Gönderen Konu: Düşürülen akıllı telefon hakkında .  (Okunma sayısı 2895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Ynt: Düşürülen akıllı telefon hakkında .
« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2016, 20:21:03 »
Geçmiş olsun mahmut.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2016, 20:21:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 07, 2016, 20:29:46 »
Geçmiş olsun mahmut.

Sağol Cavit abi .

Arkadaşlar birde bugün Yasal uyarı diye bir mesaj geldi mesajda '1234xxxxxxx İmei no'lu cihaz CALINTI'dır . En yakın güvenlik gücüne teslim ediniz ' Diyor . İmei numarası düşen cihazıma ait bu mesajın bana gelmesi normal mı . E-devletten kayıp talebi oluşturmuştum orada da onaylanmış .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 07, 2016, 20:55:46 »
Geçmiş olsun Mahmut bey,  Emniyete gidip dilekçe verin kaybettiğinize dair. Fatura filan olursa dosyaya koyarlar. Telefon açılır açılmaz mesaj düşüyor. Enyakın emniyet noktasına getirin diye. Dilekçe ve ihbarla beraber mesuliyetiniz kalmaz. Eğer enkaz olmadıysa kimse Açıp kullanamaz mesajdan sonra.  TİB kordinat yollar emniyete filan. O kadar hırsızın peşine düşmeyenler telefonun peşine düşer mi(!) bilemem. Ama en azından kaygılarınız ortadan kalkar. Tekrardan Geçmiş olsun
  evet haklısınız,  o kadar hırsız ve katili sokağa salan hukuk sistemi her zaman olduğu gibi polisin iş yapmamasından kaynaklanıyor. daha geçen hafta 8-10 kişi hala dayı çocukları  silahları çekip birbirine girdi   6  yaralı 3 ü ağır.  4 gün geçti adamlar taburcu edildi ve barıştı. denetimli serbestlikle karakola gelip imza atıp gidecekler. bu kavga sırasında kasapta alışveriş yapan 12 yaşındaki çocuk ağzından kör kurşunla vuruldu. evet polis işini yapmadı. 2 klasor evrak şahıs ifadeleri mahkemeye çıkart ve işini yapmamış ol.
 hırsızı suç üstü yakala avukatı gelsin ve hayır hırsızlık yapmıyordu kanlısından kaçarken o eve saklanmıştı desin yada kendisi desin ve çıksın gitsin. ama sen polis işini yapmıyor demeye devam et.
 nüfüs cüzdanını kaybedeb ehliyetini kaybeden çaldırdım deyip tutanak tutturmak istiyor, telefonunu kaybeden gelip evrak düzenlenmesini istiyor, telefonda küfür yiyen dosya açılmasını istiyor, her işin nasıl ilerlediğini bilmek ve neler olması gerektiğini bilerek hareket etmek lazım. sizin kırılan ve kaybolan telefonunuzun içindeki bilgilerin güvenliğinden polis veya jandarmanın nasıl bir sorumluluğu olabilir? ? ? ? gidersiniz bir teknoloji uzmanına ve işinizi yaptırırsınız. gerçekleşmeyen bir olay yada suçla ilgili nasıl suç duyurusunda bulunabilirsiniz? ? ? ?
  tabi kimlik çıkarmak 90 lira ama polise gidersen ucretsiz olacak, teknoloji şirketine gitmek ücretli ama polis bedava, bedava yapılan hizmete karşılık bu kadar şikayet ayıp.

Mahmut bey geçmiş olsun.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 07, 2016, 21:28:47 »
Sağol Cavit abi .

Arkadaşlar birde bugün Yasal uyarı diye bir mesaj geldi mesajda '1234xxxxxxx İmei no'lu cihaz CALINTI'dır . En yakın güvenlik gücüne teslim ediniz ' Diyor . İmei numarası düşen cihazıma ait bu mesajın bana gelmesi normal mı . E-devletten kayıp talebi oluşturmuştum orada da onaylanmış .
Bu iyiymis iste. Sacma salak isleri var devletin. Bende kac aydir faturali telefonumun calinti olmadigini ispatlamaya calisiyorum. Ustune telefonumu baskasi rahat rahat kullaniyor.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #24 : Nisan 07, 2016, 21:56:20 »
   Mahmut bey geçmiş olsun.

Sağolun .

Bu iyiymis iste. Sacma salak isleri var devletin. Bende kac aydir faturali telefonumun calinti olmadigini ispatlamaya calisiyorum. Ustune telefonumu baskasi rahat rahat kullaniyor.....

Emrah bey geçmiş olsun sizinki daha can sıkıcı . :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 07, 2016, 22:57:23 »
  evet haklısınız,  o kadar hırsız ve katili sokağa salan hukuk sistemi her zaman olduğu gibi polisin iş yapmamasından kaynaklanıyor. daha geçen hafta 8-10 kişi hala dayı çocukları  silahları çekip birbirine girdi   6  yaralı 3 ü ağır.  4 gün geçti adamlar taburcu edildi ve barıştı. denetimli serbestlikle karakola gelip imza atıp gidecekler. bu kavga sırasında kasapta alışveriş yapan 12 yaşındaki çocuk ağzından kör kurşunla vuruldu. evet polis işini yapmadı. 2 klasor evrak şahıs ifadeleri mahkemeye çıkart ve işini yapmamış ol.
 hırsızı suç üstü yakala avukatı gelsin ve hayır hırsızlık yapmıyordu kanlısından kaçarken o eve saklanmıştı desin yada kendisi desin ve çıksın gitsin. ama sen polis işini yapmıyor demeye devam et.
 nüfüs cüzdanını kaybedeb ehliyetini kaybeden çaldırdım deyip tutanak tutturmak istiyor, telefonunu kaybeden gelip evrak düzenlenmesini istiyor, telefonda küfür yiyen dosya açılmasını istiyor, her işin nasıl ilerlediğini bilmek ve neler olması gerektiğini bilerek hareket etmek lazım. sizin kırılan ve kaybolan telefonunuzun içindeki bilgilerin güvenliğinden polis veya jandarmanın nasıl bir sorumluluğu olabilir? ? ? ? gidersiniz bir teknoloji uzmanına ve işinizi yaptırırsınız. gerçekleşmeyen bir olay yada suçla ilgili nasıl suç duyurusunda bulunabilirsiniz? ? ? ?
  tabi kimlik çıkarmak 90 lira ama polise gidersen ucretsiz olacak, teknoloji şirketine gitmek ücretli ama polis bedava, bedava yapılan hizmete karşılık bu kadar şikayet ayıp.

Mahmut bey geçmiş olsun.

İnsanlar Polis bedava diye mi gidiyor? Hangi operatör para verip telefon buluyor.Kimliği bedava çıkaran emniyet müdürlüğü mü var? Eğlendirme müdürlüğü olmadığını bu halk biliyor Arif Bey.
 Mesleğinizin tarafı olup burda yanlı okuyorsunuz.İşinizin gereği yaşamışlığınız var, eyvallah.Peşinize düşmüyorsunuz dediğimde sizin ihmalkarlığınızdan  bahsetmiyorum. Sizin elinizde olan hiçbir şey yok. Denetimli serbestliği kim çıkarttıysa ondan bahsediyorum. Denetimli serbestliği siz mi çıkarttınız Arif Bey ?Zaten iyi okursanız polis demiyorum.Denetimli serbestliği kim çıkarttıysa lafımız ona.  Bizimde yaşamışlığımız mağduriyetimiz var .Uzun uzadiya anlatmak istemem. Emniyetçilerin işlerinin ne kadar zor olduğuna şahidim tartışacak bir şey yok burda birbirimizi kırmanın kimseye faydası yok.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 07, 2016, 23:55:35 »
bu yüzden ıphone yi seviyorum, telefon kapalı olsa dahi icloud dan tam noktasını tespit edebiliyorsun :)
çalinan telefonu buldum o şekilde :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 07, 2016, 23:56:25 »
teşekkür ederim. sayenizde yanlış bilinen-düşünülenleri dile getirmiş oldum. :)
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 08, 2016, 09:09:32 »
cok gecmıs olsun
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #29 : Nisan 08, 2016, 22:09:30 »