıgınız gıbı kalıtelı urunler kullanıyorsa dedınız fıayata ıc dıs detaylı temızlık ve kaporta aksamı ıcın pasta + cıla + boya koruma yapacaksa fıyat bence uygun.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 21, 2016, 21:14:29 »
İç-dış detaylı temizlik ise fiyat çok fazla değil.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Nisan 21, 2016, 21:30:35 »
Detayli ic temizlik ve motor dahil dista ise komple  pasta cila hare giderici vs toplamda 5 kat olacak dedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 21, 2016, 23:00:47 »
Fiyat iyi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Nisan 22, 2016, 15:14:39 »
kendi imkanıniz olsa o fiyata siz malzeme leri rahat temin edebilir diniz.Polisaj makine.pedlerini ve temizlik malzemelerini kendim temin ettim ben yapmayi düşünüyorum.
Ama gerçekten polisajini iyi yapacaksa 350 tl iyi bir fiyat

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Nisan 22, 2016, 15:20:04 »
polisaj makinam var fakat bir profesyonel gibi yapamayacağım aşikar.Zaman zaman normal cila vs atıyorum ama pasta işi biraz sıkıntılı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Nisan 22, 2016, 15:22:55 »
mustafa bey birkac yerde polisaj yapımını gördüm vallahi daha iyi yaparsınız..Bu yüzden pasta yapmadan srp aldim alisinciya kadar öyle yapacagim

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Nisan 22, 2016, 15:29:09 »
mustafa bey birkac yerde polisaj yapımını gördüm vallahi daha iyi yaparsınız..Bu yüzden pasta yapmadan srp aldim alisinciya kadar öyle yapacagim

Cila yapmak kolay ben zaten 3 4 ayda bir atıyorum ama benimki farklı devirli bir makina ile boyada çizikler matlaşma vs olduğu için sağlam bir pasta yemesi lazım.Pasta olayıda iyi değilsen boyaya zarar verirsin onun için bir defa bu işlemi yaptırcam sonra 6 ayda bir cilayı kendim atıcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 22, 2016, 15:51:22 »
Söylediğiniz işe göre fiyat çok iyi o rakama sadece pasta cila işlemini yapıyorlar diyebilirim .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Nisan 22, 2016, 16:03:54 »
Söylediğiniz işe göre fiyat çok iyi o rakama sadece pasta cila işlemini yapıyorlar diyebilirim .
aynen ben bi yerden fiyat aldım tek bir pasta cila ile tek kat 250 tl.ben 5 kat vs pasta cila artı detaylı iç temizlik ve motor temizliği yaptırcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Nisan 22, 2016, 17:53:45 »
hocam 5 kat pasta olayi yok zaten.
Detailing turkiye de bakin bu isi yapan profosyoneller bile aracin cizik durumuna gore  maximun 3 asamada yapiyor.Cutting(cizik alma) polish(hareleri alma) ve en sona finishing dedikleri parlaklik veren son kat.
ürünü yedirip sonra yuksek devirlerde cizigi alip geri dusuk devire düşen kac kisi var.
Pastadan sonra ozellikle boyaya bakin hareler varmi.cizikler duruyormu.
Çünkü cogu yerde yün ped ile 1000 devir de hizli hizli tek pasta ile  gidiyor.sonradan hare giderici daha ince pasta kullanmıyorlar.Ama suda var Megiuars 105 gibi silikonlu pastalar gecici olarak çizigi kapatsa da icindeki silikondan dolayi 2-3 yıkama sonrasi silikonllar etkisini yitirince çizikler ortaya çıkıyor.Hangi pastayi kullanacagini sorun bakalim ne diyecek.Menzerna veua scholl concepts auto fitness  vs gibi ürünleriimi kullanacak
Tabi okudugum kadari ile pasta işlemi öncesi aracin kil demir sökücü ile hazırlanması da var.
Mustafa bey Yanlis anlamayin lütfen insallah içinize sinecek bir uygulama olur sonuçta bizde kazanirken kolay kazanmıyoruz.Temennim  memnun kalmaniz için yazdim.
Fiyattan cok yapilacak işlemin kaliteli olmasi ve sizin bundan memnun olmaniz
Eger ankarada iseniz forumumuzda seçkin kardesimiz kendince amatörce ama bana göre bayagi deneyimli sekilde bu uygulamalari yapiyor.
ondan fikirde alabilirsiniz
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Nisan 22, 2016, 22:23:34 »
Yabiki fikirleriniz bizim icin onemli bir cok kisiden referans aldigim icin buraya yaptiracagim zaten dediginiz gibi parayi kolay kazanmiyoruz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 22, 2016, 22:48:49 »
hocam 5 kat pasta olayi yok zaten.
Detailing turkiye de bakin bu isi yapan profosyoneller bile aracin cizik durumuna gore  maximun 3 asamada yapiyor.Cutting(cizik alma) polish(hareleri alma) ve en sona finishing dedikleri parlaklik veren son kat.
ürünü yedirip sonra yuksek devirlerde cizigi alip geri dusuk devire düşen kac kisi var.
Pastadan sonra ozellikle boyaya bakin hareler varmi.cizikler duruyormu.
Çünkü cogu yerde yün ped ile 1000 devir de hizli hizli tek pasta ile  gidiyor.sonradan hare giderici daha ince pasta kullanmıyorlar.Ama suda var Megiuars 105 gibi silikonlu pastalar gecici olarak çizigi kapatsa da icindeki silikondan dolayi 2-3 yıkama sonrasi silikonllar etkisini yitirince çizikler ortaya çıkıyor.Hangi pastayi kullanacagini sorun bakalim ne diyecek.Menzerna veua scholl concepts auto fitness  vs gibi ürünleriimi kullanacak
Tabi okudugum kadari ile pasta işlemi öncesi aracin kil demir sökücü ile hazırlanması da var.
Mustafa bey Yanlis anlamayin lütfen insallah içinize sinecek bir uygulama olur sonuçta bizde kazanirken kolay kazanmıyoruz.Temennim  memnun kalmaniz için yazdim.
Fiyattan cok yapilacak işlemin kaliteli olmasi ve sizin bundan memnun olmaniz
Eger ankarada iseniz forumumuzda seçkin kardesimiz kendince amatörce ama bana göre bayagi deneyimli sekilde bu uygulamalari yapiyor.
ondan fikirde alabilirsiniz

Abi birşeyi düzeltmek istiyorum . M105 ile alınan çizikler geri gelmez . M105 aşındırıcı bir üründür . Çizikler daha çok dolgu özelliği taşıyan ürünler kullanıldığında geri gelir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Nisan 22, 2016, 23:07:30 »
Mahmut aşındırıcı bir ürün de m105 silikon içerikli oldugunu söylüyorlar di.Menzerna scholls da a.fitnes de olmadigini bu yüzden silikon icerikli urunlerde kapanmis gibi gözüken ciziklerin 2 3 yikama sonrasi silikonun etkisini yitirmesiyle geri ortaya cikacagini videoda izlemiştim.
Bende suana kadar dedigim gibi disarda ne yaptigini bilemedigim insanlara teslim etmektense kendim yapmak icin malzeme temin ettim ve 3 4 aydirda okuyir video lari falan izliyorum.hala icraata dökmedim.
polisaja alışmak için aracin vernigine boyaya zarar vermemk için nkobay olarak babamin ix35 inde radiantwax ve polish pedle gelecek hafta baslayayim diyorum.sonra fiesta var sonra benim corolla.
Geçen  film cektirdigim yerde yemin ediyorum adamlar güya 180 tabla yun ped ile hep ayni devirde 20 dakikada bitirdi.
Neyse konu daha fazla uzatmanin anlami yok.Bana bu işe girmeme ve ürünler konusunda fikirlerine başvurduğum seckin e de cok teşekkürler

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 22, 2016, 23:23:08 »
Mahmut aşındırıcı bir ürün de m105 silikon içerikli oldugunu söylüyorlar di.Menzerna scholls da a.fitnes de olmadigini bu yüzden silikon icerikli urunlerde kapanmis gibi gözüken ciziklerin 2 3 yikama sonrasi silikonun etkisini yitirmesiyle geri ortaya cikacagini videoda izlemiştim.
Bende suana kadar dedigim gibi disarda ne yaptigini bilemedigim insanlara teslim etmektense kendim yapmak icin malzeme temin ettim ve 3 4 aydirda okuyir video lari falan izliyorum.hala icraata dökmedim.
polisaja alışmak için aracin vernigine boyaya zarar vermemk için nkobay olarak babamin ix35 inde radiantwax ve polish pedle gelecek hafta baslayayim diyorum.sonra fiesta var sonra benim corolla.
Geçen  film cektirdigim yerde yemin ediyorum adamlar güya 180 tabla yun ped ile hep ayni devirde 20 dakikada bitirdi.
Neyse konu daha fazla uzatmanin anlami yok.Bana bu işe girmeme ve ürünler konusunda fikirlerine başvurduğum seckin e de cok teşekkürler

Abi ürünler hakkında benim çok derin bilgim yok çünkü bugüne kadar sadece kendi araçlarıma uygulamalar yaptım ve aşındırıcı olarak hep m105+m205 veya duruma göre sadece m205 kullandım .  M105 i kullanan herkes övüyor hatta m105+m205 ikilisi çok başarılı sonuçlar çıkarıyor . Meg 105 aşındırıcılık derecesi en yüksek olan ürün diye biliyorum . Diğer yandan Seçkinin yaptığı işler gayet başarılı hatta elindeki imkanları da göz önünde bulundurursak takdir edilecek sonuçlar çıkarıyor .  Elindeki imkanlardan kastım kullandığı ekipmanlar umarım en kısa sürede çok daha iyi ekipmanlarla işine devam eder . Bende önümüzdeki hafta boyası berbat durumda olan 2004 model bir fiesta yapacağım ve aşındırıcı olarak m105+m205 uygulamayı düşünüyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Nisan 23, 2016, 10:30:07 »
Peki m105 pasta kullanildiktan sonra uzerine onerebileceginiz cila markasi nedir acaba