0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok güzeller...ama aklıma bir şey takıldı...arabayı fırçayla mı yıkıyorsun?
eskisini fırçayla yıkıyorum, yumuşak uçlu sadece araç yıkamak için, ama yenisini asla! hatta yenisindefırçayla yıkamak ziebartın garantisini etkiliyormuş, onlar bi sünger verdi, bir de şampuan, ama yıkamadım daha yeniyi hiç, zaten garajda duruyor, 3-4 kez çıktı garajdan, 230km yaptı, yıkama işini çokca düşünüyorum naapcağımı, ziebartta yıkatabilirim, ya da verdikleri sünger ve şampuanla yıkıcam.. eskisine özenmiyorum, gayet fırçayla yıkayıp cila vuruyorum gölgede
Halef ile Selef. Sen gel bunca yıl Sarıkaya ailesini sırtında taşı .Sonrada hem kirli ,hem vuruk ,hemde yorgun dur.Ben olsam ceketimi alıp çeker giderdim yaban ellere Ondan sonra da Turgay bensiz ne yaparsa yapsın...
aman abi öyle deme kızdırma benim meleğimi, bak o gün onu yıkadım, iç dış 3 saat başında durdum okşadım resmen yıkarken, sonraki gün check up'a soktum, eksiklerini öğrendim onları tamamlıcam, sonra bir de jant-lastik değişcek, vuruk kısımlar düzeltilcek hatta dur abi şimdi çıkıp resmini çekeyim, tertemiz 2 gündür
Ha şöyle işte..İhmal etmişsin,vurmuşsun,kirletmişsin.Yazıktır garibana,elin Japonyasından gelmiş Türkiyeye.. Salı günü Passatın V kayışı koptu.Abim servise götürüp yaptırdı güzelce.Her şey iyi hoş,servis elemanları kayıştan kopan parçaları doğru düzgün toplamamışlar.Motor bloğu,far arkasındaki kısım,kaputtaki izolasyon keçesi falan hep bu parçanın artığı ile duruyordu.Bundan bahane ile bugün hem Passatı hemde Corollayı benzin istasyonunda güzelce,iç,dış ve motor olmak üzere komple yıkadım ve temizledim.İkiside pırıl pırıl şimdi.Tabii ki benim de sağ bileğim ağrıyor hamlıktan..Ama dönüp iki yakışıklıya şöyle bir bakınca elimin ağrısını unutuyorum doğal olarak
Bende Passat-corolla-A4 üçlüsünün fotolarını yayınlayacagım ama ne zaman.Birde tek başına üç arabayı bir araya getir sırala çok zor oluyor...
Kardeşim sonunda meleği yıkamışsın. Kardeşi de yanında süper duruyo valla
ya çağlar abi beyaz melek kardeş oldu valla yaa, baksana yenisi kocaman duruyor yanında, abisi falan gibi, bizimki ya torun ya küçük kardeş oluyor yanında