0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam siyah mastikler var onla deneyin.bence kaliptan kaynakli.Kalip düzgün olmadigi icin kasiyor ve silikon tutamiyor.kesinlikle japon falan surmeyinm600 temizleme tineri falan söker herhalde.aydin abi teslanin daha güçlü bantları var. uzerindeki 3m yazdiklarina bakma.bizde bir abinin sportage arabasina aldik beş kurus etmez bantlar abi.bant yapistirmadan kalibina bir bak abi sonra kaliteli bir bantla yapistir.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alışmamış popoda don durmazmış. Boşverin uğraşmayın.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya sorma Tuncay gittim pattex in çift taraflısını aldım, henkel yazıyordu bir de üstüne 20kg ya kadar taşır diyor komedi. Tamamen tırt, geri götürdüm kırtasiye dedim iade alın, açmışsınız diyor paketi, şaka gibi zaten paketi açmadan nasıl deneyebilirsin ki dedim kalsın gitti 10tl
Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2016, 08:57:44Bu tarz aksesuar yapıştırırken her zaman siyah silikon kullanırım. Üzerinde gelen bantlar belli bu zaman sonra atar. Bence bi kaportaciya yada camcıya gidin onlardaki silikon ile tutturun mermi gibi olur
Birde bu aksesuar tarafina (ayna tarafına değil) aktivatorlu yapıştırıcı var, acaba ondan siksam tutar mı?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aldığım yere gittim ve onlar farklı bir beyaz renk silikon kullandılar ve taş gibi oldu en sonunda kurtuldum bu hafta detaylı iç dış temizlik sonrası resimlerini paylaşacağım