Gönderen Konu: duş days.. 1998 corolla 2009 corolla  (Okunma sayısı 4667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: duş days.. 1998 corolla 2009 corolla
« Yanıtla #40 : Mayıs 17, 2009, 02:26:36 »
türkay abi kazasız belasız kullan çok temiz araçlar.hele ae101.96 km'de daha genç kız gibi motor var onda :) abicim bu arada 98'in filtre videosunu merakla bekliyorum :)
o resimler çekilirken 96.000de olan araba şu anda kapının önünde ve 102.500kmde :) çok kullandım ya yorulmaz inşallah :) filtre vidyosu da aklımda ayarlıcam onu sana, şöyle kapalı otopark tünel fln gibi biryerde çekeyim de böğürtü duyulsun :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 17, 2009, 02:26:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 17, 2009, 15:46:48 »
yorulmaz türkay abicim :D Forever Trust Toyota ^^
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 25, 2009, 00:11:09 »
masallah ıkı aracada dıyecek yok.bu arada makınen cok kalıteymıs foto mukemmel :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #43 : Mayıs 25, 2009, 00:15:17 »
makine orta düzeyle bir makine, sony dsc t-50...ışık çok güzel geldi ondan güzel çıktı fotoğraflar ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 25, 2009, 03:40:16 »
Sony de Japon, Toyota da Japon. Toyota kullanan adamin Sony makinasi olmasi normal. :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Mayıs 25, 2009, 05:47:13 »
Sony de Japon, Toyota da Japon. Toyota kullanan adamin Sony makinasi olmasi normal. :P
:alkis: ahmet abi zaten japon manyaklığı başladı :) laptopum da toshiba :P araba alacak arkadaşlarım soruyor ne alayım diye, toyota al, onu almazsan da japondan şaşma diyorum, japon sancaklar beni artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 26, 2009, 02:12:04 »
Turkay, kaliteli mal uretene tuketicinin sadakat gostermesinden cok dogal. Ama herkes kaliteli mali bilmiyor, bilenlerin bazilari da daha ucuz alternatiflere yoneliyorlar, ama uzun vadede kaliteli mal en ucuza geliyor. :)

Ben de aynen (Turk mallarinin yaninda) Japon mallarina ragbet ediyorum. Eneos diye Japonya'da bir numara oldugunu duydugum bir motor yagi var. Mobil'den Castrol'den cok farkli degildir diye almadim, ama gozum orda kaldi. Belki bir dahaki sefere... Arabayla ilgili konu acildiginda yerli ABD araclarina karsi Japon Toyota'yi, Honda'yi, Nissan'i savunuyorum.

Adamlarin dunya gorusleri temelden farkli, o yuzden kalite uretebiliyorlar. Bir kitapta okudum, ABD'li 3 buyuk oto ureticinden biri olan GM'in Fremont, California'da bir fabrikasi varmis, isciler arasinda huzursuzluk had safhadaymis, ise gitmeme, grev, binlerce sikayet vs vs...urettikleri araclar GM'in ortalama kalitesini bile dusurmus, adina leke surmeye baslamis. Tam fabrikayi kapatmayi dusunurken Toyota ile ortakliga karar vermis GM. Sendikali iscilere dokunma, bizim makinalarimizi kullan diye birkac onemli sart one surmus GM, Toyota da pazar imkanindan yararlanmak icin evet demis, ama fabrikayi Japonlar yonetecek...

Yeni sirkete NUMMI (Yeni Birlesik Motor Uretimi Sirketi) adini vermisler. Birlesmeden once de bu fabrikada calisan biriyle yapilan mulakat bu kitapta yer aliyor. Adam o kadar mutsuz huzursuzmus ki, sandovicini kapi arasina sikistiriyormus, kaynaklanip kapatilacak yerlere kasden vida dusuruyormus. Ve bu arabayi alan 3 ay sonra bu koku nereden geliyor, bu tikirti nereden kaynaklaniyor diye arastirip duracak diye de kendi kendine seviniyormus.

Japonlar yonetime geldikten sonra 150 kusur ayri is kategorisini 6'ya indirmisler.Herkese kartvizit bastirmislar ve unvan olarak da istediginizi koyun demisler. Bu adam da 'kaynak bolumu kontroloru' gibi bir unvan uydurmus. Diyor ki nerede bir maca gitsem park yerindeki arabalara bakiyorum Geo Prizm, Toyota Corolla gorunce kartvizitime 'bu araci ben urettim, bir sorununuz oldugunda beni arayin' diye bir mesaj yazip silecek altina koyuyorum....cunku bu aractan ben sorumluyum...

Konu uc dort sayfada anlatiliyor, ben ozetledim. :)

http://imagehost.gr/images/s94jk1ew2o5tmfyozyq2.jpg
http://imagehost.gr/images/q1o9jvsswrk6frir9opq.jpg
http://imagehost.gr/images/l9o3bov0zjlyq27yknn4.jpg
http://imagehost.gr/images/il5g6vdrszjex7l4fecr.jpg

Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 26, 2009, 08:17:48 »
Çok faydalı bir paylaşım Ahmet, teşekkürler. Özellikle kıyaslamalı tablo çok çarpıcı. Yıllar önce bir banka reklamı vardı. Sloganı da "Anlayışı farklı, kültürü farklı, felsefesi farklı" şeklindeydi. Toyota'nın başarısının sırrı da bu.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 26, 2009, 10:31:27 »
Çok faydalı bir paylaşım Ahmet, teşekkürler. Özellikle kıyaslamalı tablo çok çarpıcı. Yıllar önce bir banka reklamı vardı. Sloganı da "Anlayışı farklı, kültürü farklı, felsefesi farklı" şeklindeydi. Toyota'nın başarısının sırrı da bu.

tıh tıh tıh eyi günnnerr :rofl: :rofl: şakası bir yana anlamlı reklamdi....

Adaş abi paylaşim için teşekkürler :alkis:

ayrıca hakkı abi madem alkış ve yaşin bozuldu size bir + borcum vardı ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Mayıs 26, 2009, 10:36:29 »
ayrıca hakkı abi madem alkış ve yaşin bozuldu size bir + borcum vardı ;)

Sağol Ahmet :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 26, 2009, 10:47:40 »
Bende borcumu ödedim Hakkı abi :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mayıs 26, 2009, 10:54:58 »
Bende borcumu ödedim Hakkı abi :)

Bereket versin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mayıs 26, 2009, 11:06:24 »
maşallah maşallah amma bereketli gün siftaha baksana :D  Allah olmayanlarada versin :D