0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Silindir kapak civatasını havalı tabancayla sıkan ustalarda (!) var.
Geçen bujinin ucuna bakalım usta nasıl dedim. El yordamıyla söküp tekrar el yordamıyla taktı. Torkmetre felan görmedim. Yada gorunmezini yapmışlar
Buji hadi neyse ama silindir kapağı fatal fault
Mehmet Bey bana kızma ama bulaşma bence.Hobi olarak yapacaksın belki veya beceriksiz ustalara para vermeyecek ve kendi arabanın tamirini kendin yapacaksın... güzel düşünüyorsun ama ne kadar güvenli olucak senin yaptığın.Sonuçta bu işte bir meslek ve önemli bir meslek,ucunda küçük bir hata veya doğru sıkılmadığında hayatımıza ve daha fazla masrafa neden olacak bir hareket/eylem barındırıyor.Değiştirdiğiniz parçalar (ön düzen parçaları-amortisörler vb) 110/120 km/hız la gidlidğinde size ne diyecek acaba.Yİnede siz bilirsiniz ama iyi düşünün derim sonuçta o araçlarda çocuklarımızla yolculuk yapıyoruz.
Sağlam ve ömürlük istersen Snap On ve Milwaukee el aletlerini tavsiye ederim.Ayrıca "Allah ne verdiyse" sıkmak yerine, katalog değerine göre sıkmak hem güvenli hem zarar oranı düşük hem de parça kullanım ömrünü uzatan tamir için bir tane küçük (0-100Nm) bir tane de büyük (100-200Nm) yada pahalı olabilir ama 0-180Nm tohnichi tork metre tavsiye ederim.Aşağıdaki linkten de faydalanabileceğini düşünüyorum,www.hakuma.jp
Mehmet ben ilk linki açtım diğerlerini görmedim. Rico senin işini görür otomobildeki en büyük somun 32 oda aks civatası. Çakma olayını bende bilmiyom Bende yıldız Solid takım var hiç hoşuma gitmiyor
http://www.hirdavatcesitleri.com/RICO-27-PC-12-LOKMA-SETI-12-KOSE,PR-345.htmlLinkteki ürünle ilgileniyorum fakat anlayamadığım bir mevzu var aydınlatırsanız sevinirim.Bu ürün 27 parça yazıyor, bir türlü sayamadım.Çanta ve içindeki kauçuk parçayıda sayıyorum 26 yı geçemedim. Aranızda 27 parça sayabilen varmı?
Merhabalar arabamın olsun motosikletimin olsun ufak tefek bakımlarını (yağ değişimi,buji değişimi,gaz kelebeği değişimi,silecek suyu direnaj kanalları temziliği) yapabilmek için alet takımı arıyorum.Ancak bir kaç sorum olacak.1/2 ve 1/4 ayrımı var sanırım bunların farkı nedir ?Gönül isterki tork ayarlı alalım ancak onlar beni aşıyor.İzeltaşınhttp://www.hepsiburada.com/izeltas-karburator-lokma-anahtar-takimi-1-4-18-parca-p-HRIZL1107006018 bunu düşünüyorum Ancak 1/4 olması yerine 1/2 mi olmalı ikisinin farkı nedir ?Önerileriniz varsa alabilirim.Teşekkürler.