0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bileyimde en azindan birdahaki sefere k3ndim uygularim.ipa ve max dedikleriniz nedir acaba
Alip denemekte fayda var ama ben en azindan bir kez disatda yaptirip sonra alri ayda bir cila atayim diyorum
meg ürünlerini 3 aracımda kullandım ilk 2 ay kadar sonuçlar tatmin edici ancak silikonlu malzeme olmasından dolayı çiziklerin çoğu geri geliyor . yada 2 ay beklemeye gerek yok ipa ile silince çiziklerin birçoğu geri gelir .scholl s3 üzerine s30 ile siyah arabaya polisaj yaptım sonuç mükemmel . üstüne soft99 koyu renkler için wax atınca araba cidden yanıyor. polisaj yapmakta çekineceğiniz tek durum boyayı yakmak olur. ben ilk yapmaya başladığımda cutting pad yerine kuzu yünü kullanıyordum. kaput ve çamurluk köşelerini aldım çok sonra befarın cutting padi ile atmaya başladım yakmalar ve kenar alma olayı daha az oldu sonra bir hurda panel bulup üzerinde birkaç deneme yaptım. 1200 devirde aynı nokta üzerinde yün pek 1 dakikada boyayı yaktıysa sünger pad 1.5 daikadan az biraz fazla sürdü. süreleri örnek veriyorum. o gün bugündür kaliteli cutting pad ile pasta atarım. sizde korkmayın pasta yapmaktan kimse anasının karnında öğrenmedi bu işleri. malzemeleri taş çatlasın 150 tl tutar. kili ipası pastaları waxı fala. sanayide hurda panelleri bulmak kolay 1 2 saat çalışın en kral arabaya pasta çekersiniz . plastik aksamları maskeleyin. düşük devirde malzemeyi dağıtın. orta devirde önce yanal hareketlerle böleceğiniz alana baskı yapın sonra dikey hareketlerle aynı işi yapın sonra az biraz daha devir yükseltip çok az daha baskıyı arttırıp aynı işlemi yapın. en son deviri düşürüm üstünde baskı yapmadan dikey yanal işlemleri yapıp bitirin. mikrofiber bezlede silin. inanın yaptıkça yapasınız gelecek. sonra ben gibi wed sanding olaylarına bulaşmak isteyeceksiniz
Mahmut kardeş internette bir abi video cekmis bahsediyordu.megiuars icinde silikon oldugu icin geçici 2 3 yikamalik veya arkadasin dedigi gibi pastadan sonra ipa ile silseniz bile geri geliyormuş.Hasmet bey bende einhel polisaj lake 130 mm cutting polish gfinish pedleri s0 s3 s17 s30 aldim.sonax pns ve bsd var.ama el alissin diye polishing ile radiant wax yapacagimelimde az birsey collinite ve meg nxt de var.bunun disinda suan demir sökücü almam lazim polisajdan önce sonra bende girecwm bakalim.nasil olacakLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
estf.kardeş hacı abi işini düzgün yapan bir usta .Piyasada pasta yapiyoruz diye ne oldugu belirsiz ürünleri tek kademe sürmüyor en azindanLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlar rupples cok pahali.Geçen satildi detailing turkey de sifirlari 1500 2000 civari herhald ama gecen satilan yanlis hatirlamiyorsam 650 ye satiliyor.polisaj makinen yok ise suan birtane dewalt var sıfır i 650 tl orada birkac tabla ile 450 tl ye bakabilirsin.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi