0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar arabama bagaj üstü spoiler aldım tabiki bide kaportacıların kullandığı siyah silikon iyicene yapıştırdım bir güzel bantladım fakat öbür gün baktığımda yapışmamıştı söktüm tabiki baktığımda silikon spoilerden ayrılması kolay oluyordu ve kaporta üzerine iyicene yapışmıştı biraz temizledim yine yapıştırdım bu sefer bir tarafı yapışmış diğer koşe yine kalkma yaptı.Ne yapsam yapıişmıyor komple söksem bu sefer kaporta üzerindeki silikonları çıkaramıcam ve kötü bir görüntü olacak daha ne yapabilirim bilmiyorum çıldırmak üzereyim arkadaşlar
Beze benzin döküp biraz bastırarak silerseniz silikon çıkar. Tekrar yapıştırmak için çift taraflı bant ile birlikte silikonlu bi şekilde yapıştırın. Daha sonra kağıt bant ile sıkıca bantlayin 2 bilemedin 3 saat gunes altında kalsın çok sağlam olur.
Ta ki ben yazacaktim ama yazilmis. Hangi model araciniz, nerden aldiniz ve ozel olmazsa fiyati nedir?
yapıştıracağınız hava ısısı 10°C nin altında olmamalı. bunu çin sitelerinde çift taraflı bantlı krom ürünlerini uygularken de belirtiyorlar. yani hava sıcak olmalı yada fön makinası vs. ile ısıtmanız tutunumu için sağlıklı olabilir.
silikonla olmaz o iş çekomastikle yapıcaksın, ayrıca bir tarafı yapıştı diğer tarafı tutmadı demişsin demekki kalıpta sorun var ortada biryer bombe kalmış önce onu zımpara ile düzelt. spoilerde silikon sıktığın yerlerede falçata ile çentikler at yüzey tırtıklı olsunki çekomastiğin tutunabileceği bir yüzey olsun
japon yaşıştırıcıs olmaz. bu arada bantlıyormusunuz rüzgarlığı bantlı halde 24 saat kadar beklemesi gerek, rüzgarlığın çekomastik sürülecek yüzeyini birde tinerle silin