Gönderen Konu: duş days.. 1998 corolla 2009 corolla  (Okunma sayısı 4669 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
duş days.. 1998 corolla 2009 corolla
« : Ocak 20, 2009, 23:30:06 »
fotoğraf demek hareket demek, sıkıldım foto çekeyim dedim, yanyana çekilmiş hiç yoktu sanki sitede, ilk olsun hadi bakalım hayırlı olsun;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

duş days.. 1998 corolla 2009 corolla
« : Ocak 20, 2009, 23:30:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: duş days.. 1998 corolla 2009 corolla
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2009, 23:38:50 »
eski efsane ile yeni efsane yanyana :)
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2009, 23:47:47 »
Masallah. :)  Yaz gelmis Izmir'e coktan :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2009, 00:03:47 »
çok güzeller...ama aklıma bir şey takıldı...arabayı fırçayla mı yıkıyorsun?
toyota toyota toyota  only toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2009, 00:13:47 »
çok güzeller...ama aklıma bir şey takıldı...arabayı fırçayla mı yıkıyorsun?
eskisini fırçayla yıkıyorum, yumuşak uçlu sadece araç yıkamak için, ama yenisini asla! hatta yenisindefırçayla yıkamak ziebartın garantisini etkiliyormuş, onlar bi sünger verdi, bir de şampuan, ama yıkamadım daha yeniyi hiç, zaten garajda duruyor, 3-4 kez çıktı garajdan, 230km yaptı, yıkama işini çokca düşünüyorum naapcağımı, ziebartta yıkatabilirim, ya da verdikleri sünger ve şampuanla yıkıcam.. eskisine özenmiyorum, gayet fırçayla yıkayıp cila vuruyorum gölgede
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2009, 00:27:55 »
eskisini fırçayla yıkıyorum, yumuşak uçlu sadece araç yıkamak için, ama yenisini asla! hatta yenisindefırçayla yıkamak ziebartın garantisini etkiliyormuş, onlar bi sünger verdi, bir de şampuan, ama yıkamadım daha yeniyi hiç, zaten garajda duruyor, 3-4 kez çıktı garajdan, 230km yaptı, yıkama işini çokca düşünüyorum naapcağımı, ziebartta yıkatabilirim, ya da verdikleri sünger ve şampuanla yıkıcam.. eskisine özenmiyorum, gayet fırçayla yıkayıp cila vuruyorum gölgede

teşekkürler...
toyota toyota toyota  only toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2009, 08:13:36 »
İkisine de maşallah...
Efsane yavru gibi kalmış yav... :D
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2009, 09:39:18 »
Maşallah allah kaza bela vermesin ikiside süper ya bu arada eski kasa ammada alçakmış ya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2009, 10:16:33 »
efsane biraz yorgun gibi duruyo ama oda haklı dille kolay 11 yıl geçmiş üstünden ....
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #9 : Ocak 21, 2009, 14:01:45 »
KAzasız sürüşler...
Toyota Corolla 2007 1.6 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 21, 2009, 23:24:33 »
 Halef ile Selef.
 Sen gel  bunca yıl Sarıkaya ailesini sırtında taşı :-[.Sonrada hem kirli >:(,hem vuruk >:( ,hemde yorgun dur.Ben olsam ceketimi alıp çeker giderdim yaban ellere :D Ondan sonra da Turgay bensiz ne yaparsa yapsın...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ocak 22, 2009, 08:15:59 »
Halef ile Selef.
 Sen gel  bunca yıl Sarıkaya ailesini sırtında taşı :-[.Sonrada hem kirli >:(,hem vuruk >:( ,hemde yorgun dur.Ben olsam ceketimi alıp çeker giderdim yaban ellere :D Ondan sonra da Turgay bensiz ne yaparsa yapsın...
aman abi öyle deme kızdırma benim meleğimi, bak o gün onu yıkadım, iç dış 3 saat başında durdum okşadım resmen yıkarken, sonraki gün check up'a soktum, eksiklerini öğrendim onları tamamlıcam, sonra bir de jant-lastik değişcek, vuruk kısımlar düzeltilcek  :-[  hatta dur abi şimdi çıkıp resmini çekeyim, tertemiz 2 gündür :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 22, 2009, 20:18:14 »
aman abi öyle deme kızdırma benim meleğimi, bak o gün onu yıkadım, iç dış 3 saat başında durdum okşadım resmen yıkarken, sonraki gün check up'a soktum, eksiklerini öğrendim onları tamamlıcam, sonra bir de jant-lastik değişcek, vuruk kısımlar düzeltilcek  :-[  hatta dur abi şimdi çıkıp resmini çekeyim, tertemiz 2 gündür :)
  Ha şöyle işte..İhmal etmişsin,vurmuşsun,kirletmişsin.Yazıktır garibana,elin Japonyasından gelmiş Türkiyeye.. :D
 Salı günü Passatın V kayışı koptu.Abim servise götürüp yaptırdı güzelce.Her şey iyi hoş,servis elemanları kayıştan kopan parçaları doğru düzgün toplamamışlar.Motor bloğu,far arkasındaki kısım,kaputtaki izolasyon keçesi falan hep bu parçanın artığı ile duruyordu.Bundan bahane ile bugün hem Passatı hemde Corollayı benzin istasyonunda güzelce,iç,dış ve motor olmak üzere komple yıkadım ve temizledim.İkiside pırıl pırıl şimdi.Tabii ki benim de sağ bileğim ağrıyor hamlıktan..Ama dönüp iki yakışıklıya şöyle bir bakınca elimin ağrısını unutuyorum doğal olarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Ocak 22, 2009, 20:25:46 »
  Ha şöyle işte..İhmal etmişsin,vurmuşsun,kirletmişsin.Yazıktır garibana,elin Japonyasından gelmiş Türkiyeye.. :D
 Salı günü Passatın V kayışı koptu.Abim servise götürüp yaptırdı güzelce.Her şey iyi hoş,servis elemanları kayıştan kopan parçaları doğru düzgün toplamamışlar.Motor bloğu,far arkasındaki kısım,kaputtaki izolasyon keçesi falan hep bu parçanın artığı ile duruyordu.Bundan bahane ile bugün hem Passatı hemde Corollayı benzin istasyonunda güzelce,iç,dış ve motor olmak üzere komple yıkadım ve temizledim.İkiside pırıl pırıl şimdi.Tabii ki benim de sağ bileğim ağrıyor hamlıktan..Ama dönüp iki yakışıklıya şöyle bir bakınca elimin ağrısını unutuyorum doğal olarak
ah özcan abi arabayı yıkayınca bakmaya doyamıyorum :) izmir güneşinde göz alıyor beyaz olan :) ne yorgunluk kalıyor, ne başka birşey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ocak 22, 2009, 20:31:29 »
  Bende Passat-corolla-A4 üçlüsünün fotolarını yayınlayacagım ama ne zaman.Birde tek başına üç arabayı bir araya getir sırala çok zor oluyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Ocak 22, 2009, 20:54:07 »
  Bende Passat-corolla-A4 üçlüsünün fotolarını yayınlayacagım ama ne zaman.Birde tek başına üç arabayı bir araya getir sırala çok zor oluyor...
çok çok haklısın abi :) ben de tek başıma yaptım ve çok kolaya kaçtım kafamda başka şekiller de vardı ama uğraşmadım bu kadar yeter dedim koydum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ocak 22, 2009, 21:03:01 »
Neyse sen ankaraya gelince yapalım artık..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Ocak 22, 2009, 21:44:38 »
Kardeşim sonunda meleği yıkamışsın. Kardeşi de yanında süper duruyo valla :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Ocak 22, 2009, 21:48:42 »
Kardeşim sonunda meleği yıkamışsın. Kardeşi de yanında süper duruyo valla :D
ya çağlar abi :) beyaz melek kardeş oldu valla yaa, baksana yenisi kocaman duruyor yanında, abisi falan gibi, bizimki ya torun ya küçük kardeş oluyor yanında :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Ocak 22, 2009, 21:53:07 »
ya çağlar abi :) beyaz melek kardeş oldu valla yaa, baksana yenisi kocaman duruyor yanında, abisi falan gibi, bizimki ya torun ya küçük kardeş oluyor yanında :)

Zarafeti yeter be kardeşim :)