0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar konuyu canlandırıyorum ancak emin olmak istiyorum.Motosikletin yağını arabanın yağını vs değiştirmek için 1/4 mü almak mantıklı 1/2 mi ?http://www.hirdavatmarketim.com/Izeltas-14-Mini-Lokma-Takimi-Set-18-Parca,PR-16836.htmlşu ürünü düşünüyordum.fotoğrafına bakınca 17 mm ye kadar var sandım ancak altında 4 mm den 13 mm ye diyor.motosikletim 17mm ile açılıyor.toyota corolla 2007kaç ile açılıyor bilmiyorum.sizce hangi chrome vanadyumu almam gerekir ?
arkadaşlar 100 150 tl arası var mı crv ? link paylaşabilir misiniz?
Kaliteli bir alet takımı önereyim. Ben eşime doğum günü hediyesi olarak aldırmıştım :)Evladiyelik.
krom vanadyum mudur?
Sipariş ettiğim klavuz pafta seti bugün geldi bi kaç yerde deneme yapalım bakalım
Hayirdir abi klavuz takimini ne yapacaksin.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu takım ne işe yarıyor E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi hayırlı olsun. Bizim toyotanın arka teker bijon saplamasının dişi teker sökülürken bozulmuş herzamanki ustamız 50tl istedi biz de tanıdık tornacı abiye gittik, senin setteki halka aletle dişin üstünden gitti düzeltti 10tlye nasıl yaptı anlamadım. Adı nedir onu da bilmiyorum
Yasar abi yakinda torna makinesi ve sanayi tipi matkap alip dukkan acarsan sasirmam.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
150 tl ye kadar 10 mm 22 mm arası set yok mudur ?öneriniz 1/2 almam mıdır arkadaşlar?
Maalesef sizin için baktım o fiyata küçük lokma setleri var. 1/2 işinizi görür üzeri ağır lokma grubuna giriyor imkan varsa 1/2 alın.
1/4 İşimi görmez mi ? izeltaşın 1/4 var da 1/4 nerede kullanılıyor ?