0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mustafa bey birkac yerde polisaj yapımını gördüm vallahi daha iyi yaparsınız..Bu yüzden pasta yapmadan srp aldim alisinciya kadar öyle yapacagimLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Söylediğiniz işe göre fiyat çok iyi o rakama sadece pasta cila işlemini yapıyorlar diyebilirim .
hocam 5 kat pasta olayi yok zaten.Detailing turkiye de bakin bu isi yapan profosyoneller bile aracin cizik durumuna gore maximun 3 asamada yapiyor.Cutting(cizik alma) polish(hareleri alma) ve en sona finishing dedikleri parlaklik veren son kat.ürünü yedirip sonra yuksek devirlerde cizigi alip geri dusuk devire düşen kac kisi var.Pastadan sonra ozellikle boyaya bakin hareler varmi.cizikler duruyormu.Çünkü cogu yerde yün ped ile 1000 devir de hizli hizli tek pasta ile gidiyor.sonradan hare giderici daha ince pasta kullanmıyorlar.Ama suda var Megiuars 105 gibi silikonlu pastalar gecici olarak çizigi kapatsa da icindeki silikondan dolayi 2-3 yıkama sonrasi silikonllar etkisini yitirince çizikler ortaya çıkıyor.Hangi pastayi kullanacagini sorun bakalim ne diyecek.Menzerna veua scholl concepts auto fitness vs gibi ürünleriimi kullanacakTabi okudugum kadari ile pasta işlemi öncesi aracin kil demir sökücü ile hazırlanması da var.Mustafa bey Yanlis anlamayin lütfen insallah içinize sinecek bir uygulama olur sonuçta bizde kazanirken kolay kazanmıyoruz.Temennim memnun kalmaniz için yazdim.Fiyattan cok yapilacak işlemin kaliteli olmasi ve sizin bundan memnun olmanizEger ankarada iseniz forumumuzda seçkin kardesimiz kendince amatörce ama bana göre bayagi deneyimli sekilde bu uygulamalari yapiyor.ondan fikirde alabilirsiniz
Mahmut aşındırıcı bir ürün de m105 silikon içerikli oldugunu söylüyorlar di.Menzerna scholls da a.fitnes de olmadigini bu yüzden silikon icerikli urunlerde kapanmis gibi gözüken ciziklerin 2 3 yikama sonrasi silikonun etkisini yitirmesiyle geri ortaya cikacagini videoda izlemiştim.Bende suana kadar dedigim gibi disarda ne yaptigini bilemedigim insanlara teslim etmektense kendim yapmak icin malzeme temin ettim ve 3 4 aydirda okuyir video lari falan izliyorum.hala icraata dökmedim.polisaja alışmak için aracin vernigine boyaya zarar vermemk için nkobay olarak babamin ix35 inde radiantwax ve polish pedle gelecek hafta baslayayim diyorum.sonra fiesta var sonra benim corolla.Geçen film cektirdigim yerde yemin ediyorum adamlar güya 180 tabla yun ped ile hep ayni devirde 20 dakikada bitirdi.Neyse konu daha fazla uzatmanin anlami yok.Bana bu işe girmeme ve ürünler konusunda fikirlerine başvurduğum seckin e de cok teşekkürlerLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi