0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar teşekkürler .Ben telefonun kullanılabilecek durumda olduğunu pek sanmıyorum . Gittiğim güzergah oldukça kalabalıktı ve genelde ağır araçların sık geçtiği bir güzergah ve traktörün arkasında 4 tonluk romorkun içinde 3 ton yük vardı ben üstünden geçmediysem bile en az bu tonajlarda bir kaç araç geçmiştir . Derdim telefondan çok içindeki bilgiler ve telefonun bir olayda kullanılıp başıma dert açması idi ama dediğiniz gibi e devletten kayıp ihbarı bıraktım içindeki bilgilere de yapacak birşey yok canımız sağolsun . Tekrardan teşekkürler umarım başım ağırmaz .
Geçmiş olsun Dert etme birşey olmaz 50 milyon kişinin kaydı zaten her yerde var E-devletten TC No da kapatılabiliyor mu ki Traktörün arka koltuk arkalarına baktınmı, genelde cepten kayıp olmadık yerlere düşer meretler. Gerçi traktörde olmadık yerde varmı bilmiyorum
Geçmiş olsun Mahmut bey, Emniyete gidip dilekçe verin kaybettiğinize dair. Fatura filan olursa dosyaya koyarlar. Telefon açılır açılmaz mesaj düşüyor. Enyakın emniyet noktasına getirin diye. Dilekçe ve ihbarla beraber mesuliyetiniz kalmaz. Eğer enkaz olmadıysa kimse Açıp kullanamaz mesajdan sonra. TİB kordinat yollar emniyete filan. O kadar hırsızın peşine düşmeyenler telefonun peşine düşer mi(!) bilemem. Ama en azından kaygılarınız ortadan kalkar. Tekrardan Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun mahmut. inşallah hukuki olarak başına iş açmaz.
Teşekkürler abi . Onun için ne gerekiyorsa yapacam ihmal etmicem .
Gecmis olsun Mahmut, bir suru faydali bilgi verilmis.Yolu bir kez kontrol etmekte fayda var, araclara da dikkat etmek lazim.Cep yerine kucuk capraz canta da en iyisi.
Geçmiş olsun Mahmut.
Gecmis olsun abi
Geçmiş olsun.
Gecmis olsun Mahmut hocam. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu yüzden ıphone yi seviyorum, telefon kapalı olsa dahi icloud dan tam noktasını tespit edebiliyorsun